Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

NasosDimitrop

Members
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

529 profile views

NasosDimitrop's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, έχω περίπτωση εκδοθείσας άδειας προσθήκης του 1967 σε ισόγειο στο οποίο δεν υπάρχει άδεια. Στο τμήμα της προσθήκης έχω υπερβάσεις κατηγορίας 4. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν μπορώ στην ίδια δήλωση με την άδεια προθήκης να εντάξω και το παράνομο ισόγειο. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. (το ερώτημα μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, σε γή πεδο εκτός σχεδίου έχει εκδοθεί κοινοτικήή άδεια για ισόγεια αποθήηκη.Το κτίσμα έχει περαιωθεί όοσο αφορα την θεμελίωση, το δάπεδο και τους φέροντες τοίχους και έμεινε σε εκρεμμότητα η στέγη (κατασκευή 1998).Το κτίσμα κατά το ή μιση είναι εντός της απόστασης των 15μ από τα όρια.Η ερώτηση είναι εάν μπορώ να περάσω την αυθαιρεσία της εντός απόστασης Δ στον 4495 και στην συνέχεια να εκδώσω 1)άδεια προσθήηκης στεγης -τμημα της οποίας ευρή σκεται εντός Δ- στο υπάρχον και 2)προσθή κη κατ επέκταση κτίσματος σε νόμιμη θεση? Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου και του τίτλου θέματος. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  3. Σε κτιριο προ του 55 για το οποιο εχει εκδοθει αδεια επισκευης απο ΥΑΣ (Υπηρεσια Αποκατσστασης Σεισμοπληκτων) η επισκευη αυτη θεωρειται νομιμη η πρεπει να περαστει στο νομο (κατ. 5)?
  4. Συναδελφε αυτο με την καθαιρεση προ του 1975 δεν το καταλαβα. Τι εννοεις?
  5. Σε κτιριο με Ο.Α. του 1972 εχει γινει τοποθετηση του κτιριου στο οριο του οικοπεδου στο οποιο υπηρχε κοινη μεσοτοιχια με τον ομορο χωρις αυτή να εχει αποτυπωθει στο τοπογραφικο. Μεταγενεστερα εγινε καθαιρεση της κοινης μεσοτοιχιας με αποτελεσμα να υπαρχει αποσταση 30cm του κτιριου από το οριο του. Η περιπτωση αυτή πως αντιμετωπιζεται?
  6. Παραλειψα να αναφέρω ότι δεν επιθυμώ την συμμετοχή της τοιχοπληρωσης στην ακαμψία του μεταλλικού φορέα.Περιμετρικα της τοιχοποιίας θα υπάρχει αρμος διαστολής. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι εάν είναι εφικτή η απουσία κατακόρυφων χιαστι συνδέσμων και με ποιο τρόπο μπορεί αυτή η απουσία να αναπληρωθεί π.χ αύξηση διατομής, αλλαγή διάταξης στύλων κ.τ.λ.
  7. Καλησπερα συναδελφοι.Σε μεταλλικο κτιριο διαστασεων 15Χ11 με περιμετρικη τοιχοπληρωση και χωρις δυνατοτητα τοποθετησης πλευρικων χιαστι συνδεσμων, πως εξασφαλισεται η ακαμψια στον διαμηκη αξονα του κτιριου? Ο προσανατολισμος των ακραιων υποστυλωματων με τον ισχυρο αξονα τους παραλληλα με το διαμηκη αξονα του κτιριου βοηθα απο μονο του?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.