Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

psyduck

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθήνα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

psyduck's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Νet metering σε κατοικίες με προτεραιότητα στις ευάλωτες και ευπαθείς ομάδες καταναλωτών και άλλες λεπτομέρειες. Ανακοίνωση ΡΑΕΚ: http://www.cera.org.cy/main/data/articles/881_2013.pdf
  2. Υπόμνημα ΡΑΕΚ για μέτρα προώθησης ΑΠΕ: http://www.cera.org.cy/main/data/articles/16a_10_2012.pdf
  3. Άρα λοιπόν η συνδρομή είναι αναγκαία για όσους υπογράφουν ηλεκτρολογικές εγκαταστάσεις. Ευχαριστώ για την απάντηση Σταύρο.
  4. Γειά χαρα. Σύμφωνα με το site ΕΕΤΕΜ απαιτούνται 6 ευρώ για το δικαίωμα εγγραφής και 30 ευρώ η ετήσια συνδρομή. Για την εγγραφή αναφέρθηκε από άλλους που μπορεί να χρειαστεί κ.τ.λ. Αν κάποιος κατά την εγγραφή δε θέλει να πληρώσει και να πληρώνει ετήσια συνδρομή υπάρχουν τίποτα επιπτώσεις; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Γειά σας. Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός Τ.Ε. Τους τελευταίους μήνες εργάζομαι σε εταιρεία Α.Π.Ε. στη Λευκωσία. Στο παρελθόν έχω εργαστεί σε τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ιδιωτικού παροχού ηλεκτρικής ενέργειας και σε κατάστημα με ηλεκτρολογικό εξοπλισμό. Αναζητώ εργασία στο τομέα σπουδών μου. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Καλημέρα. Θέλω να ρωτήσω τα εξής αν γνωρίζει κάποιος: 1) Πόσο περίπου είναι το ποσό για την αποδοχή των προκαρκτικών όρων της ΑΗΚ; 2) Υπάρχουν περιστρεφόμενες βάσεις ύψους από 4 m και κάτω; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  7. Όταν ρώτησα την ερώτηση δε το ήξερα. Απλώς το έμαθα μετά από 2 ώρες.
  8. Αυτό που λές corsakia ισχύει για την ελλαδική νομοθεσία. Τελικά εδώ και τα 7 KW σε 1Φ πάνε.
  9. Όσον αφορά τα Φ/Β των 7 KW στις στέγες, συνδέονται σε μονοφασικό ή τριφασικό;
  10. Σε καμία περίπτωση δεν υπάρχει μεγάλη ανοικοδόμηση και ζήτηση από μηχανικούς. Το εντελώς αντίθετο μάλιστα.
  11. Καλησπέρα. Στη Κύπρο ποιός είναι ο αντίστοιχος ΕΕΤΕΜ για εμάς τους μηχανικούς Τ.Ε.;!; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Καλημέρα. Χριστός ανέστη & χρόνια πολλά. Από μέρα σε μέρα αναμένεται να υπογραφεί απο το πρόεδρο της κυπριακής δημοκρατίας το νέο νομοσχέδιο για τις Α.Π.Ε. Οπότε αναμένουμε...
  13. Καλησπέρα. Που μπορώ να βρω-κατεβάσω τα επαγγελματικά δικαιώματα των ηλεκτρολόγων και μηχανολόγων του ΕΤΕΚ; Κοίταξα στο επίσημο site αλλά και στην επίσημη εφημερίδα της δημοκρατίας κύπρου αλλά δε βρήκα κάτι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  14. Καλησπερα. Εχω αναβαλει μια εργασια σχετικη με Μετασχηματιστές γεννητριών ή ανύψωση.Ψαχνω πληροφοριες αλλα δεν εχω βρει κατι.Ξερει καποιος link ή βιβλιο; Ευχαριστω εκ των προτερων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.