Μετάβαση στο περιεχόμενο

aleke

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

400 profile views

aleke's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-2

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλή σας μέρα σε διαμέρισμα 3ου ορόφου(οπου είχε εκδοθεί παλιότερα ΠΕΑ) έχει εκδοθεί άδεια δόμησης για την μετατροπή του σε 3 μικρότερα διαμερίσματα τα οποία θέλουν να συνδεθούν με φυσικό αέριο και η εταιρία ζητάει να συμπληρωθεί απο ενεργειακό επιθεωρητή μια δήλωση για εξοικονόμηση ενέργειας βάσει ΠΕΑ για κάθε ένα απο αυτά.Οι εργασίες ακόμα δεν έχουν πραγματοποιηθεί τι μου συστήνετε να κάνω;
  2. Καλησπέρα έχω καταχωρίσει παρεμβάσεις με κουφώματα αλουμινίου μπορώ να βάλω pvc?
  3. Καλημέρα έχω την εξής περίπτωση :Κτίριο αναφοράς : 91,3 , Υπάρχον : 330,6 και Σενάριο 1 : 62,2 , από το ενεργειακό προκύπτει εξοικονόμηση 81,2% ενώ στο έντυπο αίτησης ΕΚΟ 36,52% Ξέρει κανείς πως προκύπτει αυτή η διαφορά ;
  4. Καλημέρα και καλή χρονιά έχω μια άδεια του 74 όπου στην πραγματικότητα έχει γίνει επέκταση μπαλκονιού ενώ στην άδεια φαίνεται μόνο ένα τμήμα του υπάρχει Υ.Δ.? και να το πάω με κατηγορία 1?
  5. Καλησπέρα έχω στείλει σε οριστική υπαγωγή 3 βεβαιώσεις και έχω επιλέξει την κακός πρώτη κατηγορία που αναφέρει ότι δεν υπάρχει αυθαίρετο καθώς είχαμε προχωρήσει σε ρύθμιση για τα αυθαίρετα αυτά. Πως μπορώ να τα γυρίσω σε υπαγωγή για να τα διορθώσω ?
  6. Αν στην Ο.Α. που έχει εκδοθεί δεν προβλέπονταν πρόβολοι πίσω στον ακάλυπτο αλλά κατασκευάσθηκαν γνωρίζει κανείς αν θα χρειαστεί Μ.Σ.Ε.?
  7. Καλημέρα για μικρο παραβάσεις που πάνε με αναλυτικό όπως στέγαστρα και μικρές σκάλες χρειάζεται Μ.Σ.Ε.;
  8. Καλημέρα μικροπαραβάσεις που πάνε με αναλυτικό π.χ. μια μικρή σκάλα χρειάζεται και στατική επάρκεια ; Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Pavlos33
  9. Καλημέρα έχω μια επέκταση κατοικίας η οποία έχει παράθυρα στο όριο με τον γείτονα τι γίνεται σε αυτήν την περίπτωση μπορεί να υπαχθεί στον νόμο?
  10. Καλησπέρα έχω μια Κ/Ξ και πλήρωσα το παράβολο των 500 κάνοντας χρήση της κύριας και μοναδικής κατοικίας , προφανώς και είναι λάθος Βάζω άλλη κατοικία το παράβολο πηγαίνει στα 1000 τι γίνεται όμως με τα 500 που έχω ήδη πληρώσει ? θα αφαιρεθούν απο το παράβολο?
  11. Καλησπέρα , στην περίπτωση που έχουμε κοινοπραξία σαν ιδιοκτήτες θα βάλω τους εταίρους της κοινοπραξίας η την εταιρία με το ΑΦΜ της ?
  12. (από μεταφορά) Συγνώμη για το νέο topic , αλλά δεν γνώριζα που έπρεπε να κάνω την ερώτηση μου έχουν πει οτι μέχρι τις 23 μπορώ να καταβάλω ένα παράβολο της τάξης των 420 και στην συνέχεια να επιλέξω με ποιόν από τους 2 νόμους να κάνω την ρύθμιση , ανάλογα με το συμφέρον μου γνωρίζετε τίποτα πάνω σε αυτό? γιατί ψάχνω αλλά δεν βρήκα κάτι ανάλογο.
  13. Τελικά ισχύει η παράταση; στο site του ΤΕΕ δεν αναφέρει κάτι
  14. Ευχαριστώ για την απάντησή σου, αλλά αφού η αποθήκη είναι κάτω των 15τ.μ. δεν θεωρείται παράβαση κατηγορίας 3? οπότε μπορεί να γίνει ομαδοποίηση ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.