Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

miltagios

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

miltagios's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Πολύ καλή δουλειά, ευχαριστούμε που την μοιράζεσαι!
  2. Καλησπέρα Συνάδελφοι.Έχω περίπτωση κτηρίου που έχει προσθήκη εκτός περιγράμματος του κτηρίου όπως φαινόταν στην άδεια (υπέρβαση κάλυψη σύμφωνα με την άδεια). Σο οικόπεδο όμως δεν έχει εξαντλειθεί η μέγιστη κάλυψη, έχει υπόλοιπο. Πώς υπολογίζω το πρόστιμο; Το βάζω με υπέρβαση κάλυψης ή όχι;
  3. Καλημέρα Συνάδελφοι! Έχω και εγώ μια ειδική περίπτωση για την οποία θα ήθελα την γνώμη σας: σε κτίριο βιομηχανίας κατασκευάστηκε στον ακάλυπτο χώρο, εντός της πλάγιας απόστασης, ράμπα ανόδου αυτοκινήτων στο δώμα ενός από τα κτίρια. Η ράμπα είναι από σκυρόδεμα και το εμβαδόν της είναι 200 τμ. Για τον υπολογισμό του προστίμου θεωρώ ότι υπάρχει υπέρβαση κάλυψης, παραβίαση πλάγιας απόστασης και υπολογίζω την ράμπα και με αναλυτικό προϋπολογισμό. Συμφωνείτε με την παραπάνω σκέψη; Υπάρχουν άλλες απόψεις; Ευχαριστώ!
  4. Για μεταβίβαση 2 ιδιοκτησιών (2 διαμερίσματα στην ίδια πολυκατοικία) που θα γίνει με ένα συμβόλαιο, δίνουμε 2 βεβαιώσεις (1 για κάθε ιδιοκτησια) ή 1 βεβαίωση που αναφέρει και τις 2 ιδιοκτησίες;
  5. από την εμπειρία μου από την Πολεοδομία Αθηνών: έκανα αίτηση για "ακύρωση" του φακέλου και για επιστροφή των φορολογικών μου και του παραβόλου του ιδιοκτήτη. Αφού τα πήρα στα χέρια μου, κατέθεσα νέο φάκελο πλέον με όλα τα έγγραφα από την αρχή!
  6. καλησπέρα σε όλους. Οι απαντήσεις σε αυτό το site είναι το πιο χρήσιμο εργαλείο για όλους τους μηχανικούς αυτής της χώρας που αντιμετωπίζουν το τέρας της γραφειοκρατείας και δείχνουν με τον καλύτερο τρόπο την αλληλεγγύη και την συναδελφικότητά μας! Μια ερώτηση και από εμένα (που μπορεί η απάντηση να είναι προφανής): αν ό ημιυπαίθριος έχει κλείσει μόνο κατά ένα μέρος, δηλώνονται μόνο αυτά τα τετραγωνικά; Αν ναι, σε περίπτωση λάθους στην τεχνική έκθεση (δήλωση όλων των τετραγωνικών) και εφόσον έχει κατατεθεί η αίτηση, ποιά διαδικασία μπορώ να ακολουθήσω για την διόρθωση; ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.