Μετάβαση στο περιεχόμενο

MaryKim

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχανικός Περιβάλλοντος

MaryKim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γεια σας,θα ήθελα να ρωτήσω 2 πράγματα . 1) Τι πρέπει να μελετήσει/γνωρίζει κάποιος που δεν έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για να εξεταστεί ως Ενεργειακός επιθεωρητής κτιρίων? Εχω κατεβάσει ένα pdf 146 σελίδων "ΑΝΑΛΥΤΙΚΕΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΚΤΙΡΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΠΟΔΟΣΗΣ" Αρκεί αυτό ή ειναι και άλλα που πρέπει να μελετήσω? και 2) θα ήθελα να ρωτήσω πόσο πρέπει να πληρώσω, γιατί σε κάποιες οδηγίες βλέπω τρία e-παράβολα των 50 ευρώ και σε μία πλατφόρμα για να ορίσω ημερομηνία εξέτασης μου βγαζει 100 ευρω ποσό πληρωμης. Σας ευχαριστώ πολύ!!
  2. το ειδα το θεμα αλλα παλι δεν καταλαβα. ευχαριστω παντως !
  3. Ναι, για περιβαλλοντικη καταταξη.Ευχαριστω πολυ!!!
  4. Γεια σας! Μπορειτε σας παρακαλω να με ενημερωσετε με απλούς ορισμούς τι ειναι η συλλεκτηρια οδος AIV,η δευτερευουσα οδός AV και τι η τριτευουσα οδος AVI? Ευχαριστώ πολύ.
  5. Γεια σας! Δουλεύω πρώτη φορά σ'έναν Δήμο και μου ζητάνε περιβαλλοντική μελέτη για ένα υφιστάμενο υδραυλικό έργο. Έχουν κάποιες υφιστάμενες γεωτρήσεις και μου λένε ότι ανήκει σε κατηγορία Α γιατι η παροχή ειναι >500.000m3. Ηθελα να ρωτησω εαν παιρνουμε την καθε γεωτρηση ξεχωριστα και κανουμε ΠΠΔ για καθε μια(έτσι νομίζω) ή κανουμε μια Περιβαλλοντικη Μελετη για όλες τις γεωτρησεις μαζι. Ευχαριστω πολυ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.