Μετάβαση στο περιεχόμενο

konstantina85

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Τοποθεσία
    Τρίκαλα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

konstantina85's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. έχετε δικιο.και γω τείνω στο να μην δωσω ας δωσει άλλος που θα εχει κουραγιο να το ψαξει!από τα 8800 τμ που ειναι το αγροτεμαχιο ο πελάτης έχει αγοράσει τα 200τμ -μα 200 τι να τα κανει, ειναι δυνατον- εξ αδιαιρετου κ με βαση τα λεγομενα του αν μπορεις να εμπιστευτεις κανενα όλοι τέτοια ποσοστά έχουν!τρεχα γυρευε δηλαδη πόσοι άλλοι θα είναι συνιδιοκτητες!
  2. έχοντας σχεδόν διαβάσει και τα 1904 ποστ σε αγροτεμάχιο που ο πελάτης μου θέλει να μεταβιβάσει το ποσοστό του- αγορασμένο εξ αδιαιρέτου- και το οποίο είναι αδόμητο δίνω βεβαίωση αδόμητου με ποσοστό 100% και στα σχόλια το ακριβές ποσοστό του πελάτη παρόλο που στο υπόλοιπο τμήμα του αγροτεμαχίου υπάρχουν κτίσματα?τι πιστεύετε? (όσο σκεφτόμουν την ερώτηση μου φαινόταν σωστό το ότι είναι νόμιμο να του δώσω τη βεβαίωση από τη στιγμή που εκείνος δεν έχει κτίσει αλλά τώρα που τη βλέπω γραμμένη έχω αμφιβολίες...... ) (ω θεεμου θεεμου αλά δαμανάκη)
  3. το ανέβασμα των απαιτούμενων αρχείων αλλά με τη δήλωση στο σύστημα του ΤΕΕ σε προσωρινή υπαγωγή θεωρείται σαν ολοκλήρωση της β' φάσης? ή πρέπει να κανω τη δηλωση σε οριστική υποβολή μέχρι 30-09-2013 για να θεωρείται η β φάση ολοκληρωμένη?
  4. θα την κάνω την δοκιμή γιατί δε μου πεφτει και μακρια και αν διατηρώ σώας τα φρένας μετά την επίσκεψη μου θα σας ενημερώσω για τα καθεκαστα
  5. δε διαφωνώ μαζί σου καθόλου Ιάσονα και γω γέλασα και πρωτίστως με τον εαυτό μου αλλά αυτό δεν αναιρεί αυτό που είπα
  6. βλέπω η νοοτροπία του έλληνα να σχολιάζει χωρίς να έχει κάτι ουσιαστικό να πει καλά κρατεί. πιο πολύ από τη χασούρα χρημάτων τσούζει η αδικία και το ότι δε μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν.
  7. λοιπόν κάνω κατάθεση αμοιβής με εντολή πληρωμής στην ΕΤΕ. δε μου βάζουν εισφορα υπερ τεε.λογω δικής μου αγνοιας για την καταργηση των εισφορών τεε κ αφου στην εντολή πληρωμής εμφανιζόταν η εισφορά και δε μου είχε περαστεί στο σύστημα αμοιβών η τραπεζική συναλλαγή παίρνω τηλ στο τμήμα Δομή αμοιβων του τεε Θεσσαλίας για το οποίο έχω πληρώσει επιπλέον ετήσια εισφορά 40 για να με βοηθάει όποτε έχω κάποια απορία. ο "σεβαστός" συνάδελφος δε με ενημερώνει για την καταργηση και μου λέει να πάω να την πληρώσω εκδίδοντας νεα εντολή με 0 αμοιβη κ φπα. εκτός από ανελέητο μπινελίκι στον "συμβουλάτορα" υπάρχει καμια συμβουλή για να πάρω πίσω τα λεφτά μου ή να συνεχίσω να τα κλαίω και να τα θεωρήση πληρωμή της αγνοιας μου μιας και όλα εδώ πληρώνονται ?
  8. αντί για αρνητικές ψήφους έχει κανείς καμια προταση για το πως να το διορθώσω αυτο? να κάνω επιπλέον κατάθεση για τσμεδε και εμπ το υπολοιπο ποσό που υπολογίζεται επί της νόμιμης? και να θυμηθώ να μη διαβαζω νόμους βιαστικά.
  9. έγω στην πιο προσφατη πληρωμή μου τα υπολόγισα επί της συμφωνηθείσας. από που κ ως που να το δώσω επί της νόμιμης αφου είναι λεφτά που δεν πήρα? θα μας τρελάνουν τελείως?τοτε εγώ με συμφωνηθείσα 1000 και νόμιμη 2000 θα τα δώσω σε φπα,φεμ και τεε,τσμεδε,εμπ. τι αδικια και αυτή στο νόμο ή τις καταργείς τις ελάχιστες-νόμιμες ή τις διατηρείς συγχυστηκα πάλι
  10. περνάμε τέλεια όσοι αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με αυθαίρετα και αυτό βγαίνει προς τα έξω.......
  11. και γω αυτές τις προυποθέσεις έχω βρει προς το παρόν στον ΓΟΚ 85 αν μπορεί κάποιος πιο έμπειρος να απαντήσει σε αυτό το ερώτημα
  12. σε καταλαβαίνω απόλυτα εξάλλου και γω γι αυτό ξεκίνησα το θέμα.Εδώ βέβαια αν δεις παραπάνω με συμβούλεψαν να δηλώσω και επιπλέον παράβαση την δημιουργία εισόδου (κατηγορία 13 άρα συν 500 ευρω). Εγώ αποφάσισα να μη το κάνω όμως . Είναι δικιά σου η απόφαση γι αυτό.
  13. η περίπτωση μου είναι η ίδια με τη δικιά σου. εγώ το βάζω σαν Υ.Δ.Β.Χ και σε παραπέμπω στις απαντήσεις-διευκρινήσεις του ΥΠΕΚΑ Β27 και Γ21 και Η4. Βεβαία στη δήλωση και στην τεχνική έκθεση αναφέρω ότι θα χρησιμοποιείται Κ.Χ και σαν Β.Χ δηλώνεται μόνο για τον υπολογισμό του προστίμου σύμφωνα με τις οδηγίες του ΥΠΕΚΑ εξάλλου το λέει ξεκάθαρα στην Β27 "εφαρμόζεται μειωτικός συντ/στης 0.5 σε υπόγειο και πατάρι ή σοφίτα ανεξάρτητα από τη χρήση...." ενώ στην Γ21 λέει ότι "πατάρια και σοφίτες έστω και αν δεν έχουν τις προυποθέσεις ύψους εφόσον είναι προσβάσιμος χώρος με οποιαδήποτε χρήση υπολογίζεται συντ/στης 0,5"
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.