Μετάβαση στο περιεχόμενο

WARE WARE

Members
  • Περιεχόμενα

    16
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

WARE WARE's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έχω κτίριο προ του 1955 με προσθήκη κατ' έκταση το 1978. Θα πρέπει να τακτοποιήσω με τον Ν. 4495/20107 για να βγάλω άδεια κατεδάφισης ή επειδή κατεδαφίζω αναφέρεται κάπου ότι δεν απαιτείται?
  2. @Pavlos33 Το 2006 πήρε ρεύμα. Σε σχέση με τα σχέδια της αδείας έχει κάνει εσωτερικές διαρρυθμίσεις, διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου και προσθήκη κατ' έκταση.
  3. Έχω οικοδομική άδεια το 1978 για διώροφη οικοδομή και γίνεται σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας το 1989, όπου αναφέρεται ημιτελές ισόγειο και μελλοντικός όροφος. Το 2005 γίνεται συμβόλαιο δωρεάς, όπου όλα φαίνονται αποπερατωμένα. Εγώ θα αντιμετωπίσω ως εξ ολοκλήρου αυθαίρετο τον όροφο και την αποπεράτωση του ισογείου?
  4. Έχω κτίσμα προ του 1955 και θέλω να εκδώσω βεβαίωση... επιλέγω το 1ε ή 1γ?
  5. Συνάδελφοι, καλημέρα! Έχω εκδώσει άδεια 31/07/2020 και ισχύει έως 20/11/2023. Σύμφωνα με τον Ν. 4964/30-07-2022 αναφέρεται: Χρειάζεται να κάνω ηλεκτρονικά αναθεώρηση ή είμαι εντάξει με αυτό που αναφέρεται εδώ?
  6. Περιοχή Προστασίας Ορεινού όγκου και Τοπίου Β. Στις λοιπές περιοχές γεωργικής γης (εγκαταλελειμ- μένων και καλλιεργούμενων αγρών) οι παραπάνω της περίπτωσης Α χρήσεις και επιπλέον: • Ισόγειες γεωργικές αποθήκες με στέγη ή στέγαστρα με μέγιστη δόμηση 50 μ2 και ύψος μέχρι 4,5μ. συμπερι- λαμβανομένης της στέγης σε κλίσεις <35%. • Αναστηλώσεις υπαρχόντων παραδοσιακών ή διατη- ρητέων κτισμάτων και κατά παρέκκλιση των ισχυόντων όρων και περιορισμών δόμησης κατόπιν απόφασης των θεσμοθετημένων οργάνων ελέγχου δόμησης και γεωλο- γικής ασφάλειας. Κατώτατο όριο αρτιότητας 4 στρέμματα. Για τους λοιπούς όρους και περιορισμούς δόμησης εφαρμόζονται οι διατάξεις του π.δ/25-4-1985 (ΦΕΚ 270/ Δ’ /1985) χωρίς τις προβλεπόμενες παρεκκλίσεις. ΒΑΣΕΙ ΣΧΟΟΑΠ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ...Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΙΝΑΙ OI ΠΑΡΑΠΑΝΩ? Η ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ 270 Δ?
  7. Συνάδελφοι, καλησπέρα! Γίνεται σε άδεια που θα γινει αναθεωρηση να χρησιμοποιησω τους παλιους ορους δομησης;
  8. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Συνάδελφοι, καλημέρα! Έχω άδεια όπου γίνεται αλλαγή επιβλέποντος, αλλαγή χρήσης, εσωτερικές διαρρυθμίσεις και τροποποίηση όψεων. Η άδεια είναι του 2013 και τώρα είναι να γίνει η αναθεώρηση. Οι όροι δόμησης που ακολουθώ είναι οι παλιοί ή οι καινούργιοι?
  9. Ευχαριστώ συνάδελφε για την άμεση και έξυπνη απάντησή σου.
  10. Καλησπέρα και καλή χρονιά. Συνάδελφοι έχω την εξής απορία... Έχω αγροτεμάχιο μη άρτιο και μη οικοδομήσιμο και ο ιδιοκτήτης θέλει ν κατασκευάσει δίρριχτο στέγαστρο. Υπάρχει κάποια νομοθεσία που να μπορώ να στηριχτώ, ώστε να εκδώσω την ΕΕΔΜΚ?? Μην ανοίγεις χωρίς ουσιαστικό λόγο νέο θέμα και χωρίς πρώτα να κάνεις αναζήτηση σε ήδη υπάρχον, με ίδιο ή παραπλήσιο περιεχόμενο. Το θέμα σου συγχωνεύτηκε στο παρόν. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.