Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

sv9fbs

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρονικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

sv9fbs's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το σπίτι αριστερά και δεξιά του έχει σπίτια που έχουν κολλήσει μεταξύ τους. Το καλοκαίρι δεν στεγνώνει η ταράτσα ? Τι εννοείς έχω χάσει τον οπλισμό της πλάκας ? Επίσης έχει κάνει κάποιος μόνωση EPS με κλίση μαζί με μεμβράνη TPO ?
  2. Χθες πήρα και άλλη μια γνώμη. Όπως είναι η ταράτσα δεν βάζω καθόλου φράγμα υδρατμών βάζω πρώτα dow 5αρι μετά περλομπετόν για κλίσεις και μετά hyperdesmo με προστασία για τον ήλιο (Α500) και στο τελευταίο χέρι χαλαζιακή .
  3. Δεν έχω καταλήξει 100 % και γι ' αυτό κάνω την συζήτηση . Το βάρος με ενδιαφέρει πάρα πολύ και θα πάρω και δεύτερη γνώμη μηχανικού.
  4. Και μονωσάδες έχω φέρει και μηχανικό . Θέλω να δω τι είναι το πιο σωστό για την δικιά μου περίπτωση. Μάλλον σε ανεστραμμένη μόνωση καταλήγω με τσιμεντοκονία με περλομπετόν μετά μια μικρή στρώση με ακρυλική κόλλα πλακιδίων της Mapei σαν σπατουλαριστό μετά hyperdesmo 2 στρώσεις σταυρωτά μετά dow 3άρι ή 5άρι και μετά ελεύθερες πλάκες πεζοδρομίου όσο πιο ελαφριές υπάρχουν.
  5. Ποιο είναι το μεγαλύτερο δηλαδή ? Εγώ σκέφτομαι να αφήσω την ταράτσα να στεγνώσει όλο το καλοκαίρι και προς Αύγουστο με Σεπτέμβριο να έχω ήδη αποφασίσει την μόνωση που θα κάνω .Έτσι θα σταματήσω την υγρασία από πάνω και μετά θα επέμβω και μέσα στο σπίτι .
  6. Όντως υπήρχε δροσιά το καλοκαίρι αλλά όχι μεγάλες διαφορές . Το χειμώνα τα πράγματα ήταν το ίδιο με πριν .
  7. Φωτογραφία όταν έγινε η αποξήλωση τις τσιμεντοκονίας με τα πλακάκια.
  8. Γεια σας , Θα ήθελα την γνώμη σας για ένα θέμα που έχει προκύψει. Στο πατρικό μου σπίτι (Ηράκλειο Κρήτης) που έχει χτιστεί το 1965 ισόγειο υπάρχει μαγαζί και στον πρώτο όροφο σπίτι οι γονείς μου σκέφτηκαν το 2003 να βάλουν για να είναι πιο δροσερό το καλοκαίρι στην ταράτσα τσιμεντοκονία για κλίσεις κόλλα πλακιδίων και πλακάκια χωρίς υγρομόνωση . Το αποτέλεσμα είναι εδώ και 2 χρόνια να αρχίζουν να φουσκώνουν τα σίδερα στις κολώνες τα από τα ταβάνια να φεύγουν σοβάδες . Έσπασα όλα τα πλακάκια και την τσιμεντοκονία με κομπρεσέρ και τώρα είναι η ταράτσα καθαρή . Το μεγάλο δίλημμα , τι μόνωση να κάνω.Δεν θέλω πολύ βάρος λόγω παλαιότητας και έχω φέρει πολλούς μονωσαδες . Συμβατική μόνωση , ανεστραμμένη μόνωση , μόνωση με αφρό πολυουρεθάνης , EPS με κλίση μαζί με μεμβράνη TPO. Διαβάζοντας αρκετά στο inerrnet και στο φόρουμ εδώ έχω μπερδευτεί . Επίσης να βάλω φράγμα υδρατμών ; Τι τσιμεντοκονία να κάνω ; Με αφρομπετό ; με περλιτη ; To πισσόπανο το έχω απορρίψει .θέλω να κάνω κάτι σωστό .θα ήθελα την γνώμη σας .
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.