Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

paryian

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Καλημέρα, Θα ήθελα μια διευκρίνηση αν υπάρχει αυτή η δυνατότητα.. Σε δημόσιο έργο το οποίο έχει καθυστερήσει αρκετά, ζητείται από τον εργολάβο εγγυητική ισόποση του κόστους των εργασιών που πρόκειται να ολοκληρώσει.. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Η εγγυητική αυτή πρέπει να είναι αποκλειστικά από κάποια τράπεζα ή δύναται να βγεί και από το ΤΣΜΕΔΕ , γιατί υπάρχει κάποια αμφιβολία αν και κατά πόσο είναι πραγματική εγγυητική στην δεύτερη περίπτωση. Ευχαριστώ για το χρόνο σας!
  2. Μήπως μπορείς 2016 να μου πείς βάσει ποίου νόμου ζητείται πρόσθετη αποζημίωση για μείωση αξίας ακινήτου; Δεν έχει σημασία το ότι έχουν παρέλθει πλέον 37 χρόνια για να προσφύγει κανείς στη δικαιοσύνη; Ευχαριστώ για τις απαντήσεις
  3. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. το λοιπόν έχω τσεκάρει ήδη αυτά που ειπωθήκανε για Π.Δ. 209 περί ασφάλειας υπεραστικής συγκοινωνίας, για αποτύπωση και απαλλοτριώσεις. Μου φαίνεται ότι όντως είναι άρτιο αλλά μή οικοδομήσιμο λόγω αποστάσεων από εθνικούς. Ο Φορέας προέβει στις απαλλοτριώσεις . Το θέμα τώρα είναι μπορεί ο ιδιοκτήτης αυτός να ξεκινήσει θέμα αναγκαστικής απαλλοτρίωσης με δεδομένο ότι ΕΣΚΕΜΕΝΑ ή από λάθος την εποχή αυτή κατατμήθηκε η περιουσία του σε διάφορα άρτια μεν αλλά μή οικοδομήσιμα κομμάτια;(ενημερώθηκα ότι το γεγονός αυτό έχει επαναληφθεί και σε κοντινό πάλι οικόπεδο ιδίου ιδιοκτήτη)
  4. Καλημέρα σας, Είμαι νέος μηχανικός, Αρχιτέκτονας στο επάγγελμα και θα ήθελα μια βοήθεια στο εξής θέμα: Υπάρχει αυτό το τριγωνικό οικόπεδο,εμβαδού 750 τμ. με 70 μέτρα πρόσωπο μπρόστά σε εθνικό δρόμο και μέγιστου βάθους 20 μέτρων, το οποίο προέκυψε κατόπιν απαλλοτρίωσης και ρυμοτόμησης στη περιοχή για νέο εθνικό (το 1970), μεγαλύτερης έκτασης. Μπορεί να θεωρηθεί άρτιο και οικοδομήσιμο;Κι αν όχι οικοδομήσιμο τί διαδικασία μπορεί να ακολουθήσει ένας ιδιώτης έπειτα από τόσο καιρό; Να σημειωθεί ότι στην προκειμένη περίπτωση το οικόπεδο όπως έχει εξελιχθεί, βρίσκεται σε κόμβο μεταξύ 2 εθνικών (ο ένας σε υψομετρική διαφορά 5 μέτρων από τον άλλο, σε απόσταση 100 μέτρα από τη θάλασσα )!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.