Μετάβαση στο περιεχόμενο

jelin1984

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

jelin1984's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω οποτε για ολοκληρωμενη υπαγωγη θελω μονο αμοιβη συμφωνηθεισα - Για την υποβολή προς οριστική υπαγωγή απαιτείται τιμή στο πεδίο "Α/Α έργου του συστήματος αμοιβών" στα πρόσθετα στοιχεία. - Για την υποβολή προς οριστική υπαγωγή απαιτείται τιμή στο πεδίο "Συμφωνηθείσα αμοιβή μηχανικών" στα πρόσθετα στοιχεία. - Για την υποβολή προς οριστική υπαγωγή απαιτείται τιμή στο πεδίο "Ημ/νία αυτοψίας" στα πρόσθετα στοιχεία.
  2. σε αυθαιρετο προ 1975 πρπει σαν σχεδια να υποβαλλω και τοπογραφικο η οχι? επισης εχει ανοιξει το συστημα για υποβολη σχεδιων η οχι?
  3. σε αυθαιρετο προ 1975 χρειαζεται να υποβαλλω τοπογραφικο η οχι? Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ και διαβάστε τους κανόνες συμμετοχής. Δεν γράφουμε με κεφαλαία στους τίτλους και δεν αναρτούμε τα μηνύματα μας χωρίς να έχουμε κάνει αναζήτηση για σχετικά θέματα. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. yian
  4. ειμαι νεος μηχανικος ηθελα να ρωτησω πως κανω τοπογραφικο με συντεταγμενες εννοω πως κανω την εξαρτηση επισης καποιο χρησιμο βιβλιο? Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, Manolis gon
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.