Μετάβαση στο περιεχόμενο

britgreek

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη
  1. Ζητώ συγνώμη που "ξεθάβω" παλιό topic, αλλά χρειάζομαι τη συμβουλή σας. Βρήκα δύο κεντρικότατα φροντιστήρια ξένων γλωσσών τα οποία πωλούνται λόγω συνταξιοδότησης των ιδιοκτητών τους, μετά από 35 χρόνια λειτουργίας. Τα ερωτήματά μου είναι τα εξής: 1) Στο ένα από αυτά υπάρχουν μεν 2 τουαλέτες, αλλά δεν υπάρχει προθάλαμος και οι πόρτες ανοίγουν προς τα έξω. 2) Στο άλλο, όλα τα σκαλιά είναι σφηνοειδή. Πώς γίνεται να λειτουργούν τόσα χρόνια και η αδειά τους να ανανεώνεται κάθε χρόνο, από τη στιγμή που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις; Επειδή 100% θα αγοράσω ένα από τα 2, για να μην μπω σε διαδικασίες εύρεσης κτιρίων που μπορεί, τελικά, να μην κάνουν, και επειδή η άδεια λειτουργίας δεν ανανεώνεται, αλλά εκδίδεται εκ νέου, θα ήθελα να μου πείτε αν καλύπτομαι από το γεγονός ότι λειτουργούν ήδη φροντιστήρια εκεί. Το θέμα υπερεπείγει, γι' αυτό, αν μπορείτε απαντήστε μου άμεσα. Τα βρήκα σήμερα, και πρέπει να τους απαντήσω μέχρι αύριο, για να προλάβω και τη σεζόν. Σας ευχαριστώ και σας είμαι υπόχρεος. Υ.Γ. Πήγα στη Δευτεροβάθμια και είχαν μόνο τις προϋποθέσεις του 1975. Μου ζήτησαν αν έχω κάποιες μεταβολές σε φωτοτυπία να τις πάω και σ' αυτούς. Δεν ρισκάρω να ρωτήσω εκείνους συγκεκριμένα για τα κτίρια που με ενδιαφέρουν, γιατί θέλω να προστατευτώ, αλλά να είμαι και νόμιμος.
  2. Σ'ευχαριστώ για την άμεση απάντηση. Τουλάχιστον το πρώτο φύλλο αν το είχες, θα με βοηθούσες πολύ. Τα προηγούμενα link στο post δεν δουλεύουν με τα jpg. Το ξέρω ότι είναι υποχρεωμένοι να με βοηθήσουν, αλλά αυτό δεν είναι πάντα εφφικτό. Στη δική μου περίπτωση γνωρίζουν μόνο το ΦΕΚ του 1975, αλλά δεν ξέρω αν θα ισχύει το ίδιο με την επιτροπή. Επίσης, αν γνωρίζει κανείς, θα ήθελα να μου πει τι ποσό περίπου πρέπει να υπολογίζω για τη μελέτη μηχανικού, για ένα ήδη υπάρχον οίκημα 60τμ, ήδη διαμορφωμένο, την οποία απαιτούν κάποιες υπηρεσίες (για αλλαγή χρήσης και έκδοση άδειας λειτουργίας). Το οίκημα που έχω βρεί και με ενδιαφέρει ήταν ασφαλιστικό γραφείο.
  3. Καλησπέρα. Είμαι νέο μέλος και πρόκειται να ιδρύσω φροντιστήριο. Για τα έγγραφα που έχετε ανεβάσει, μήπως γνωρίζετε τον αριθμό πρωτ. του ΦΕΚ; Αντιμετωπίζω πρόβλημα, γιατί κάποιοι υπεύθυνοι λένε ότι υπάρχει μόνο το Φ.621.32/129/70882 ως κριτήριο για την έκδοση άδειας καταλληλότητας φροντιστηρίων. Το Γραφείο Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής μου έχει μόνο το ΦΕΚ του 1975, κι έτσι πρέπει να βρω το πιο πρόσφατο, για να είμαι νόμιμος κατά τη διάρκεια επιλογής κτιρίου και διαμόρφωσης του χώρου. Θα σας ήμουν ευγνώμων αν μπορούσατε να βοηθήσετε. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.