Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

instructor

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

instructor's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Τι υπηρεσίες; Αν εννοείς τι εκανα μέχρι τωρα, πήγα στην πολεοδομία δύο φορές και πήρα ότι έντυπα θα μπορούσαν να έχουν σχέση με την υποθεσή του εκτός από την άδεια της πολυκατοικίας που κατέθεσε ο συνάδελφος μηχανικός. Δεν ξέρω αν θα φτάσουμε ως εκεί γιατί ο άνθρωπος θέλει να πάει δικαστικά και ήδη έχω αρχίσει να προβληματίζομαι για το τι στάση θα πρέπει να κρατήσω απέναντι στους συναδέλφους μελετητές της πολυκατοικίας.
  2. Καλημέρα - καλησπέρα σε όλες και όλους τους συναδέλφους. Έχω μια απορία "πολεοδομικής" φύσεως. Πριν μερικές μέρες εμφανίστηκε ένας κύριος στο γραφείο και μου ζήτησε να του πω αν υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί για την υλοποίηση καμινάδων τζακιών σε πολυκατοικίες που γειτνιάζουν με άλλες ψηλότερες από αυτές. Το θέμα που προέκυπτε σύμφωνα με αυτόν είναι ότι ο συνάδελφος που έκανε τη διπλανή χαμηλότερη πολυκατοικία έβγαλε τις απολήξεις από τις καμινάδες δίπλα ακριβώς από τη βεράντα - μπαλκόνι του. Έκανε καταγγελία στην πολεοδομία της περιοχής και μετά από την αυτοψία η απάντηση είναι ότι σύμφωνα με τον κτιριοδομικό κανονισμό είναι όλα εντάξει. Από εδώ και πέρα "έχασα τη μπάλα". Όσες φορές και να διάβασα τον κτιριοδομικό έχω καταλάβει το ακριβώς αντίθετο. Η απορία μου είναι, τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις; ΥΓ. άτοπο αλλά τι αμοιβή θα έπρεπε να ζητήσω; (νέος είμαι - την κατανόησή σας λοιπόν και για τις χαζές ερωτήσεις.) ευχαριστώ όλους εκ των προτέρων για την απάντηση - απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.