Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

SOTIRIS S

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by SOTIRIS S

  1. Ευχαριστω θα ξαναπροσπαθησω γιατι και λογοι ανωτερας βιας υπηρχαν και η αιτια απενταξης ειναι ατοπη. Απλως θεωρω δε διαβαστηκε η ενσταση μου.
  2. Ευχαριστω για την ενημερωση.Θα προσπαθησω να επικοινωνησω μαζι τους και θα εμνημερωσω, γιατι πραγματικα η ενσταση μου ειχε βαση και δεν εξετασθηκε.Εν ολιγης με πηγαν σε απενταξη ενω δεν χρειαζοταν να γινει διορθωση -τακτοποιηση.
  3. Καλησπερα. Αυτο σημενει οτι εξετσθηκε η ενσταση, ή δεν κανατε καθολου ενσταση?
  4. Καλημερα. Γνωριζω για οφελουμενο με το ιδιο προβλημα αν και τελικα δεν χρειαζοταν η τακτοποιηση (λιγα τετραγωνικα) . Τελικα αποριψη ενστασης (ομαδικη ειδοποιηση).
  5. Το θεμα ειναι αν μπορεις να κανεις νεα αιτηση. Νομιζω καπου λεει στους περιοροσμους να μην εχει γινει αλλη αιτηση για την περιοδο 2017-20 . Αιτηση για ακινητο που ηταν σε τελικο σταδιο με β πιστοποιητικο μπορει να ξαναγινει?
  6. Καλημερα. Ξερω περιπτωση που απενταχθηκε στο τελικο σταδιο γιατι εγινε πληρωμη τακτοποιησης (που δεν χρειαζοταν τελικα) μετα την αιτηση. Μπορει να γινει νεα αιτηση στο Β κυκλο αφου εχουν ηδη γινει οι παρεμβασεις και να χρησιμοποιθουν τα παλια τιμολογια ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.