Μετάβαση στο περιεχόμενο

fireblaze

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

fireblaze's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα! Μου έχει ανατεθεί απο ΤΕΕ μια πραγματογνωμοσύνη για την εκτίμηση της εμπορικής αξίας μηχανολογικού εξοπλισμού μιας επιχείρησης (βιοτεχνία σκυροδέματος). Δεν υπάρχουν αντίδικοι, καθώς έχουν συμφωνήσει οι δυο πλευρές για την πώληση. Έχω κάνει την αυτοψία, έχω στοιχεία για το πότε και πόσο αγοράστηκε το κάθε τμήμα του εξοπλισμού και ψάχνω τρόπο να τεκμηριώσω την τωρινή αξία του εξοπλισμού. Γνωρίζετε αν μπορώ να χρησιμοποιήσω κάτι ανάλογο σαν τους συντελεστες παλαιότητας στα κτιριακά, ή κάτι σαν τις αποσβέσεις που χρησιμοποιούν οι λογιστές? Υπάρχει κάποια άλλη πρόταση? Ευχαριστώ!
  2. Καλημέρα σε όλους, Έχω εγκριθεί και εδώ και κάμποσο καιρό η πρόταση μου είναι "Σε Τελικό Έλεγχο". Πήρα λοιπόν τηλέφωνο να δω τι γίνεται και μου είπαν όλα καλά αλλά μου μείωσαν τον επιχορηγούμενο προϋπολογισμό!Συγκεκριμένα μου έκοψαν την κάμερα και το καταγραφικό, παρόλο που είχε εγκριθεί (το είχα εντάξει στην δαπάνη: "Εξειδικευμένος τεχνολογικός εξοπλισμός"). Μου είπε ότι εντάσσεται στα κτιριακά και δεν επιδοτείται, αλλά αν μπορέσω να το τεκμηριώσω με κάποιο τρόπο -και εγγράφως!- θα δούν τι μπορούν να κάνουν! Εγώ το μόνο που έχω είναι μια τηλεφωνική επιβεβαίωση πριν την υποβολή πέρυσι από τη γραμμή επικοινωνίας του ΕΣΠΑ ότι εντάσσεται, τα έχω αγοράσει και εγκαταστήσει, καμμιά πρόταση τι μπορώ να κάνω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.