Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ritos80

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

277 profile views

ritos80's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλημέρα συνάδελφοι. Μετά από αργοπορία συμβολαιογράφου, πελάτης μου χρειάζεται επανέκδοση βεβαιώσεων τακτοποίησης και ΗΤΚ. Δεν μου είχε ξανατύχει ανάλογη περίπτωση και μπαίνοντας στην πλατφόρμα για να εκδόσω και το μεν και το δε, βλέπω ότι μου βγάζει τα ληγμένα για εκτύπωση. Ποια είναι η διαδικασία; Υπάρχει έξτρα αμοιβή για αυτά; Δεν είμαι αγιογδύτης, αλλά ούτε θέλω και να δουλέυω τσάμπα ξεφτιλίζοντας το επάγγελμα. Ζητώ συγνώμη αν υπάρχει κι αλλού το θέμα. Έκανα προσπάθεια να βρω αλλά δεν βρήκα κάτι αντίστοιχο.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι. Καταθέτω ΕΕΔΜΚ για εργασίες συντήρησης και χρωμαtισμό των όψεων οικοδομής και ένα από τα έγγραφα που απαιτεί το eadeies είναι η Βεβαίωση - Τεχνική Έκθεση Μηχανικού. Στο κομμάτι της ''Βεβαίωσης'' τι βεβαιώνουμε ακριβώς;
  3. Δεν έχω βγάλει άκρη όχι. Δεν βοηθάει κανείς. Η τεχνική έκθεση θα είναι η περιγραφή όσων θα σημειώσεις στο έντυπο με τα κριτήρια, που έχει στο παράρτημα της Υ.Α. Για την αμοιβή θα περιμένουμε επιφοίτηση. Και στο ΤΕΕ που πήρα δήλωσαν άγνοια..
  4. (Μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Συνάδελφοι γειά σας. Έχει ασχοληθεί κανείς με την σύνταξη Τεχν. Έκθεσης για την κατηγοριοποίηση Ενοικιαζόμενων Επιπλωμένων Δωματiών και Διαμερισμάτων σε κλειδιά σύμφωνα με την 4418/19 Υ.Α. του Υπουργείου Τουρισμού; Υπάρχει αμοιβή ορισμένη; Υπάρχει αμοιβή στην ''πιάτσα''; Το ορίζουμε με βάση τις ώρες εργασίας; Πως μπορώ να το υπολογίσω αυτό στην πρώτη φορά που θα κάνω κάτι τέτοιο;
  5. Ευχαριστώ πάρα πολύ! Συγνώμη για τα προφανή που ρωτάω αλλά τα βρίσκω όλα καινούργια από την αρχή. Δυστυχώς δεν γυρνάει και η ηλικία στην αρχή.
  6. Ευχαριστώ πολύ! Έφαγα λίγη ώρα και βρήκα ακριβώς αυτό που λες. Μετά κάνω αίτημα για ελεγκτή δόμησης και έρχεται και ελέγχει την πορεία;
  7. Συνάδελφοι καλησπέρα. Μετά απο 5 χρόνια αποχής από το επάγγελμα, επέστρεψα και πάλι στην ενεργό δράση, αλλά χρειάζομαι την βοήθεια των πιο έμπειρων με το eadeies. Θέλω να βγάλω ΕΕΔΜΚ για εσωτερικές διαρρυθμίσεις σε διαμέρισμα και έχω κάποιες απορίες. Στην ενότητα Έλεγχοι/Επιμέρους Περιπτώσεις/Εγκρίσεις Φορέων, δεν υπάρχει επιλογή για εσωτερικές διαρρυθμίσεις χωρίς αλλαγή χρήσης; Επίσης αν δεν έχω αλλαγή στις Η/Μ μελέτες τι κάνω; Γιατί στα έγγραφα ζητάει νέες μελέτες και ενεργητική πυροπροστασία...Για να μην αναφέρω την συμβολαιογραφική πράξη για θέσεις πάρκινγκ (::::::)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.