Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

saronikos

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

303 profile views
  1. Για να είμαι ειλικρινής δεν θα ήθελα να απευθυνθώ στους ίδιους γιατί είχαν πολύ καλή ποιότητα κατασκευής αλλά έκαναν κακή τοποθέτηση. Σας ευχαριστώ πολύ. Καλές δουλειές να έχετε!
  2. Σας ευχαριστώ πολύ για την ανταπόκριση. Θα θέλαμε να κοντύνει όλο το κούφωμα και οι πόρτες περίπου 15cm ώστε τα κουτιά των ρολών να μπουν εντός του υπάρχοντος ανοίγματος. Έχετε δίκιο για την επισήμανση για την άδεια και την συναίνεση της πολυκατοικίας. Έχουμε δώσει κι εμείς συναίνεση σε εργασίες που έχουν γίνει οπότε και θέλω να πιστεύω πως δεν θα υπάρχει πρόβλημα με τους γείτονες. Αυτό που με προβληματίζει είναι αν θα σωθεί τίποτα από τις 8,000 ευρώ που κόστισαν τότε τα κουφώματα γι'αυτό και το ερώτημα... Και πάλι σας ευχαριστώ. Καλή συνέχεια να έχετε!
  3. Καλησπέρα σας! Το 2019 τοποθετήσαμε στο σπίτι μας μια σειρά ενεργειακών κουφωμάτων της Europa. Καθώς φέτος θέλουμε να προχωρήσουμε σε μια ριζική ανακαίνιση του χώρου που σύμφωνα με τα σχέδια απαιτεί κουφώματα μικρότερου ύψους, θα ήθελα να ρωτήσω παρακαλώ αν γνωρίζει κάποιος κύριος/κυρία από την πείρα του αν τα υφιστάμενα κουφώματα είναι δυνατόν να ξηλωθούν και να κοντύνουν (τα τζάμια φαντάζομαι θα πρέπει να αντικατασταθούν) ή θα πρέπει να κατασκευαστούν νέα κουφώματα από την αρχή; Σας ευχαριστώ πολύ.
  4. Δεν είμαι μηχανικός αλλά ωφελούμενος κι εγώ του προγράμματος. Καθώς πλησίαζε η προθεσμία και δεν είχα κάνει ακόμα αποδοχή μου ήρθε ειδοποίηση στο μέιλ από το υπεκα με τη διευκρίνιση πως δεν είναι απαραίτητη η καταχώρηση των προμηθευτών σε αυτό το στάδιο και μπορεί να γίνει μέσα στο 9μηνο της περιόδου υλοποίησης του έργου και πριν την έναρξη των εργασιών. Με προμηθευτή (κουφώματα) που το συζήτησα γιατί είχα κι εγώ τη δική σου απορία, μου είπε πως πολύς κόσμος μπερδεύτηκε γιατί δεν το είχαν διευκρινίσει κατανοητά εξ'αρχής...
  5. Καλησπέρα σας! Αγόρασα με δάνειο το 2001 μία μικρή διατηρητέα ισόγεια κατεστραμμένη και μη κατοικήσιμη κατοικία με προοπτική να την αναπαλαιώσω. Δυστυχώς το μόνο που κατάφερα όλα αυτά τα χρόνια ήταν να αποπληρώσω με συνέπεια το δάνειο μου για την αγορά και προς το παρόν δεν φαίνεται κάποια προοπτική στα οικονομικά μου ώστε να προχωρήσω σε ένα τέτοια έργο. Όπως έχω δει σε παρόμοια ακίνητα στην περιοχή η αναπαλαίωση είναι στην πραγματικότητα ολική κατεδάφιση - εκτός ενός μικρού τμήματος της πρόσοψης - και στη συνέχεια ανακατασκευή και προσθήκη ορόφων με τους ανάλογους περιορισμούς (ύψη, κουφώματα κλπ). Θα ήθελα να σας ρωτήσω αν πιστεύετε πως είναι εφικτό να ανοίξω ένα υπόγειο 75 τ.μ. (όσο είναι το ακίνητο δηλαδή) και να φτιάξω και την πλάκα του ισογείου (το ταβάνι του υπογείου δηλαδή) ώστε να μπορέσω να φτιάξω ένα υπόγειο διαμέρισμα. Γνωρίζω βέβαια πως για κάτι τέτοιο πέρα από τις γνωστές καθυστερήσεις λόγω διατηρητέου θα υπάρχουν και οι ανάλογες καθυστερήσεις λόγω αρχαιολογίας αλλά θα ήθελα να κάνω κάτι που θα αποτελεί τη βάση μιας μελλοντικής κατασκευής δεν θα δεσμεύει την αναπαλαίωση/ανέγερση αν κάποια στιγμή έρθει ...η ανάπτυξη :) Δυστυχώς οποιαδήποτε αγορά μικρού διαμερίσματος στην ίδια αλλά και στις γύρω περιοχές είναι απαγορευτική λόγω airbnb. Σας ευχαριστώ πολύ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.