Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Alexandrap

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Γιάννη εσύ έχεις βάλει εστίες πάνω; Παρακαλώ μην κάνετε ολόκληρη παράθεση του αμέσως προηγούμενου μηνύματος για λόγους οικονομίας του φόρουμ Ευχαριστώ, Γιάννης
  2. Η κουζίνα κάνει Γ με τη σαλοτραπεζαρια. Έχω σκεφτεί επειδή η κουζίνα είναι μακροστενη να τρέξω γύρω γύρω τα ντουλάπα κ στο τελείωμα της να φτιάξω νησιδα (σε στυλ πασου) έτσι ώστε να διαχωριστει νοητα ο χώρος. Το θέμα είναι ότι θέλω πάνω στη νησιδα να βάλω τις εστίες κ δίπλα σε κολώνες να μπει φούρνος, φούρνος μικροκυμάτων, ψυγείο κλπ. Μου άρεσε πολύ σαν ιδέα και μου βγαίνει κ πολύ σωστό το σχέδιο (σύμφωνα με τη δική μου αίσθηση αισθητικής φυσικά). Μου λένε όμως ότι όταν θα μαγειρεύω (επειδή μαγειρεύω πάρα πολύ) ότι θα πιτσιλαει, ότι θα μυρίζει το σαλόνι κ γενικά ότι δεν θα με βολέψει και έχω προβληματιστει πολύ. Γι'αυτό και ρώτησα αν έχει κάποιος εμπειρία επί του θέματος.
  3. Η αυτόματη διόρθωση σας λέει τίποτα ή έχετε ακουστά μόνο την ειρωνεία; Προφανώς και αν είχε κάποιος γνωστός μου θα τον ρωτούσε και δεν θα έψαχνα να με ειρωνεύεται ο κάθε ένας σε ένα forum. Γράφει ιδιώτης γιατί λόγω κρίσης δεν το εξασκώ, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοι . Ευχαριστώ για τις απαντήσεις και το χρόνο σας
  4. Ακριβώς επειδή είναι θέμα σχεδιασμού και προτίμησης ρωτάω αν κάποιος έχει φτιάξει και χρησιμοποιήσει κουζίνα με νησιδα για να μου απαντήσει εξ ιδίας πείρας. Κι εγώ μηχανικός έχω σπουδάσει, δε ζήτησα να μου βγάλει κανεις σχέδιο, ούτε να χάσει το χρόνο του μαζί μου. Μια απλή ερώτηση είναι στο θέμα της καθημερινής εξυπηρέτησης και αντικειμενικης βολής.
  5. Όχι δεν κάνω στατιστική, απλά θα ήθελα να μάθω αν κάποιος έχει φτιάξει, αν είναι πρακτικό στην καθημερινότητα.
  6. Καλησπέρα σας. Φτιάχνω το σπίτι μου και θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει φτιάξει κάνεις κουζίνα με νησιδα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.