Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

saraceno

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

265 profile views

saraceno's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα, εκανα δηλωση αυθαιρετου και δεν ηξερα οτι ο οικισμος ειναι παραδοσιακος και εβαλα απλα εντος οικισμου. Εχει πληρωθει το 30%, πως διορθωνεται αυτο?
  2. Καλημερα σε ολους. Εχω περιπτωση διωροφης οικοδομης με υπογειο. Ο οροφος ειναι οκ, μια μικρη αλλαγη χρησης απο Κ.Β. σε Κ.Χ. Υπαρχει σοφιτα - αποθηκη που την δηλωνω με 0,30. Στο υπογειο τωρα.. απο τον δρομο παραμενει υπογειο, ενω οι τρεις πλευρες του εχουν γινει ισογειο, (στην μια πλαϊνη εχω κτιριο κολητο). Ενα μερος του υπογειου εχει παραμεινει υπογεια αποθηκη και ενα μερος εχει γινει κατοικια, ενω ενα αλλο μικρο μερος εχει επεκταθει. Σκεφτομαι να δηλωσω το τμημα που εγινε κατοικια και την επεκταση μονο σαν υπερβαση δομησης. Θα πρεπει να βαλω και αλλαγη χρησης απο Β.Χ. σε Κ.Χ? Πως μπορω να δηλωσω το ξεμπαζωμα του υπογειου? Με μια παραβαση και παραβολο? Ευχαριστω.
  3. (από μεταφορά) danaikaterina Καλησπερα σε ολους, εχω μια περιπτωση ιδιαιτερη νομιζω! Υπαρχει ενα οικοπεδο, με αυθαιρετα κτισματα (2 οικοδομες). Στη μια οικοδομη υπαρχει μαγαζι, σνακ μπαρ, στο οποιο θελουμε να αλλαξουμε την αδεια λειτουργιας. Για την νεα αδεια λοιπον χρειαζομαστε νομιμοτητα, ομως, η ιδιοκτητρια του ακινητου, δεν εχει κανει ακομη αποδοχη κληρονομιας απο τους γονεις της. Σημειωση, εχουν πεθανει ολοι και ειναι η μοναδικη κληρονομος, δηλωνει στο Ε9 το ακινητο και το μαγαζι και η υπαρχουσα αδεια λειτουργιας ειναι στο ονομα της. Για να κανω λοιπον την υπαγωγη στον Ν.4495/17 πρεπει να κανει αποδοχη?? Σημειωνω οτι ολα τα ακινητα που περιγραφω ανηκουν σε εκεινη.
  4. Καλησπερα σε ολους, εχω μια περιπτωση ιδιαιτερη νομιζω! Υπαρχει ενα οικοπεδο, με αυθαιρετα κτισματα (2 οικοδομες). Στη μια οικοδομη υπαρχει μαγαζι, σνακ μπαρ, στο οποιο θελουμε να αλλαξουμε την αδεια λειτουργειας. Για την νεα αδεια λοιπον χρειαζομαστε νομιμοτητα, ομως, η ιδιοκτητρια του ακινητου, δεν εχει κανει ακομη αποδοχη κληρονομιας απο τους γονεις της. Σημειωση, εχουν πεθανει ολοι και ειναι η μοναδικη κληρονομος, δηλωνει στο Ε9 το ακινητο και το μαγαζι και η αδεια λειτουργειας ειναι στο ονομα της. Για να κανω λοιπον την υπαγωγη στον Ν.4495/17 πρεπει να κανει αποδοχη??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.