Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

kchios

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/κος ΗΥ & Πληροφορικής

kchios's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους, Τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζω πρόβλημα με το Air Condition μάρκας LG . Aρχικά έβλεπα οτι η εσωτερική μονάδα δεν έβγαζε σχεδόν καθόλου κρύο αέρα.Το κατεβάζω στους βαθμούς 18C τίποτα πάλι.Λέω θα χρειάζεται φρέον . Αλλά ελέγχοντας την εξωτερική μονάδα αρχικά διαπίστωσα οτι δεν γυρνούσε ο ανεμιστήρας,ενώ το μοτέρ το εξωτερικό δούλευε και ακουγόταν κανονικά.Στην προσπάθεια μου να του δώσω εκκίνηση με το χέρι μου ξεκίνησε σιγά σιγά και λειτούργησε αλλά σε πολύ λίγες στροφές ,σχεδόν σαν σταματημένος .Αλλά ακόμα και αυτό το λίγο ήταν αρκετό για να αρχίζει να δροσίζει το δωμάτιο.Άρα φαίνεται ότι όλα είναι εντάξει και το πρόβλημα εστιάζεται στην σωστή λειτουργία του εξωτερικού ανεμιστήρα Τι μπορεί να είναι βρε παιδιά ?Παίζει να είναι χαλασμένος πυκνωτής ? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. Είμαι ανίδεος από ηλεκτρολογικά.
  2. Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.Όντως ήταν το ρελέ,πήγα την πλακέτα σε κολλήτή και την έφτιαξε.
  3. Πρόβλημα Αir Condition: Καλησπέρα σας, Αντιμετοπίζω πρόβλημα με την εσωτερική μονάδα του Αir Condition μάρκας/μοντέλο Panasonic R410a . Συγκεκριμένα,απενεργοποιώντας το με το τηλεχειριστήριο ενώ το ''στόμιό" του κλείνει κανονικά ο ανεμιστήρας εσωτερικά συνεχίζει την λειτουργία του,και μόνο βγάζοντας το από το ρεύμα σταματάει,μέχρι να το ξαναβάλεις στο ρεύμα όπου αυτόματα πάλι λειτουργεί πάλι μόνος του.Η εξωτερική μονάδα κλείνει κανονικά. Με λίγα λόγια το Air condition μετατρέπεται σε ανεμιστήρας. Πάω να τρελαθώ,έχω κάνει reset από το control,του έδωσα και μερικές φάπες μπας και,αλλά τπτ Τι μπορεί να συμβαίνει.? Πλακέτα χαλασμένη στην εσωτερική μονάδα.?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.