Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

nikosmo

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

376 profile views
  1. Από όσο κατάλαβα είναι 2 κύκλων...Έχει 2 μονάδες και από ότι βλέπω στο φυλλάδιο αναγράφονται τα -410Α και R-134a....
  2. Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Λέτε πως "Αυτό που σίγουρα ισχύει είναι ότι σε όσο χαμηλότερη θερμοκρασία δουλεύει μία Α.Θ. τόσο καλύτερα." Αν έχω μια υψηλών θερμοκρασιών και την έχω ρυθμισμένη να δουλεύει σε χαμηλές θερμοκρασίες? Δεν είναι καλύτερο από το να δουλεύει η μεσαίων στο φουλ? Με φοβίζει λίγο το να βάλω μια μεσαίων θερμοκρασιών, να μην μου παράγει τη θερμότητα που θέλω και να μην μπορώ και να την αυξήσω! Τα σώματα που έχω είναι από μελέτη για καυστήρα πετρελαίου..... Για φυσικό αέριο δεν υπάρχει πρόσβαση... Ευχαριστώ και πάλι.
  3. Καλησπέρα. Στο σπίτι μου (περίπου 100 τμ) θέλω να βάλω αντλία θερμότητας στην υφιστάμενη εγκατάσταση λέβητα πετρελαίου. Ας υποθέσουμε ότι δεν μας ενδιαφέρει το κόστος αγοράς και εγκατάστασης, ποια από τις παρακάτω αντλίες θα επιλέγατε? ALTHERMA INVERTER DAIKIN EKHBRD011ADV1 / ERSQ11AAV1 υψηλών θερμοκρασιών ή Carrier 30AWH008HD μεσαίων θερμοκρασιών? Το σπίτι είναι επαρκώς μονωμένο με διπλά τζάμια. Και βασικά η ερώτηση μου είναι: Αν ρυθμιστεί η DAIKIN να λειτουργεί σε θερμοκρασίες 55-60 δεν θα είναι καλύτερη από την CARRIER? Έχω ακούσει ότι η DAIKIN είναι κορυφή στο συγκεκριμένο κομμάτι. Το έχουν επισκεφτεί μηχανολόγοι το σπίτι και άλλοι μου προτείνουν μεσαίων, άλλοι υψηλών θερμοκρασιών! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.