Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Kaldaridis

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Kaldaridis

  1. Kaldaridis

    AllInOne

    Ο φάκελος με τις βιβλιοθήκες βρίσκεται στη θέση που έχει τοποθετήσει η εγκατάσταση στον Υ/Η σου το αρχείο AllInOne.exe, όπως φαίνεται παραπάνω. Η δική σου εικόνα θα είναι λίγο διαφορετική γιατί εγώ έχω νεώτερη έκδοση (που θα την ανεβάσω σε λίγο) αλλά η ουσία είναι ίδια. Μπορείς να επιλέξεις τη θέση του φακέλου της βιβλιοθήκης από την παρακάτω οθόνη (θα είναι ελαφρώς διαφορετική σε σένα)
  2. Kaldaridis

    AllInOne

    Συνάδελφε, ευχαριστώ για τα σχόλια. Επειδή σκέφτομαι να το ενημερώσω μαζί με τη Βοήθεια, θα πάρω υπόψη την πρότασή σου
  3. Kaldaridis

    AllInOne

    Είμαι ο δημιουργός του λογισμικού AllInOne. Είμαι Πολιτικός Μηχανικός (Υδραυλικός) και χομπίστας προγραμματιστής. Έτσι κατά την εκπόνηση κάθε μελέτης, πάντα κάποιο κομμάτι της (συνήθως ότι έπρεπε να επαναληφθεί πάνω από δυο φορές) το αυτοματοποιούσα γράφοντας το σχετικό κώδικα. Αφού μάζεψα αρκετά σκόρπια κομμάτια, τα οποία έγιναν τόσα σε αριθμό ώστε να μην ξέρω που βρίσκεται το καθένα, αποφάσισα να τα βάλω όλα σε ένα (All in One) ώστε να μου είναι εύκολα διαθέσιμα. (Όταν λέω όλα εννοώ σίγουρα πάνω από τα μισά γιατί αρκετά έχουν μείνει εκτός). Σκέφτηκα να κάνω διαθέσιμο στους συναδέλφους το δικό μου τρόπο δουλειάς, όπως το διαμόρφωσα στις τρεις δεκαετίες της απασχόλησής μου, με την ελπίδα ότι θα είναι χρήσιμος σε κάποιους. Αν κάποιος από εσάς που κατέβασε την εφαρμογή, την εγκατέστησε και δοκίμασε την τρέξει, θα ήθελα να ξέρω αν συνάντησε προβλήματα ή αν βρήκε κάτι χρήσιμο ή αν απλώς έχει κάποιο σχόλιο.
  4. Version 5.0.0

    1.038 downloads

    Το AllInOne είναι λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εκπόνηση μελετών: Αποχέτευσης - Αποστράγγισης οδών και σιδηροδρομικών έργων εντός και εκτός αστικών περιοχών Οχετών συγκοινωνιακών έργων Αποχέτευσης καταστρώματος γεφυρών Κύριων συλλεκτήρων ομβρίων και διευθέτησης ρεμάτων Υδραυλικού ελέγχου ανομοιόμορφης ροής (σε συνδυασμό με το λογισμικό Hec-RAS)
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.