Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

steand

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by steand

  1. Διορθώνω ο οικισμός ονομάζεται Κουρτεσι Ηλείας. Προσπάθησα να απευθυνθώ στην αρμόδια ΥΔΟΜ αλλά δεν έλαβα κάποια απάντηση. Για αυτό ερωτώ μήπως κάποιος συνάδελφος μπορεί να εξυπηρετήσει προτού καταφύγω σε επίσημο ερώτημα.
  2. Συνάδελφοι Καλησπέρα, Να ρωτήσω την άποψη σας αναφορικά με τους όρους δόμησης στον οικισμό Κουρτέσι Ηλείας. Σύμφωνα με το ΦΕΚ 765Δ/1994 έχουμε τα ακριβή όρια του οικισμού, ωστόσο αδυνατώ να βρω τους νέους όρους δόμησης καθώς αυτοί έχουν καθοριστεί σύμφωνα με την απόφαση με αριθμό πρωτοκόλλου 56/1987 του Νομάρχη Ηλείας. Τα στοιχεία του οικοπέδου μου είναι: Υπάρχει κτίσμα με άδεια από το 1984. Εμβαδόν οικοπέδου: 1246 τ.μ., Έχει πρόσωπο > 4m Με ποίο τρόπο θα μπορέσω να βρω την απόφαση του Νομάρχη? και το πρόσωπο στην μια πλευρά του οικοπέδου >4m αρκεί για την αρτιότητα του οικοπέδου? Ευχαριστώ πολύ
  3. Καλησπέρα συνάδελφοι, ξέρει κάποιος να με εξυπηρετήσει για τιμή ζώνης εκτός σχεδίου στην Βάρη? και εάν πρέπει να λάβω υπόψιν μου κάποια διαπιστωτική πράξη?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.