Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Giorgosgdgg

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Μηχανολόγος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.
  1. Έχεις δίκιο, πρόσφατα έψαχνα για πιστοποιήσεις Solidworks άλλα το κόστος ανεβαίνει πάρα πολύ λόγο της πολυπλοκότητας και των δυνατοτήτων αυτών των προγραμμάτων. Προς το παρών ασχολούμαι με Solid και ANSYS Workbench, Space Claim μόνος μου μέχρι όταν και αμά χρειαστούν. Ευχαριστώ για τα tips!
  2. Αυτό δεν το γνώριζα. Και εν τέλη αυτό που κατάλαβα από συζητήσεις με καθηγητές μου είναι ότι θα πρέπει να αποδείξεις με την επίδειξη τις γνώσεις σου σε προγράμματα σαν το Αutocad. Όχι με μία πιστοποίηση. Ευχαριστώ!
  3. Ευχαριστώ πολύ αν και αρκετά καθυστερημένα για τις απαντήσεις! Είδα μερικά online σεμινάρια σε πολύ χαμηλές τιμές (Autocad 2D&3D 230€) τα οποία όμως έδιναν πιστοποίηση (Certificate of Completion) ότι άπλα παρακολούθησα κάποια μαθήματα. Άλλα σεμινάρια έδιναν πιστοποίηση (Autocad 2D Certified User) με αρκετά υψηλότερες τιμές. Και στις 2 περιπτώσεις οι πιστοποιήσεις ήταν από την Autodesk. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν τελικά είναι προτιμότερο να λάβει ένα απλό πιστοποιητικό παρακολούθησης ή ένα 'υψηλότερο πιστοποιητικό'
  4. Καλησπέρα είμαι φοιτητής μηχανολογίας στο ΤΕΙ Πάτρας και με ενδιαφέρει να βελτιώσω τις γνώσεις μου στο autocad, βασικά σε 2d. Γενικά στην Πάτρα υπάρχει πιστοποιημένο κέντρο από την autodesk .Η βασική μου απορία είναι αν πραγματικά αξίζει κάποιος να παρακολουθήσει τα σεμινάρια και να πληρώσει πχ τα 250 ευρώ που ζητάνε στην Πάτρα από τη στιγμή που μπορεί μόνος του να ασχοληθεί με το autocad και να αποκτήσει μια πολύ καλή γνώση. Και επίσης πόσο σημαντικό είναι να έχεις πιστοποίηση σε ένα πρόγραμμα που είναι το βασικό εργαλείο σχεδίασης και υπερκαλύπτει έναν μηχανικό? Ευχαριστώ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.