Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

johnnykost

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρονικός Μηχ/κος & Μηχ/κος Υπ/στων

johnnykost's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Στο ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ γίνεται να δηλώσεις και Φ/Β ώστε να μπούν στον προϋπολογισμό. Εγώ αυτό που δεν έχω καταλάβει είναι εάν η εκτιμώμενη εξοικονόμηση ενέργειας που υπολογίζουμε στη σελίδα 7 του παραρτήματος ΙΙΙ για τα smart home, η οποία δε φαίνεται στο ΠΕΑ, προστίθεται στη συνολική εξοικονόμηση ενέργειας και επομένως αυξάνει περαιτέρω τον προϋπολογισμό.
  2. Καλησπέρα σε όλους. Σε μια αίτηση που υπέβαλα για διαμέρισμα για το εξοικονομώ, καταλάθος έβαλα στο ΠΕΑ ωφέλιμη επιφάνεια 88,21 τ.μ. (αντί για 82,21 τ.μ.) και η επιφάνεια στο Ε9 είναι 79 τ.μ. με αποτέλεσμα ο μόνος τρόπος να υποβάλω την αίτηση είναι ως ειδική περίπτωση για απόκλιση τετραγωνικών μεγαλύτερη από 7 τ.μ. Δυστυχώς, το λάθος το κατάλαβα τη μέρα υποβολής δηλώσεων οπότε δεν είχα χρόνο για άλλο να κάνω ανάκληση του ΠΕΑ. Επίσης, στο ΠΕΑ που είχα καταθέσει αν και έβαλα λάθος ωφέλιμη επιφάνεια, έβαλα σωστά την επιφάνεια θερμικής ζώνης στο xml και το σχέδιο που ανέβασα στο buildingcert δείχνει τη σωστή επιφάνεια. Σήμερα ήρθε απάντηση από το ΕΤΕΑΝ και ζητάνε μια αιτιολογική έκθεση, υπογεγραμμένη από μηχανικό, αναφορικά με τις διαφορές των επιφανειών του ακινήτου. Θα ήθελα τη βοήθειά σας για το πώς να χειριστώ το θέμα. Άμα πω την αλήθεια ότι έγινε λάθος εκ παραδρομής στην επιφάνεια, ενώ η θερμική ζώνη και το σχέδιο που ανέβηκε στο buildingcert είναι σωστά, πιστεύετε θα το δεχτούν;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.