Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Billy19

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Τοποθεσία
    Αθηνα
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

436 profile views
  1. Ευχαριστω pallaks, οι συμβουλες σου ειναι πολυ χρησιμες !
  2. Ευχαριστω pallaks, οι συμβουλες σου ειναι πολυ χρησιμες !
  3. Προς pallaks. Γεια σας, ναι η Τσιμεντοκονια επεσε σε ολα τα Δαπεδα και το προβλημα παρατηρειται παντου. Η Μηχανικος διαπιστωσε μονον κακο ξυσιμο, ειπε οτι εφοσον ειναι επιπεδο, δεν επρεπε να το ξυσει και να εστρωνε την κολλα. Προτεινε να καλεσω αλλον Πλακα και να στρωσει Αυτοεπιπεδουμενο Κονιαμα. Ρωτησα την Durostick για το D 64 και μου παν οτι θα κανει δουλεια. Ομως το υλικο θα κοστισει 300 ευρω. Αν ριξω παλι μια λεπτη στρωση 1-2 cm τσιμεντοκονια, ( λεπτη αμμος με τσιμεντο ) για να λειανθει, θα υπαρξει προβλημα ? υπαρχει περιπτωση να μην κολλησει καλα ? Φωτογραφιες η Βιντεο δεν εχω τραβηξει, οταν παω στο Χωριο θα το κανω. Ευχαριστω.
  4. Ο ιδιος Μαστορας θα εβαζε το Πλακακι, οχι εγω. Η Τσιμεντοκονια ηταν επιπεδη, αλφαδιασμενη, δεν χρειαζοταν ξυσιμο. Μετα θα επρεπε με οδοντοτη σπατουλα να εστρωνε την Κολλα και να τοποθετουσε τα Πλακακια. Τωρα δεν γνωριζω πως να το φερω στα ισια του. Το σκουπισα μετα απο μια εβδομαδα, δεν εχει Υγρασια. Καλεσα αλλον Πλακα και αρνηθηκε να δουλεψει σε τετοια επιφανεια. Η ζημια εγινε διοτι τον μαστορα τον καλεσε η μανα μου, κρυφα απο εμενα. Δεν ειναι Πλακας, τον καλεσε επειδη ειναι συγγενεις. Το προβλημα ειναι η νοοτροπια που εχουν στα χωρια. Ασχολουνται με θεματα εκτος ειδικοτητας τους. Καλεσα την Μηχανικο 2 φορες, μια για τα Ηλεκτρολογικα και μετα για την Τσιμεντοκονια. Μου ειπε και για τα 2 θεματα, Απαραδεκτη Εργασια, πρεπει να καλεσεις τον Ηλεκτρολογο, να τραβηξει μονοκομματα Καλωδια και να βρεις αλλον Πλακα. Το Υλικο πληρωσης ειναι Αμμος και Τσιμεντο, χωρις Περλιτη. Η επιφανεια ηταν Λεια και επιπεδη, ετομη για να εφαρμοστει η Κολλα και το Πλακακι. Τωρα ειναι σαν οργωμενο Χωραφι. Πρεπει να λειανθει με καποιο Υλικο πριν τοποθετηθει το Πλακακι. Αυτο ειπε και η Μηχανικος. Μην με παρεξηγειται που ασχολουμε, δεν ειμαι ασχετοε δουλευα 35 χρονια στις οικοδομες. Το θεμα ειναι οτι εγω μενω στην Αθηνα, πηγαινω στο χωριο να κανω συμφωνια με τους Μαστορους, οταν φευγω, επεμβαινουν οι συγγενεις. Αλλον Μαστορα εχω καλεσει και αλλος πηγαινει για δουλεια. Ειναι δυσκολη η νοοτροπια στο χωριο.
  5. Γεια σας, Καποιος μαστορας εστρωσε Τσιμεντοκονια για να τοποθετησω Πλακακια. Απο οτι γνωριζω η Τσιμεντοκονια πρεπει να ειναι λεια και η Κολλα Πλακιδιων να εφαρμοζεται με Οδοντωτη Σπατουλα. Αυτος εφτιαξε την Τσιμεντοκονια λεια, αλλα μετα πριν στεγνωσει εντελως το Μπετον το εξησε με Ξυλινη Ταβλα, με αποτελεσμα να τριβεται και να δημιουργει σβωλους. Το σκουπιζω, αλλα τριβεται παλι. Υπαρχει καποιο Υλικο, καποιος ειδικος Στοκος να τον στρωσω, για να λειανω το Δαπεδο, πριν βαλει την Κολλα και τα Πλακακια ο Πλακας. Επειδη το σπιτι βρισκεται σε χωριο και γνωριζονται ολοι μεταξυ τους, δεν μου δινει κανενας καποια σωστη απαντηση. Απο οτι εχω δει στις οικοδομες, υπαρχει ενας Στοκος, ειδικα για αυτη την περιπτωση, ομως δεν γνωριζω το ονομα. Αν καποιος μπορει ας βοηθησει. Ευχαριστω.
  6. Ευχαριστω Stet, η απαντηση σου ειναι πολυ χρησιμη !
  7. Το θεμα που με απασχολει ειναι αλλο, εκτος απο τα λεφτα που του εδωσα. Αν τα καλωδια απο τον Πινακα στην Ηλεκτρικη Κουζινα πρεπει οπωσδηποτε να ειναι μονοκομματα.
  8. https://www.emimikos.gr/Audio-Connector/ https://www.google.gr/search?q=%CE%BA%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%B5%CF%82+%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%B5%CF%82+%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CE%B3%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%B5%CF%82&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjIoYmAkYLXAhUCOxQKHeiYAccQsAQIJg&biw=1440&bih=769#imgrc=svnpIilX9uCFbM: Ειναι σαν αυτες, Επιχρυση Διαιρουμενη Κλεμα..
  9. Οχι, καμμια σχεση, ειναι μεταλλικες και πολυ λεπτες, σαν παραμανες.
  10. Τραβηξε Καλωδια απο τον Πινακα στο σημειο που θα τοποθετηθει η Ηλεκτρικη Κουζινα, αλλα οχι μονοκομματα. Επειδει δεν μετρησε σωστα προσθεσε καποια μετρα ακομη και τα ενωσε με καποιες μεταλλικες λεπτες Κλεμες, τις οποιες τυλιξε με πλαστικη ταινια. Αυτες τις Κλεμες δεν τις εχω ξαναδει και ουτε στο Ιντερνετ βρισκω φωτογραφια για να τη ανεβασω.
  11. Γεια σας, σε νεοκτιστο ο Ηλεκτρολογος δεν τραβηξε μονοκωματα καλωδια απο τον Πινακα για την Ηλεκτρικη Κουζινα και το Πλυντηριο, τα συνδεσε τμηματικα με καποιες μεταλλικες Κλεμες και εβαλε ταινια. Ειναι σωστο αυτο η θα υπαρξει θεμα ? Επεμεινα να τα βαλει μονοκοματα, ομως δεν ακουγε. Αν μπορει καποιος ας βοηθησει. Ευχαριστω.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.