Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

pavlos90

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

388 profile views

pavlos90's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα, Είμαι νέος πολιτικός μηχ. και εδώ και λίγους μήνες απασχολούμαι με ΙΚΑ σε τεχνικό γραφείο. Είχαμε συμφωνήσει σε κάποιο διάστημα να δώσω εξετάσεις για να με έχουν με μπλοκάκι και μιας και έφτασε αυτή η περίοδος θέλω να ρωτήσω κάποια πράγματα. Πρόκειται για απασχόληση σαν μηχανικός χωρίς να χρειάζεται να βάζω σφραγίδα σε μελέτες όπως μου έχουν πει. Οπότε για αρχή δίνω τις εξετάσεις στο ΤΕΕ. Μετά ποια είναι τα επόμενα βήματα? Πρέπει να κάνω έναρξη στην εφορία? να έχω επαγγελματική στέγη? Θα είμαι μισθωτός με ΙΚΑ παράλληλα? Γιατί μου ανέφεραν ότι θα μου πληρώνουν αυτοί την ασφάλιση(γύρω στα 160 ευρω). Και κάτι τελευταίο. Αν ξεκινήσω και δουλεύω με μπλοκάκι σα μηχανικός, θα πρέπει για όλη τη ζωή μου να συνεχίσω σε αυτό το ταμείο? Αν για παράδειγμα μετά από χρόνια επιλέξω να κάνω άλλη δουλειά θα μπορώ να ασφαλιστώ απλά με ΙΚΑ όπως ο περισσότερος κόσμος ή το ΤΣΜΕΔΕ είναι κάτι δεσμευτικό? Ευχαριστώ!
  2. Καλησπέρα σε όλους, Ήθελα να ρωτήσω σχετικά με δουλειά στην Αγγλία και τους βαθμούς από ελληνικό πανεπιστήμιο. Μένω Ελλάδα, είμαι πολιτικός μηχ. με 6,6/10 δίπλωμα και μεταπτυχιακό σε water και environment 8,2/10. Σε αγγελίες που απαιτείται το 2:1 σαν βαθμός αλλά δεν αναφέρεται ρητά αν εννοεί το δίπλωμα ή το μαστερ, έχω ελπίδες? Ρωτάω γιατί σαν κλίμακα έχω δει το 2:2 από 6+/10 και το 2:1 από 7+/10. Επιπλέον, διαβάζω και εδώ αλλά και αλλού για βιογραφικά χωρίς ημερομηνίες γέννησης και διάφορα τέτοια στοιχεία ότι είναι πιο αποδεκτά στην Αγγλία, ίσχύει? Ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.