Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

GAelearning

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by GAelearning

  1. Τι προσφέρει το AutoCAD Το AutoCAD είναι μία εμπορική εφαρμογή που εγκαθίσταται στον υπολογιστή και επιτρέπει στο χρήστη να δημιουργήσει με ακρίβεια σχέδια δύο και τριών διαστάσεων που χρησιμοποιούνται στον κατασκευαστικό και βιομηχανικό τομέα. Οι χρήστες που μαθαίνουν πώς να χρησιμοποιούν το AutoCAD μπορούν να δημιουργήσουν σχέδια και να τα εκτυπώσουν σε συγκεκριμένη κλίμακα. Τα σχέδια αυτά χρησιμοποιούνται για την κατασκευή βιομηχανικού εξοπλισμού, για το σχεδιασμό ηλεκτρoλογικών κυκλωμάτων και το σχεδιασμό κτιρίων. Έτσι κάθε μηχανικός ή σχεδιαστής μπορεί να αναλάβει έργα τα οποία συμπεριλαμβάνουν δημιουργία βιομηχανικών και αρχιτεκτονικών σχεδίων. Παρακολούθηση Σεμιναρίου AutoCAD 2D & 3D Στα μαθήματα AutoCAD που θα παρακολουθήσετε αναφέρονται όλες οι εντολές της ύλης του AutoCAD 2D & 3D, videos με παραδείγματα σχεδιασμού αντικειμένων και τα ebooks AutoCAd 2D & AutoCAD 3D, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αποτυπώσετε τα σχέδιά σας με ευκολία και άνεση. Τα μαθήματα τα παρακολουθείτε από τον υπολογιστή σας, όσες φορές θέλετε και όποια ώρα της ημέρας θέλετε, μέσα στο διάστημα των 24 εβδομάδων. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω για να δείτε αναλυτικά την ύλη και να παρακολουθήσετε δείγμα από την υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης που προσφέρουμε. AutoCAD 2D & 3D: https://www.gaelearning.com/courses/seminario-autocad/ Μόνο για τα μέλη του Michanikos.gr δίνεται έκπτωση 15%, χρησιμοποιώντας το κουπόνι gaoffer. Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση. Θα χαρούμε πολύ σε μία πιθανή συνεργασία μαζί σας.
  2. Θα θέλαμε καταρχάς να ευχαριστήσουμε το michanikos.gr για την δυνατότητα που μας δίνει μέσω του Forum, να ενημερώσουμε τα μέλη του για την υψηλής ποιότητα εκπαίδευση που προσφέρουμε. Έχουμε δημιουργήσει πλέον την σελίδα GAelearning for Busines, για να δώσουμε την δυνατότητα σε εταιρίες να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους σε προγράμματα σχεδιασμού, στις καλύτερες τιμές. Θεωρούμε ότι στην εποχή που ζούμε και με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, όλοι οι ιδιώτες (μηχανικοί) ή οι εταιρείες που ασχολούνται με τον κατασκευαστικό τομέα θα πρέπει, είτε να εκπαιδευτούν οι ίδιοι ή να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους σε προγράμματα σχεδιασμού. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο για να μεταφερθείτε στην σελίδα: https://www.gaelearning.com/business/ Επίσης για τα μέλη του Michanikos.gr δίνεται έκπτωση 15%, χρησιμοποιώντας το κουπόνι gaoffer. Τα σεμινάριά μας: AUTOCAD 2D & 3D με πιστοποίηση Autodesk: https://www.gaelearn...inario-autocad/ 3D STUDIO MAX με πιστοποίηση Autodesk: https://www.gaelearn...ινάριο-3ds-max/ INVENTOR με πιστοποίηση Autodesk: https://www.gaelearn...nario-inventor/ REVIT ARCHITECTURE με πιστοποίηση Autodesk: https://www.gaelearn...t-architecture/ REVIT STRUCTURE με πιστοποίηση Autodesk: https://www.gaelearn...evit-structure/ Λοιπά σεμινάρια με έκπτωση: Σεμινάριο RHINO 3D: https://www.gaelearn...urses/rhino-3d/ Σεμινάριο PHOTOSHOP: https://www.gaelearn...s/photoshop-cc/ Γιατί να μας επιλέξετε: • Ξεκινάτε άμεσα όταν εσείς το θελήσετε. • Τα μαθήματα είναι συμβατά με όλες τις συσκευές (Η/Υ, Laptop, Tablet, Κινητό τηλέφωνο) • Για την ποιότητα των μαθημάτων και των Videos (HD & Full HD) • Για τις τιμές μας, όπου δεν θα βρείτε πουθενά χαμηλότερες. • Είμαστε πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο Autodesk • Για τους έμπειρους εκπαιδευτικούς • Για την γρήγορη εξυπηρέτησή μας Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: +357 99818218 (Κύπρος) +30 2182189678 (Ελλάδα-αστική χρέωση) ή στο email: [email protected] Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση. Θα χαρούμε πολύ σε μία πιθανή συνεργασία μαζί σας.
  3. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το michanikos.gr για την δυνατότητα που μας δίνει μέσω του Forum, να ενημερώσουμε τα μέλη του για την εκμάθηση των σχεδιαστικών προγραμμάτων που διαθέτουμε, αλλά και για να κάνουμε προσφορά για τον μήνα Μάρτιο. Θεωρούμε ότι στην εποχή που ζούμε και με την ραγδαία ανάπτυξη της τεχνολογίας, όλοι οι ιδιώτες (μηχανικοί) ή οι εταιρείες που ασχολούνται με τον κατασκευαστικό τομέα θα πρέπει, είτε να εκπαιδευτούν οι ίδιοι ή να εκπαιδεύσουν το προσωπικό τους σε προγράμματα σχεδιασμού. Μόνο για τα μέλη του Michanikos.gr δίνεται έκπτωση 15%, χρησιμοποιώντας το κουπόνι gaoffer. Τα σεμινάριά μας: AUTOCAD 2D & 3D με πιστοποίηση Autodesk: https://www.gaelearn...inario-autocad/ 3D STUDIO MAX με πιστοποίηση Autodesk: https://www.gaelearn...ινάριο-3ds-max/ INVENTOR με πιστοποίηση Autodesk: https://www.gaelearn...nario-inventor/ REVIT ARCHITECTURE με πιστοποίηση Autodesk: https://www.gaelearn...t-architecture/ REVIT STRUCTURE με πιστοποίηση Autodesk: https://www.gaelearn...evit-structure/ Λοιπά σεμινάρια με έκπτωση: Σεμινάριο RHINO 3D: https://www.gaelearn...urses/rhino-3d/ Σεμινάριο PHOTOSHOP: https://www.gaelearn...s/photoshop-cc/ Γιατί να μας επιλέξετε: • Ξεκινάτε άμεσα όταν εσείς το θελήσετε. • Τα μαθήματα είναι συμβατά με όλες τις συσκευές (Η/Υ, Laptop, Tablet, Κινητό τηλέφωνο) • Για την ποιότητα των μαθημάτων και των Videos (HD & Full HD) • Για τις τιμές μας, όπου δεν θα βρείτε πουθενά χαμηλότερες. • Είμαστε πιστοποιημένο εκπαιδευτικό κέντρο Autodesk • Για τους έμπειρους εκπαιδευτικούς • Για την γρήγορη εξυπηρέτησή μας Επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: +357 99818218 (Κύπρος) +30 2182189678 (Ελλάδα-αστική χρέωση) ή στο email: [email protected] Παραμένουμε στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση. Θα χαρούμε πολύ σε μία πιθανή συνεργασία μαζί σας.
  4. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε τα μέλη του Michanikos.gr, ότι στην ιστοσελίδα μας έχουμε προσθέσεις τα δύο νέα σεμινάρια Microsoft Word 2016 και Microsoft Excel 2016. Όπως και με όλα τα υπόλοιπα σεμινάρια της ιστοσελίδα μας, τα παρακολουθείτε σε πολύ υψηλή ποιότητα ήχου και εικόνας, όποια ημέρα και ώρα θέλετε εσείς. Μόνο για τα μέλη του Michanikos.gr που επιθυμούν να παρακολουθήσουν και τα 2 σεμινάρια, θα έχουν έκπτωση 15% χρησιμοποιώντας το κουπόνι gaoffer κατά την αγορά τους. Για να δείτε αναλυτικά την ύλη αλλά και δείγμα μαθήματος επισκεφθείτε τους παρακάτω συνδέσμους. Microsoft Word 2016: https://www.gaelearning.com/courses/word/ Microsoft Excel 2016: https://www.gaelearning.com/courses/excel/ Ευχαριστούμε και πάλι τους διαχειριστές του Michnikos.gr που μας δίνουν την δυνατότητα να ενημερώσουμε τα μέλη του για τα σεμινάριά μας.
  5. Μεγάλη προσφορά μόνο για τα μέλη του Michanikos.gr με κάθε αγορά του πακέτου Revit Architecture & Structure, θα έχετε την δυνατότητα ΔΩΡΕΑΝ παρακολούθησης του σεμιναρίου Vray for Revit. Η παραπάνω προσφορά δεν θα ισχύει, εάν χρησιμοποιήσετε άλλο εκπτωτικό κουπόνι. REVIT Architecture & Structure: https://www.gaelearning.com/courses/revit/ Για τα υπόλοιπα σεμινάριά μας ισχύει η προσφορά 15%, χρησιμοποιώντας το κουπόνι gaoffer AUTOCAD 2D & 3D: https://www.gaelearning.com/courses/seminario-autocad/ AUTOCAD 2D: https://www.gaelearning.com/courses/autocad-2dpaketo/ AUTOCAD 3D: https://www.gaelearning.com/courses/autocad-3d-paketo/ 3D STUDIO MAX: https://www.gaelearning.com/courses/%CF%83%CE%B5%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF-3ds-max/ INVENTOR: https://www.gaelearning.com/courses/seminario-inventor/ REVIT Architecture & Structure: https://www.gaelearning.com/courses/revit/ REVIT Architecture: https://www.gaelearning.com/courses/revit-architecture/ REVIT Structure: https://www.gaelearning.com/courses/revit-structure/ Rhino 3D: https://www.gaelearning.com/courses/rhino-3d/ Και οι 2 παραπάνω προσφορές Ισχύουν μέχρι τις 10/02/2018. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση.
  6. Δυστυχώς το Revit Mep δεν το έχουμε διαθέσιμο αυτή τη στιγμή. Σύντομα όμως στα προστεθεί. Παραμένουμε στη διάθεσή σας.
  7. Το Revit είναι ένα πρόγραμμα κτιριακού σχεδιασμού που δημιουργήθηκε από την Autodesk για επαγγελματίες που ασχολούνται με τον κτιριακό σχεδιασμό. Διαθέτει πρότυπα και ρυθμίσεις για όλους τους κλάδους των μηχανικών που ασχολούνται με την κατασκευή κτιρίων. Το Revit έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται από Αρχιτέκτονες μηχανικούς, Πολιτικούς μηχανικούς, Μηχανολόγους και Ηλεκτρολόγους μηχανικούς. Αξιοποιώντας τις δυνατότητες μίας BIM (Building Information Modeling) εφαρμογής, σε αντίθεση με τις εφαρμογές CAD, το Revit είναι σε θέση να δημιουργήσει και να ελέγξει δυναμικά τις πληροφορίες ενός εξελιγμένου κτιριακού μοντέλου, επιτρέποντας έτσι σε μία μελέτη να είναι με μεγαλύτερη ακρίβεια σχεδιασμένη και τεκμηριωμένη σε πολύ λιγότερο χρόνο. Κάθε κτιριακό μοντέλο που δημιουργείται στο Revit αντιπροσωπεύει μία ολόκληρη μελέτη η οποία είναι αποθηκευμένη σε ένα αρχείο το οποίο αποτελεί μία βάση δεδομένων. Αυτό διευκολύνει τις αλλαγές στη μελέτη, αφού για κάθε αλλαγή, αυτόματα ενημερώνονται όλα τα υπόλοιπα στοιχεία της μελέτης. H εταιρία σας δίνει την δυνατότητα να μάθετε να χειρίζεστε το Revit, αλλά και να αποκτήσετε πιστοποίηση Autodesk παρακολουθώντας, τα Online σεμινάρια Revit Architecture και Revit Structure. Revit Architecture: https://www.gaelearning.com/courses/revit-architecture/ Revit Structure: https://www.gaelearning.com/courses/revit-structure/ Κατά την διάρκεια των μαθημάτων θα δείτε διάφορες τεχνικές ώστε να αποκτήσετε τις κατάλληλες βάσεις για να φτάσετε σε επαγγελματικό επίπεδο. Μόνο για τα μέλη του Michanikos.gr δίνεται έκπτωση 15%, χρησιμοποιώντας το κουπόνι gaoffer.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.