Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

mikrouli

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

mikrouli's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε μία άδεια λειτουργίας πρατηρίου καυσίμων, υφιστάμενο προ του 75, που αλλάζει όνομα ιδιοκτήτη, έχει ρυθμιστεί η αλλαγή χρήσης με τον Ν. 4014 οσον αφορά στο κατάστημα. Το θέμα είναι ως προς τις αντλίες και τις υπόγειες δεξαμενές που είναι σε εξ' αδιαιρέτου οικόπεδο, χρειάζεται να υπάρχουν στα σχέδια της πολεοδομίας ή αρκεί η αποτύπωσή τους στα σχέδια του φορέα ανάπτυξης? Αν θα χρειαζόταν να ενταχθούν στον Ν. 4014 χρειάζεται και η συναίνεση του αλλου, προφανώς. Η πολεοδομία μπορεί σε καταγγελία να καταγράψει τις αντλίες σαν παράβαση με πρόστιμο - αν αυτές έχουν άδεια απο το φορέα?
  2. Σ'ευχαριστώ πολυ!Θα πάω μια βόλτα σήμερα από κει να το ξεκαθαρισω το θεμα..
  3. Αφού στη Δ/νση Ανάπτυξης θα τα πάω όλα τα δικαιολογητικά, οπότε λές να κάνω μια απόπειρα και αν μου πουν οτι είναι απαραιτητη η αλλαγή χρήσης μόνο τοτε να προχωρήσω????????
  4. έχω ένα αρτοποιείο, το οποίο αρχικά ηταν 100 τμ και είχε γίνει αλλαγή χρήσης σε αρτοποιείο διότι στην οικοδομική άδεια χαρακτηριζόταν ως κατάστημα.Τώρα ο πελάτης μισθώνει και το διπλανό το οποίο και αυτο χαρακτηρίζεται ως κατάστημα. Για να εκδόσω καινούργια άδεια λειτουργίας θα πρέπει να γίνει αλλαγή χρήσης για τα υπόλοιπα 100 τμ που μισθώνει τώρα. ποια οδό να ακολουθήσω για την αλλαγή χρήσης? από τη στιγμή που ήδη ο χώρος χρησιμοποιείται σαν εργαστήριο του αρτοποιείου, θα βολευε να το παω με τον 4014, όμως αν ακολουθησω αυτή την οδο, δεν θα μπορεί μετα να γινει αλλαγή χρήσης και αυτο θα ειναι δεσμευτικο για τον ιδιοκτήτη.. Ποιος μπορεί να με βοηθήσει????????????????
  5. Kαλημέρα!σχετικά με την επέκταση άδειας λειτουργίας αρτοποιείου, το κτίριο το οποίο μισθώνει ο πελάτης μου στην οικοδομική άδεια του αναφέρεται ως κατάστημα..Θα πρέπει να κάνω αλλαγή χρήσης.. Γα το υφιστάμενο έχει γίνει αλλαγή χρήσης. Ποιος είναι ο πιο σωστός δρόμος που θα πρέπει να ακολουθήσω? με 4014 (αφού ήδη λειτουργεί ώς εργαστήριο) ή ακολουθώντας κανονικά τη διαδικασια αλλαγής χρήσης με έγκριση δόμησης????
  6. Καλησπέρα!θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος στην παρακάτω περίπτωση: Έχω μια περίπτωση ενός αρτοποιείου στο οποίο έχει γίνει επέκταση όσον αφορα τις κτιριακές εγκαταστάσεις και θέλει να επεκτείνει και τον μηχανολιγικό εξοπλισμό. Επίσης η άδεια του να αφορά και παραγωγή ειδών ζαχαροπλαστικής.. Ποια διαδικασία πρέπει να ακολουθήσω??????????? και τί δικαιολογητικά απαιτούνται???
  7. θα ήθελα να με βοηθήσει κάποιος σχετικά με το τί ισχύει για την αδειοδότηση των θερμοκηπίων.. Έχω μια περίπτωση ενός θερμοκηπίου εκτός οικισμού 550 τμ, το οποίο δεν έχει οικοδομική άδεια και χρειάζεται να ηλεκτροδοτηθεί..τί κάνουμε σ'αυτή την περίπτωση??
  8. Θέλω να μου πει καποιος αν γνωριζει , ποιες είναι οι προδιαγραφές των φωτοβολταικών σε σχολικά κτίρια?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.