Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

mrscivil

Members
  • Περιεχόμενα

    15
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

467 profile views

mrscivil's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το βρίσκω σε κάποιο ΦΕΚ αυτό που λέτε, ότι επιτρέπεται μόνο για τους εργαζόμενους;
  2. Καλησπέρα. Σε υφιστάμενο κτίριο οινοποιείου (βιοτεχνία,βιομηχανία) - 2 όροφοι , εμβαδό περίπου 400 τ.μ., θέλω να μάθω αν μπορεί να γίνει προσθήκη ορόφου για να λειτουργήσει ως εστιατόριο. Κάθε βοήθεια ή παραπομπή πολύτιμη!
  3. Επειδή, ασχολούμαι πρώτη φορά με έκδοση άδειας και είμαι στην προέγκριση θα ήθελα να ρωτήσω, αν θα μπορούσε κάποιος να περιγράψει τη διαδικασία με τις αμοιβές. Επίσης, αν υπάρχει κανένα πρότυπο συμφωνητικό θα ήταν χρήσιμο!
  4. Εμείς για Στερεά είχαμε 3 αιτήσεις σε τρεις υπολογιστές. Περάστηκαν τελικά οι 2, φυσικά με καθυστερήσεις στα ΠΕΑ. Η τρίτη είχε θέμα με το ΠΕΑ από τα πρώτα 5' και έκανε πάνω από μισή ώρα να φορτώσει, όταν φυσικά είχαν εξαντληθεί οι πόροι.
  5. Ένσταση κάναμε εδώ και έξι μήνες αλλά φοβάμαι ότι δεν τις εξετάζει κανείς. Ψάχνοντας να βρω μία άκρη καθώς είχε περάσει πάρα πολύς καιρός, μίλησα με κάποιον υπεύθυνο στο ΕΤΕΑΝ ο οποίος μου είπε να ακολουθήσω την παραπάνω διαδικασία. Σε μία μέρα αφού έστειλα το μεηλ μου άνοιξαν την αίτηση και πλέον έχει ολοκληρωθεί και η εκταμίευση.
  6. Καλησπέρα. Η υπόθεση μου λύθηκε καθώς κατάφερα να επικοινωνήσω με κάποιον από το ΕΤΕΑΝ. Εάν έχει εκδοθεί ΠΕΑ πριν την ημερομηνία απένταξης, το αποστέλλετε στο infoekoii και σας ανοίγουν την αίτηση για 10 ημέρες.
  7. Συνάδερφοι υπάρχει κάποιος που έχει κάποια εξέλιξη πάνω στο θέμα; Κοντεύουν να περάσουν 4 μήνες και ακόμα τίποτα...
  8. Αν κρίνουμε από την τελευταία φορά, η ανακοίνωση πρέπει να βγει γύρω στις 15:00-16:00. Ούτως ή άλλως πρέπει να ανακοινώσουν ώρα έναρξης της υποβολής κλπ.
  9. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσουν να ενταχθούν οι παλιές αιτήσεις στο νέο κύκλο. Ούτε καν απάντηση θεωρώ πως θα έχουμε μέχρι τη Δευτέρα στις ενστάσεις. Αν περάσουν από Επιτροπές η διαδικασία θα πάρει καιρό λογικά. Το θέμα είναι να βγει κάποια κοινή απόφαση για όλους όπως γράψατε παραπάνω, με μία ελάχιστη παράταση έστω μίας εβδομάδας.
  10. Τηλεφωνικά για το συγκεκριμένο θέμα μπορούμε να εξυπηρετηθούμε μόνο στο ΕΤΕΑΝ ή στην Επιτελική Δομή; Υπάρχει κάτι επίσημα γραμμένο σχετικά με το θέμα; Τι γίνεται με τη δανειοδότηση κλπ; Γιατί τα ενεργοποιημένα πεδία στην αίτηση κάτι πρέπει να υποδηλώνουν.
  11. Και μένα ακριβώς αυτή την απάντηση μου έστειλαν μετά από mail που έστειλα το πρωί. Τους απάντησα και μάλιστα ανέφερα ότι είναι έτοιμα όλα τα χαρτιά και έχει εκδοθεί και το Β' ΠΕΑ. Είναι θέμα μίας ημέρας και τουλάχιστον απαράδεκτο που δεν ειδοποίησαν για λήξη της προθεσμίας. Κάτι τόσο σημαντικό και δεν προβλέπεται από κάπου; Πότε θα εξεταστούν αυτά τα αιτήματα και πότε θα γνωρίζουμε; Επίσης, στην αίτησή μου είναι ενεργοποιημένα για επεξεργασία τα πεδία του συμβούλου έργου και των στοιχείων δανείου. Συμβαίνει και σε σας;
  12. Σήμερα αντιμετώπισα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα. Χωρίς ενημέρωση για λήξη της προθεσμίας απλά έλαβα email για τη μετάβαση της αίτησης σε διαδικασία απένταξης. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το κέντρο εξυπηρέτησης μου είπαν να στείλω email στην ομάδα υποστήριξης που διαχειρίζεται τις αιτήσεις και να κάνω ένσταση ζητώντας επαναφορά της αίτησης στην προηγούμενη κατάσταση εξηγώντας τους λόγους καθυστέρησης. Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να γίνει;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.