Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

geopant

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

geopant's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. που στέλνουμε αυτά τα δικαιολογητικά; έψαξα αλλά δεν μπορώ να βρώ την ανακοίνωση. ευχαριστώ
  2. geopant

    Μηκοτομή

    μια βοήθεια για το πώς ανοίγει το πρόγραμμα; error "76" και "Path not found"
  3. Έχω αντίστοιχη περίπτωση με τον akat #126. Οικοπέδο 1650 τμ με αρτιότητα στα 600 τμ. Τμήμα του (850 τμ) εντός οικισμού χωρίς πρόσβαση σε δημ. δρόμο και τμήμα του (800 τμ) εκτός οικισμού με πρόσβαση σε δημ δρόμο. Το σύνολο είναι άρτιο, είναι όμως και οικοδομήσιμο ή είναι μη οικοδομήσιμο λόγω έλληψης προσώπου σε δημοτικό δρόμο; sketch.pdf
  4. Έχουμε κατοικία 149τμ με οικοδομική άδεια του 1968 με τίτλο "αντικατάστασιν παλαιάς στέγης δια πλακός". Συγκεκριμένα μια εκ των 4 πλακών της κατοικίας αντικαθίσταται, μια αναφέρεται ως "υπάρχον με πλάκα", μια ως "υπάρχον με στέγη" και η 4η δεν προσδιορίζεται. Φυσικά και οι 4 έχουν πλέον έχουν γίνει πλάκες απο ΩΣ. Σε αυτά τα 149 τμ έχουν προστεθεί άλλα 32τμ μεταγενέστερα τα οποία δεν φαίνοντα στην άδεια του 1968. Το ερώτημα είναι το εξής: Η κύρια κατοικία των 149τμ θα δηλωθεί ως προ του 1975 (Κατ. 1) ή καλύπτεται ως νόμιμα υφιστάμενη με την ΟΑ του 1968 παρά το γεγονός οτι η ΟΑ είναι για αντικατάσταση στέγης και όχι για ανέγερση; Ευχαριστώ πολύ!!!!
  5. Σύμφωνα με την εγκύκλιο 4, η κατηγορία 1 μπορεί να συνυπάρξει με τις κατηγορίες 2,3,4 ή με την κατηγορία 5. Δηλαδή 1+2+3+4 ή 1+5 και όχι 1+2+3+4+5. Τουλάχιστον έτσι το καταλαβαίνω εγώ...
  6. Συνάδελφοι την βοηθειά σας... Κατοικία 84τμ προ του 1975 (αποδεικτικό παλαιότητας α/φ) (κατ. 1) με δυο βοηθητικά κτίσματα 6&5τμ προ του 1983 (κατ. 2) (αποδεικτικό παλαιότητας δημ. έγγραφο) και με ενα δωμάτιο 14τμ κατασκευασμένο σίγουρα μετά το 1986 (δεν έχω κανένα αποδεικτικό παλαιότητας). Τα κτίρια βρίσκονται σε κάθετη ιδιοκτησία σε οικόπεδο εντός οικισμού (<2000 κατ) και δεν έχει εκδοθεί ποτέ καμία οικοδομική άδεια. Το ερώτημα είναι αυτο το δωμάτιο 14τμ σε ποια κατηγορία εντάσσεται, δεδομένου οτι η κατηγορία 1 δεν μπορεί να συνυπάρξει με τις κατηγορίες 2&5 ταυτόχρονα; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!!
  7. Καλησπέρα, Είμαι νέος πολτικός μηχανικός (κ νέος στο forum!) κ σύντομα θα ασχοληθώ με λατομείο παραγωγής αδρανών υλικών. Θα ήθελα κάποιες πληροφορίες σχετικά με τις τελευταίες επίσημες ονομασίες των αδρανών (όπως ανακάλυψα έχουν αλλάξει) καθώς και με τους απαιτούμενους απο το νόμο ελέγχους. Τέλος αν υπάρχει βιβλιογραφία σχετικά με οργάνωση κ διαχείριση λατομείων σε απλό-πρακτικό επίπεδο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων! υγ Όποια πρόσθετη βοήθεια-πληροφορία κλπ ευπρόσδεκτη !
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.