Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

ello

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Δημοσιεύσεις δημοσιεύτηκε από ello

  1. Σε νέα διώροφη οικοδομή, πρόκειται να δημιουργηθεί απο την αρχή στο ισόγειο φυσικοθεραπευτήριο. Θα ήθελα να ρωτήσω σε ποια κατηγορία ανήκουν τα φυσικοθεραπευτήρια, καταστήματα ή κτίρια υγείας και κοινωνικής πρόνοιας?

    Αν ανήκουν στην δεύτερη κατηγορία, όλοι οι διάδρομοι πρέπει να έχουν ελάχιστο πλάτος 1,80 μ ?

    Ευχαριστώ

  2. Προσπαθώ να βγάλω μία αμοιβή για δημιουργία αυτοεξυπηρετούμενου καταλύματος και συγκεκριμένα για τουριστική επιπλωμένη κατοικία. Έχω όμως κολήσει στην κατηγορία χώρου που πρέπει να το κατατάξω, αφου οι διαθέσιμες επιλογές είναι ξενοδοχεία, μοτέλ, ξενώνες και επιπλωμένα διαμερίσματα διαφόρων τάξεων.

    Ψάχνοντας το μόνο ίσως σχετικό που βρήκα είναι ότι αυτού του τύπου τα καταλύματα δεν κατατάσσονται σε τάξεις. Δηλαδή μπορώ να το βάλω απλά σαν κατοικία ?

    Μπορεί κανένας να με βοηθήσει?

    Ευχαριστώ.

  3. Έχω καταθέσει αίτηση για έκδοση οικοδομικής άδειας, πενταόροφης οικοδομής, σε ακίνητο που είναι τμήμα κάθετης ιδιοκτησίας. Η νέα οικοδομή θα ανεγερθεί σε επαφή με το όριο της καθέτου. Ταυτόχρονα στο άλλο τμήμα της καθέτου και σε επαφή με το κοινό όριο υπάρχει παλαιά ισόγεια οικία (του 50' -60'). Οι δύο οικοδομές, παλαιά και νέα, είναι στατικά και λειτουργικά ανεξάρτητες μεταξύ τους. Η οικοδομική άδεια είναι "Νέας" οικοδομής ή είναι "Προσθήκης" ?

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.