Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

PanosG

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Οχι δεν ειναι διατηρητέο η παραδοσιακο η βρίσκετε σε κάποιο μνημειο , Εκκλησία, πλατεία, νοσοκομείο η κατι που θα αποτελούσε ιδιαιτερότητα. Ιάσονα μηπως τα pm θα βοηθουσαν και εμενα ?
  2. Καλησπέρα σε όλους ευχαριστώ πολυ για την βοήθεια που μου παρέχεται. Αν και επιστήμονες πράγμα δε έχετε ξυλινο λογο... αυτο το κανει ποιο διασκεδαστικό μην πει κανεις μας πειρε στο ψιλό ο σουβλατζης.... χαχα!!! Να μπω στο ψητό Η απόσταση της κατάληξης της καμιναδας μου ειναι στα 13 μετρα απο το κοντινότερο μπαλκόνι . Απόσταση νόμιμη καθος το οριο είναι 10 μετρα . Σε περίπτωση που ενοχλούνται απο τον καπνο η γενικα θελουν να μου δημιουργήσουν θεμα μπορούν νομικα?
  3. Αν ξεμπερδεύω με άδεια μικρής κλίμακας θα είμαι ευτυχής. Κατι μου ειπαν για κανονικη αδεια οτι χρειάζεται .οπου εμπλέκεται αρχιτέκτων , τοπογραφος . Θελει έγκριση από συμβούλιο αρχιτεκτόνων . Όλα αυτα διπλασιαζουν το κοστος σε σχεση με μια μικρής κλίμακας άδεια κ αυξανουν το χρόνο για να ανοίξω το μαγαζί οποτε κ αλλη οικονομική απώλεια Γνωρίζει καποιος να μου απαντήσει αν με άδεια μικρης κλιμακας μπορω να κατασκευασω καμινάδα ( φουγαρο ) απο την προσοψη του κτηρίου
  4. Εγω θελω να βγαλω την καμινάδα απο την πρόσοψη τον εχω αποκλείσει τον φωταγωγο πλέον. Απλά θέλω να μαθω ποιος είναι η γραφειοκρατική διαδικασία. πχ τι αδεια πρεπει να βγάλω? Πως βγαινει η άδεια οποία είναι αυτη ? Ποιοι εμπλεκοντε κ γιατι ? δλδ θελει τοπογραφικο, αρχιτέκτονα, μηχανολογο, πολιτικό μηχανικό κλπ?
  5. 70×50 Φωτίζονται παράθυρα ενος διαμερίσματος στο ισόγειο κ δυο του πρωτου οροφου
  6. Επειδή συμβουλευτικα δυο τεχνικα γραφεια κ άκρη δεν εβγαλα καθως στην αρχη μου ειπαν πως βγαίνει απο φωταγωγο χωρης κανενα πρόβλημα κ υστερα οταν ηρθε η ωρα της κατασκευής ξεκίνησαν τα " μα μου σου...." Δεν ξερω αν ειναι καποια τεχνικη για να αποσπούν περισοτερα χρήματα η λογο αμέλειας . Ετσι σε μια απελπιδα προσπάθεια οδηγήθηκα στο forum σας οπου κ συγχαρητήρια για την δουλειά που κάνετε. Υπαρχει κάποιος πουν να ξέρει την ακριβή γραφειοκρατικη διαδικασία και αναλυτικά της ενέργειες για να κατασκευασω καμιναδα στην πρόσοψη κ να είμαι νόμιμος ? Ευχαριστώ πολυ
  7. Μια τελευταια και πολυ σημαντική ερώτηση για την κατασκευη της καμιναδας απο την πρόσοψη του κτηρίου καλυπτομαι απο άδεια μικρής κλίμακας ? Η μηπως χρειάζεται μεγαλύτερη αδεια η οποία πρεπει να περασει απο συμβουλιο αρχιτεκτόνων κ εχει πολυ μεγαλύτερο κοστος κχρονικα καθυστερεί πολυ περισσότερο? Γνωρίζει κάποιος την ακριβή νομοθεσία?
  8. Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Να φανώ πλεονεκτης ? Υπάρχει φωταγωγος στον οποίον ο ιδιοκτήτης συναινεί να περασει η καμιναδα απο εκει (για διευκόλυνση εργασιων) και να καταλήξει η εξοδο της σε νομιμη θέση στην ταράτσα . Ποσο νομιμο ειναι ? Υπαρχει κάποιο παραθυράκι? Σε τυχον έλεγχο πολεοδομίας θα φαω κάποιο πρόστιμο ? Απο την στιγμη που συναινεί ο ιδιοκτήτης μπορεί να το καταγγείλει κάποιος αλλος μη εμπλεκόμενος οπως πχ ανταγωνιστής? Μπορω να ισχυριστώ πως προ υπήρχε ενω δεν φενεται στα σχέδια ?
  9. Σε διώροφο ακίνητο οπου στο ισόγειο αυτού θέλω να ανοίξω σουβλατζίδικο και να βγάλω το φουγαρο (καμιναδα) για την φουσκα απο την πρόσοψη του κτηρίου και να καταλήξει στην ταρατσα . Ο ιδιοκτήτης ειναι ενας και συναινεί. Δεν υπαρχει απεναντη η κοντα εκλλησια , μνημειο νεοτερας η παλαιου αρχαιολογικου ενδιαφέροντος , ουτε βρισκετε πανω σε πλατεία. Τέλος η κατάληξη της καμιδανας ειναι σε νομιμη αοοσταση κ δεν ενοχλεί γειτονικά κτήρια. Θα μου χορηγηθεί αδεια μικρης κλιμακας από την Πολεοδομία? Επιτρέπεται? Έχει ξανα κανει κάποιος κατι αντίστοιχο? Ευχαριστώ πολυ εκ των προτέρων
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.