Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

goalroufas

Members
  • Περιεχόμενα

    31
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by goalroufas

  1. Παρακάτω σου αποστέλλω κάποια δικαιολογητικά και κάποια στοιχεία για αυτό που θέλεις. Λογικά η επιχείρηση αυτή βρίσκεται στην κατηγορία Β που σημαίνει ότι μέχρι 20 εργαζομένους, ο Τ.Α απασχολείται 25 ώρες ετησίως, δηλαδή 2 ώρες μηνιαίως. Πολύ ενδεικτικά σου αναφέρω ότι κάθε μήνα πηγαίνεις στην επιχείρηση, ελέγχεις όλους τους χώρους και υπογράφεις σε ένα βιβλίο-ημερολόγιο. Από κει και πέρα η αμοιβή που θα ζητήσεις ποικίλει. Υπάρχει στο site αυτό ένας κατάλογος με αμοιβές που λέει ότι η ωριαία αμοιβή Τ.Α είναι 40€. Παρόλα αυτά αυτό πρέπει να το κρίνεις εσύ. • Ώρες απασχόλησης • Επικινδυνότητα επιχείρησης • Συνθήκες εργασίας στην επιχείρηση • Εκτίμηση του εργοδότη αν θα συνεργαστεί μαζί σου • Εργαζόμενοι (γνώσεις, αλλοδαποί κλπ) • Μηχανολογικός εξοπλισμός (χρονολογία προμήθειας) • Αν υπάρχουν συστήματα ασφαλείας στις μηχανες • κλπ. π.χ εγώ σε μία επιχείρηση παίρνω 25€/ώρα τα οποία όμως είναι υπερβολικά λίγα σε περίπτωση που γίνει κάποιο ατύχημα όπου και θα σε τρέχουν. http://kepekmak.files.wordpress.com/2008/03/sxediagrammata-ta-sel1.pdf http://kepekmak.files.wordpress.com/2008/03/sxediagrammata-ta-sel2.pdf http://www.texnikosasfaleias.gr/asfaleia.asp?ypd=225 http://www.texnikosasfaleias.gr/asfaleia.asp?ypd=15
  2. Καλησπέρα, Ήθελα να ρωτήσω γιατί έχω μπερδευτεί ή και δεν έχω ασχοληθεί και πολύ με τα Φ/Β. Ιδιώτες που έχουν στην κατοχή τους κάποιο οικόπεδο μπορούν να κάνουν αίτηση στην Δεή για να τοποθετήσουν panel;Κι αν ναι 1 στρέμμα πόσα Kw μπορεί να παράγει φυσικά στο περίπου αν το γεμίσουμε με panel; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παρατήρηση: Τα θέματα πρέπει να αναρτώνται στην σωστή θεματική κατηγορία. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, achille.
  3. Καλησπέρα, Υπάρχουν τζάκια τα οποία καίνε ένα βιολογικό υγρό σαν ζελέ το οποίο δεν χρειάζεται καμινάδα. Έχει απόδοση,μην φανταστείς όπως και με τα ξύλα αλλά ούτε όπως τα διακοσμητικά. Μια τιμή που μου έδωσαν πρόσφατα,χωρίς την επένδυση αλλά με εστία 2m και το μηχάνημα που καίει αυτό το υγρό, με την φλόγα να βγαίνει στο μέσο της εστίας και μήκος 1m ήταν : 2.400. Πιστεύω όμως ότι μπορείς να βρεις και φθηνότερα. Τέλος στην συγκεκριμένη εταιρία(την οποία βρήκα μέσω google) μου είπαν ότι αυτό το βιολογικό υγρό καταναλώνει 6 την ώρα.(Αρκετά μεγάλη κατανάλωση νομίζω).
  4. Εγώ λέω να πετάξουμε τα πτυχία μας σε ένα παλιοσυρτάρι και να πάμε να μάθουμε την τέχνη του υδραυλικού. Πραγματικά ζητάνε ότι θέλουνε. Και το κακό για όλους τους υπόλοιπους είναι ότι οι τιμές τους είναι παραπλήσιες, οπότε δεν πιστεύεις ότι σε "κλέβουν". Συνεργάζομαι συνέχεια με υδραυλικούς και το βλέπω αρκετά συχνά. Όσο για τα υλικά καλό είναι να τα παίρνετε μόνοι σας ή ακόμα καλύτερα να ζητάτε απόδειξη για αυτά που αγοράζουν. Αν και καθυστερημένη η απάντησή μου εύχομαι να έδωσα ένα χέρι βοηθείας σε εμάς τους άμοιρους μηχανικούς...(το παράκανα μου φαίνεται)
  5. Συνάδελφοι καλησπέρα,θα πάρουμε κάποιο χαρτί από το σεμινάριο αυτό; Αξίζει τον κόπο π.χ να έρθω από την Πάτρα; Ευχαριστώ
  6. Μήπως βρήκες τελικά εκείνο τον προυπολογισμό γιατί τον χρειάζομαι κι εγώ; Ευχαριστώ
  7. Η αδεια της οικοδομης ειναι το 2004. Η πυροσβεστικη μου ζητησε και ενεργητικη και παθητικη πυρασφαλεια. Υπαρχει καπου μια προτυπη μελετη και για τα 2;Καπου να μπορεσω να προχωρησω; Ευχαριστω εκ των προτερων...
  8. Εγώ έχω δουλέψει πολύ το Corian σε μαγαζιά. Είναι πραγματικά πολύ καλό υλικό και για μένα πιο "εμφανίσημο". Και τα δύο υλικά:χαλαζίας και corian είναι ευπαθή στις υψηλές θερμοκρασίες. Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις για την κουζίνα σου είναι δίπλα από την ηλεκτρική κουζίνα(εκεί δηλαδή που μπορεί να αφήσεις κάποια κατσαρόλα) να βάλεις 3 βέργες inox χωνευτές στο corian οι οποίες θα προεξέχουν ελάχιστα απάνω, οπότε και θα μπορείς να ακουμπάς οποιαδήποτε κατσαρόλα κτλ και για όσο θες χωρίς φόβο. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα ή αν σε μπέρδεψα. Θα βρω ίσως φωτογραφία και θα την ανεβάσω αν θες.
  9. Ο πελάτης μου και ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας μοτοσυκλετών θέλει να φτιάξει συνεργείο στον πίσω χώρο της έκθεσης. Μπορεί κάποιος συνάδελφος να καταγράψει ακριβώς τα δικαιολογητικά που χρειάζονται για άδεια ίδρυσης και λειτουργίας συνεργείου μοτοσυκλετών; Διότι πραγματικά έχω μπερδευτεί.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.