Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

john-tsagetas1

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Τοποθεσία
    Χίος

john-tsagetas1's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Δεν ήθελα να της παώ πολύ κοντρά γι αυτό το συζητάμε μήπως και και είχε συναντήσει παρόμοιο πρόβλημα και κάποιος άλλος συνάδελφος. Θα τις ζητήσω να μου πει που το αναφέρει η νομοθεσία για να δώ τι ακριβώς αναφέρει. Θα σας ενημερώσω για τις εξελήξεις. Ευχαριστώ.
  2. Η ξύλινη κλίμακα ήταν σε άλλη περίπτωση και συγνώμη που δεν ευχαρίστησα. Το υφιστάμενο είναι απο πεσσούς πάχους 0,50μ σε άριστη κατάσταση με κλειδιά. Εγινε έλεγχος στατικής επάρκειας και όλα ειναι μια χαρά. Μελέτη και πρόβλεψη δεν έχει το υπάρχον, ως προυφιστάμενο του 1955 δεν έχει ούτε οικ. άδεια. Η υπάλληλος στην πολεοδομία μου είπε οτι θα πρέπει τουλάχιστον να αναφερθεί οτι θα γινει ενίσχυση με ganait στην τεχνική έκθεση και στης παραδοχές για να υπογράψει την στατική μελέτη.
  3. Ευχαριστώ dimitrispsi. Παράγγειλα τα βιβλία και τα περιμένω.
  4. Το κτίριο ειναι κατασκευασμένο με πεσσούς προϋφιστάμενο του 1955 και δεν διαθέτει οικοδομική άδεια. Η υπάλληλος της πολεοδομίας μου είπε οτι επιβάλεται απο την νομοθεσία στην περίπτωση που κάνεις προσθήκη ορόφου σε υπάρχον 2όροφο κτίριο. Μελέτη ενίσχυσης δεν έχει γίνει. Η προσθήκη έχει μελετηθεί και αυτή με πεσσούς στο ίδιο περίγραμμα με τους υπάρχοντες ορόφους.
  5. Συνάδελφοι σε μια μελέτη προσθήκης ορόφου σε υφιστάμενο 2όροφο κτίριο, στον έλεγχο των στάτικών μου ζητήθηκε να αναφέρω οτι θα κάνω ενίσχυση με ganait και να βάλω και τις σχετικές λεπτομέρειες. Γνώριζει κάποιος που μπορώ να βρώ κάποια λεπτομέρεια, τι πρέπει να γράψω στις παραδοχές και αν θα πρέπει να λάβω υπόψιν καμοία σταθερά στο πρόγραμμα επίλυσης του στατικού? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος συνάδελφος που θα μπορέσω να βρώ λεπτομέρειες για ξυλινη σκάλα? Μου έχει ζητηθεί απο την πολεοδομία για μια μελέτη ο τρόπος στήριξης της σκάλας με την πλάκα απο οπλισμένο σκυρόδεμα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.