Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

gsmara

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

gsmara's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Το σεμφε δεν θα ηταν καλυτερο απο το μαθηματικο και το φυσικο για αυτον τον τομεα αφου επικεντρωνεται στις εφαρμογες της θεωριας και και το πτυχιο ειναι και αυτο επιπεδου master αφου ειναι 5ετης η φοιτηση?
  2. Ενα παιδι απο τη σχολη που ειχαμε μιλησει για αυτο το θεμα μου ειπε πως γινεται στην κατευθυνση πληροφορικης να παρω ροες λογισμικου και μετα φυσικης και μαθηματικων γιατι μετρανε ως μισες
  3. Μεταξυ ημμυ και σεμφε ημουν και πριν.Εσεις απο οσα ξερετε ποια θεωρειτε πιο καταλληλη?
  4. Καλησπερα παιδια.Φετος δινω πανελληνιες και με ενδιαφερουν πολυ τα μαθηματικα,η φυσικη και η θεωρια της επιστημης υπολογιστων(και ως εκ τουτου και η τεχνολογια).Εχοντας μελετησει διαφορα συγχρονα θεματα εχω βρει πιο ενδιαφερον τομεα την κβαντικη τεχνολογια (quantum technology).Μπορειτε να με κατευθυνετε ως προς ποια σχολη ή πτυχιο γενικοτερα ειναι το καλυτερο για την ενασχοληση με αυτο το θεμα? Υ.Γ.Εννοειται οτι δεν με ενδιαφερει μονο αυτο απο την τεχνολογια,απλα με ελκυει καπως παραπανω απο τα αλλα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.