Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panoptim

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου

Panoptim's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Είμαστε στο έλεος των παντοδύναμων κυκλωμάτων. Όχι μονό κεντρικά πολιτικά, αλλά και στην καθημερινότητα. Η συντεχνία των δικηγόρων, και δικηγόροι που συνεργαζόμασταν και δουλεύαμε χρόνια μαζί -φίλοι- μας άφησαν χωρίς εκπροσώπηση στο δικαστήριο. Έτσι πήραμε την αναβολή αλλά την Πέμπτη δεν θα τους περάσει........ απορώ πως συνάδελφοι συμβιβαστήκαν........... αν και υποψιάζομαι κάτω από ποιές συνθήκες έγινε αυτό. Μάλλον εξαπατήθηκαν!
  2. Όλα αυτά που γράφονται είναι η μίση αλήθεια. Όλα πάντως προβάλλονται από την πλευρά των δικηγόρων. Η υπόθεση που πήρε αναβολή είναι και αυτή μηχανικού τ.ε.. Την Πέμπτη λοιπόν στο ακροατήριο. - αυτοί ετοιμάζονται με sms κλπ όποιος βρίσκεται κοντά να σπεύσει. Στο θέμα αυτό υπάρχει και συνέχεια............. Αργότερα να έχω χρόνο μπορώ να σας πω περισσότερες λεπτομερές για το τι παίχτηκε στο ακροατήριο !
  3. Υπάρχει "βάθος" στο θέμα αυτό. Τα "έρκερ" μετρούν στην δόμηση και κάλυψη εκτός αν είναι κατασκευασμένα σαν τοίχος ................... οπότε ούτε στην δόμηση ούτε στην κάλυψη και μάλιστα μπορούν να κατασκευαστούν και εκτός Ο.Γ. ........ σαν αρχιτεκτονικές προεξοχές.
  4. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να "σηκωθείς" από την κάτω οικοδομική γραμμή 1μ, και κάθε 1,50μ πλάτους να "ανεβαίνεις" 1,50μ ύψος. Όλα εξαρτώνται από το πλάτος του ακάλυπτου. Εφόσον πας ΕΠΑΕ μπορείς να μεγαλώσεις το ύψος και να μειώσεις το πλάτος ανάλογα. Είπαμε! εξαρτάται από το πλάτος αλλά και την ………….. επιτροπή .
  5. Για χαμηλά κτίρια πρέπει να έχεις δικαίωμα να κάνεις κτίριο με μέγιστο ύψος πάνω από 11μ. Αυτό μπορείς να το πετύχεις χωρίς να αθροίζεις την στέγη στο υπάρχον ύψος, αλλά (σε μερικά διατάγματα προβλέπεται) με την δημιουργία πυλωτής εφόσον ο νομοθέτης σου προσφέρει την επιλογή αυτή μαζί με αύξηση του ύψους. (π.χ. 9,50+1,50 για πυλωτή =11μ άρα μπορούμε με χαμηλά κτήρια άρα Δ>2,50μ και απεριόριστοι εξώστες και ημιυπάιθριοι)
  6. ΘΑΘΕΛΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝ ΞΕΡΕΙ, ΜΕ ΠΟΙΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΑ ΧΡΗΣΗ, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΜΕ ΗΜΙΩΡΟΦΟ ΣΕ ΟΙΚΟΔΟΜΗ.
  7. Γεια χαρά. Είμαι νέος στην παρέα. Έχω περάσει μελέτες με όλα τα παραπάνω όσον αφορά τη σκάλα, αφαιρώντας τα τεταρτημόρια, την τρύπα στον τελευταίο όροφο και τα πέραν των 90 cm πλάτους σε σκάλα μικρότερη των Η>9 μ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.