Μετάβαση στο περιεχόμενο

morfeas

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by morfeas

  1. Συνάδελφοι, έχω το εξής ερώτημα: σε υφιστάμενο κτίσμα 600τμ, εντος σχεδίου πόλεως, με Ο.Α., εχω υπέρβαση δόμησης Κυρ.Χώρ. 200τ.μ. <50%, υπέρβαση κάλυψης >20% και αλλαγή χρήσης απο οικίες σε καταστήματα 300τ.μ.. Πώς γίνετε ο υπολογισμός απο την στιγμή που η υπέρβαση δόμησης (που ειναι κύριος συντελεστής υπολογισμού) διαφέρει απο το εμβαδό αλλαγης χρήσης; Αν κάνω δυο φύλλα υπολογισμού στο σύστημα (ενα για την υπερβαση 200τ.μ. και ενα με 300τ.μ. αλλαγή χρήσης) τότε αυτόματα στο σύνολο της υπέρβασης των Κ.Χ. θα αθροίσει τα 200τ.μ. με τα 300τ.μ. δηλαδή 500τ.μ. πράγμα που δεν υφίσταται.
  2. Συνάδελφοι θέλω να ρωτήσω τι γίνετε σε περίπτωση που: α) υπάρχει αυθαίρετη κατασκευή σε περιοχή με Natura, Ramsar σύμφωνα με την ΚΥΑ 2008 στις ζώνες Γ2, SPA, SCI αλλά και σε περιοχή που μέχρι το 2008 ίσχυε η ΚΥΑ του 96 για προστατευόμενες περιοχές. β) δεν έχει χαραχτεί ο αιγιαλός ( και δεν προλαβαίνουν να τον χαράξουν ). Σημ.: στην περιοχή (εκτός σχεδίου) υπάρχουν πάνω απο 1000 αυθαίρετα χωρίς Ο.Α. σε μη άρτια και μη οικοδομήσιμα τεμάχια εκτάσεως περίπου 200 τ.μ. το καθένα.
  3. Εγω θυμαμαι οτι παλαιοτερα δεν εδιναν επιδοτηση αλλα ειχες καποια φοροαπαλλαγη στην αγορα 4χ4 οπως οι πολυτεκνοι.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.