Μετάβαση στο περιεχόμενο

S19K15

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Καλησπέρα σας και πάλι, ύστερα από αρκετό ψάξιμο και την βοήθεια του dimitris GM προς το παρόν βλέπω τα εξείς: Κατάτμηση Οικοπέδου Β και συνένωση του ομόρου κατατμημένου τμήματος με το Οικόπεδο Α Σύμπφωνα με την Πολ.1050/21.2.1996, κατά την κάθετη σύσταση προκύπτουν Άρτια και Οικοδομίσημα Οικόπεδα εφόσον το αρχικό είναι Άρτιο και Οικοδομίσημο, το οποίο δεν βοηθάει στην περίτωση μου αφού δεν προσφέρει συντελεστή στο Οικόπεδο Α Ίσως να είναι δυνατή η κατάτμηση και συννένωση σε ένα συμβόλαιο με χρήση κάποιας εγκυκλίου αφού ύστερα της συνέννωσης προκείπτει τμήμα Άρτιο και Οικοδομίσημο. Χρήση Συντελεστή Ομόρων Οικοπέδων ως ενιαίου Σύμφωνα με την εγκύκλιο 34/ 71775/3573/18-7-1991, Περαιτέρω ο κύριος των συνεχομένων αυτοτελών οικοπέδων δικαιούται να ζητήσει τη δόμηση του καθενός ξεχωριστά ή και τη δόμηση αυτή ως ενιαίων Για ακόμη μία φορά θα ήθελα την βοήθεια σας σχετικά με την 34/ 71775/3573/18-7-1991 Ευχαριστώ
  2. Σωστό, υπάρχει όμως περίπτωση για μεταφορά συντελεστή δόμησης από το ένα στο άλλο? Αναφέρεται σαν Μ.Σ.Δ και φαίνεται να ξαναμπαίνει σε ισχύ, γίνεται όμως να μεταφερθεί το ποσοστό μου από το εξ'αδιαιρέτου οικόπεδο?
  3. Σωστό, μου είπαν δεν είναι δυνατή διότι δεν προκύπτουν δύο οικόπεδα μεγαλύτερα των 500τμ.
  4. Ευχαριστώ για τον ενδιφέρον, έχω μιλήσει ήδη με δύο πολιτικούς μηχανικούς παρόλα αυτά ήθελα την δική σας άποψη διότι κάποιος μπορεί να γνωρίζει κάτι παραπάνω. Η άποψη τους είναι πως δεν μπορεί να γίνει συνένωση αφού δεν μπορούν να χωριστούν, η σύσταση μου είπαν πως είναι μόνο για την χρήση αυτών. Το σχέδιο αυτό το έκανα πρόχειρα απλά για να σας μεταδώσω τον χώρο που βρίσκονται τα οικόπεδα
  5. Καλημέρα σας, Είμαι κάτοχος δυο οικοπέδων Α και Β τα οποία συνορεύοουν... Στο Α 250τμ έχω το 100% σε συμβόλαιο Α Στο Β 520τμ έχω το 50% εξάδιαιρέτου σε συμβόλαιο Β. Στο Β έχει γίνει κάθετη σύσταση και χρησιμοποιώ το ένα τμήμα 250τμ. Στο Α έχω 75τμ σπίτι και ενδιαφέρομαι να κάνω προσθήκη ίδιου ορόφου 75τμ. Το πρώτο πρόβλημα μου είναι πως ο συντελεστής στο οικόπεδο Α είναι 0.30 δηλαδή η μέγιστη δομή είναι 75τμ (όσο είναι το παρόν). Το δεύτερο πρόβλημα μου (όπως με ενημέρωσαν) είναι πως δεν μπορώ να πάρω τον συντελεστή από το δεύτερο οικόπεδο αφού είναι εξ'αδιαιρέτου και ούτε από το τμήμα που μου ανήκει. Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω ώστε να πάρω τον συντελεστή? Τα οικόπεδα είναι εντός σχεδίου. Δεν ενδιαέρομαι να χτίσω στο οικόπεδο Β.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.