Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ζωή Μηχανικός

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Ζωή Μηχανικός

  1. καλησπέρα επειδή έχω παλιά έκδοση word (2003) και δεν μου το διαβάζει μήπως σας είναι εύκολο να το εισάγετε σε παλαιότερη έκδοση; Σας ευχαριστώ πολύ.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι!! Έχω κάνει τακτοποίηση ενός αυθαιρέτου (αυθαιρεσία σε πολυκατοικία με σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας- 2 ιδιοκτήτες). Η σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας ήταν μπερδεμένη από την αρχή. Ένας εκ των δύο ιδιοκτητών ήρθε για τακτοποίηση και λόγω ενός μπερδέματος δεν βάλαμε τα τ.μ. του κοινόχρηστου χώρου (όπου απαιτείται και η συγκατάθεση του άλλου ιδιοκτήτη). Η τακτοποίηση έγινε οριστική υπαγωγή. Ωστόσο, υπάρχει κώλυμα τώρα και το ερώτημά μου είναι το εξής : Πρέπει να κάνω νέα δήλωση ή μπορώ να κάνω αίτημα στο ΤΕΕ επαναφέροντάς την σε υπαγωγή και προσθέτοντας τον κοινόχρηστο; Η τακτοποίηση έγινε με τον ν.4178/2013 οπότε συνεχίζω με αυτόν; Σας ευχαριστώ πολύ! Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Δεν αναρτούμε το ίδιο ερώτημα σε παραπάνω από ένα θέμα καθώς δημιουργούμε σύγχυση στους συμμετέχοντες και διαμοιρασμό των απαντήσεών τους. Το παρόν θέμα κλειδώνει και θα διαγραφεί. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.