Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

dimitris333

Members
  • Περιεχόμενα

    49
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Ηλεκτρολόγος Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

645 profile views

dimitris333's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

23

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ακριβώς αυτήν την εικόνα είχα και εγώ. Επομένως προς το παρόν τουλάχιστον δεν φαίνεται να άλλαξε κάτι. Ευχαριστώ.
  2. Ελπίζω να μην είναι τόσο απογοητευτική η κατάσταση συνάδελφε. Ωστόσο ας πάρουμε και κανενός άλλου την γνώμη.
  3. Καλημέρα Συνάδελφοι. Μπορεί να μας πεί κανείς αν ξεκίνησαν να πληρώνουν; Εδώ και 2 μήνες δεν γίνεται τίποτα.
  4. Καλησπέρα. Μπορεί να μας πληροφορήσει κανείς, αν από τον Ιανουάριο του 2023 έως τώρα γίνονται πληρωμές; Περιμένω 1.5 μήνα από τότε που απάντησα στις παρατηρήσεις τους, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
  5. Καλημερα σας. Γνωριζει κανεις αν θα δοθει παραταση στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ; Ηδη ξεκινησαν να ερχονται οι προειδοποιησεις ληξης σε οσα ληγουν 7/7.
  6. Καλημέρα. Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει με το www.buildingcert.gr. Από χθές δεν δουλεύει.
  7. Σχετικα με την Υπευθυνη δηλωση Αναδοχου που αναφερει τα παρακατω σε σχεση με τα αποβλητα, Έχει διασφαλιστεί η ορθή και κατά το νόμο εναλλακτική διαχείριση (επαναχρησιμοποίηση, ανακύκλωση) των Αποβλήτων από Εκσκαφές, Κατασκευές και Κατεδαφίσεις (Α.Ε.Κ.Κ.) / Δεν παρήχθησαν Α.Ε.Κ.Κ (i).΄΄ Τους ικανοποιει η υπογραφη της παραπανω δηλωσης η ζητουν και την συμβαση με την εταιρια εναλλακτικης διαχειρησης αποβλητων; Γνωριζει κανεις κατι για αυτο.
  8. Καλημερα συναδελφοι. Χρονια πολλα και καλα χριστουγεννα. Η αρχη εγινε. Το θεμα ειναι πολυ σοβαρο και αφορα ολους μας. Να συντονισθουμε ολοι μας λοιπον, επικοινωνοντας με τον συναδελφο που ειχε την λεβεντια και την τολμη να κανει την καταγγελια και να συμμετασχουμε ολοι στα εξοδα. Το ποσο ανα ατομο θα ειναι πολυ μικρο αν ειμαστε πολλοι. Η επικοινωνια μεσω facebook ειναι πανευκολη. Για καθε οριστικα υποβληθεισα αιτηση, να γινει ελεγχος της κατ΄αρχην υποβολης της και της οριστικης υποβολης της. Αιτηση που θα βρεθει με χρονο υποβολης κατω απο 3 λεπτα, τεκμηριωνει τον αθεμιτο τροπο υποβολης της, τεκμηριωνει την απατη εναντι ολων των εμπλεκομενων. Αμεσως να βρεθει αυτος που τις υπεβαλε, να του επιβληθει η κατα νομον τιμωρια, να αποδεσμευθει το κεφαλαιο που δεσμευσε, να γινει ανα περιφερεια η επαναπροκηρυξη του προγραμματος για το εν λογω κεφαλαιο , ωστε να ξαναδεσμευθει με ισους ορους για ολους και με τον θεμιτο τροπο. Αραγε η ευνομουμενη πολιτεια θα επιτρεψει να λειτουργουν τετοιοι παρανομοι μηχανισμοι, η οποιοι εκθετουν την ιδια και τους φορεις της, καθοτι η ιδια κοπτεται για το δικαιο, το με ισους ορους και αδιαβλητο του συστηματος. Οι αρμοδιοι να ενεργησουν και να επιληφθουν του θεματος.
  9. Συναδελφε θα εκλαβουμε την τοποθετηση σου, οτι εγινε με αφελεια, γιατι αλλιώς το πραγμα παει αλλου. Αυτο που φαινεται να επαληθευται οτι οντως συνεβη, ειναι εγκληματικο και πρεπει να τιμωρηθει αμειλικτα και παραδειγματικα. Αυτοι οι ανθρωποι δεν σεβασθηκαν και ποδοπατησαν τον ιδρωτα και τον μοχθο χιλιαδων συναδελφων, που εδω και τοσους μηνες συγκεντρωναν τα στοιχεια των αιτησεων τους και χρησιμοποιωντας την τιμια και νομιμη οδο της πληκτρολογησης, ειδαν με απογοητευση και απελπισια μεσα σε λιγα λεπτα ολα να τιναζονται στον αερα, και να ειναι εκτεθειμενοι, υπολογοι και απολογουμενοι απεναντι στους πελατες τους, οι οποιοι με το δικαιο τους, τους χαρακτηρισαν ασχετους και αχρηστους μηχανικους. Η δυσφημιση ειναι βαρια και δεν ξεπλενεται ευκολα. Υπαρχουν και αλλα πολλα , που δεν ειναι του παροντος. Πρεπει χθες να διαταχθει διερευνηση της υποθεσης και οι ενοχοι να πληρωσουν παραδειγματικα, διοτι χρησιμοποιησαν μη θεμιτα και παρανομα μεσα, προσβαλλοντας την διαδικασια, τους φορεις της διαδικασιας μη σεβομενοι το ιδιο το κρατος, τους μηχανικους και τους χιλιαδες πολιτες.
  10. Υπαρχει απατη , οπως φαινεται και στον επισυναπτομενο συνδεσμο. Πρεπει να κινηθουμε ομαδικα , να διαταχθει ερευνα , και να ακυρωθει η διαδικασια που εγινε στις περιφερειες μεχρι αυτη την στιγμη και να γινει νεα υποβολη με αδιαβλητες συνθηκες. https://www.b2green.gr/el/post/86518/?utm_source=MadMimi&utm_medium=email&utm_content=Διαβλητότητα+Εξοικονομώ%2C+Στατιστικά+Δηλώσεων%2C+Σειρά+Προτεραιότητας%2C+Εκτός+Σχεδίου%2C+Επίδομα+Θέρμανσης+κλπ&utm_campaign=20201221_m161339971_Διαβλητότητα+Εξοικονομώ%2C+Στατιστικά+Δηλώσεων%2C+Σειρά+Προτεραιότητας%2C+Εκτός+Σχεδίου%2C+Επίδομα+Θέρμανσης+κλπ&utm_term=____CE_B4_CE_B9_CE_B1_CE_B2_CE_AC_CF_83_CF_84_CE_B5+_CF_80_CE_B5_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_83_CF_8C_CF_84
  11. Μπράβο στην πρόεδρο του ΤΕΕ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ. Πρέπει όμως και όλοι οι υπόλοιποι πρόεδροι των άλλων περιφέρειων να αντιδράσουν αναλόγως. Να μπει ένα τέλος σε αυτό το μαρτύριο των μηχανικών αλλά και των πολιτών που περιμένουν με αγωνία να δουν αν αυτή η ρώσικη ρουλέτα τους δώσει την ευκαιρία να αναβαθμίσουν το σπίτι τους. Νομίζω ότι πρέπει να γίνει νομική διερεύνηση του θέματος για να αποκαλυφθεί ποιοι είναι αυτοί οι ικανοί... Που καταφέρουν να ανεβάζουν αιτήσεις. Νομίζω ότι κάτι άλλο... συμβαίνει εδώ που θέλει διερεύνηση. Τζάμπα ιδρωνουμε μπροστά στις οθόνες. Πρέπει όλοι να το αντιληφθούμε και να δραστηριοποιηθουμε συλλογικά.
  12. Γνωριζει κανεις τιποτα για το παρακατω θεμα.. Οι οφελουμενοι που βρισκονται ακομη στην πλατφορμα του ΚΥΚΛΟΥ Β , και εννοειται οτι απετυχαν να εισαχθουν στο προγραμμα του ΚΥΚΛΟΥ Β , διοτι ειχε κλεισει ο χρονος. Γνωριζει κανεις αν μπορουν να υποβαλουν αιτηση στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ - ΑΥΤΟΝΟΜΩ χωρις να γινει η διαγραφη τους απο τον Β ΚΥΚΛΟ.
  13. Προσπάθησα περιπου σε 8 ΠΕΑ να ανεβασω προσαρτημα. Μου εβγαζε μηνυμα οτι το xml του αρχικού ΠΕΑ διαφέρει με το xml του προσαρτηματος. Ομως στην ουσια αυτα τα 2 xml δεν διαφερουν καθοτι βγαζουν το ιδιο αποτελεσμα. Ομως επειδη το αρχικο xml παράχθηκε απο προγενεστερη εκδοση του 2019 εμπορικου προγραμματος (το προσαρτημα με εκδοση του 2020) , εχουν καποιες διαφορες ως προς την σειρα των γραμμων στα xml , με αποτελεσμα το πληροφοριακο να το αντιλαμβανεται σαν διαφορετικο. Ομως οπως προανεφερα τα αποτελεσματα ειναι ιδια. Φυσικα ειναι αδιανοητο να προσπαθεις χειροκινητα να κανεις ομοια τα 2 xml. Ρωτησα τους αρμοδιους και μου ειπαν οτι και αλλοι συναδελφοι αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα με τα εμπορικα προγραμματα και πρεπει να κανω ανακλησεις των ΠΕΑ. Αντε τωρα να κατεβασεις τον κοσμο με αυτες τις συνθηκες στα ΚΕΠ. Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα. Αν καποιος συναδελφος εχει καποια διαφορετικη λυση στο θεμα ας μας βοηθησει.
  14. Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με τα προσαρτήματα των παλιών ΠΕΑ (δηλ. αυτών που δεν καταφέραμε να τους εισάγουμε στον προηγούμενο κύκλο); Προσπαθώ να κάνω προσαρτήματα για τα σενάρια και βγάζει σφάλμα. Εννοείται οτι τα παλιά ΠΕΑ δεν είναι πειραγμένα.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.