Μετάβαση στο περιεχόμενο

maria_anast

Members
  • Περιεχόμενα

    14
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

483 profile views

maria_anast's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-4

Φήμη στην κοινότητα

  1. Γενικά οταν θέλω να κάνω για ολόκληρο κτίριο, το οποίο δεν έχει εσωτερικό κλιμακοστάσιο, δηλαδή επικοινωνία μεταξύ των ορόφων, πως αντιμετωπίζω τις αδιαφανείς επιφάνειες του ?? δηλ τοίχους και πλάκες
  2. Για πεκ ναι, έγινε κάποια μελέτη αλλά χωρίς την απαίτηση για συγκεκριμένη ενεργειακή κατηγορία, καθώς το κτίριο είναι του 1900 με αργολιθοδομή
  3. οχι, είναι για κλείσιμο φακέλου άδειας, και ζητείται για ολόκληρο το κτίριο!
  4. αυτό πως γίνεται ? βάζω τους τοίχους κανονικά? και με την ενδιάμεση πλάκα, πώς την αντιμετωπίζω ?
  5. Καλησπέρα, μια απορία σχετικά με την αντιμετώπιση ενός κτιρίου το οποίο αποτελείται απο δύο διαμερίσματα α και β ορόφου τα οποία δεν επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. η πρόσβαση στο δευτερο γίνεται μέσω εξωτερικής σκάλας. πως το αντιμετωπίζω όταν έχω να κάνω πεα σε ολόκληρο το κτίριο ? βάζω δύο θερμικές ζώνες ? η κάθε μια με δικά της χαρακτηριστικά αλλά με τα ίδια συστήματα ? Ευχαριστώ!
  6. Καλησπέρα, μια απορία σχετικά με την αντιμετώπιση ενός κτιρίου το οποίο αποτελείται απο δύο διαμερίσματα α και β ορόφου τα οποία δεν επικοινωνούν με εσωτερική σκάλα. η πρόσβαση στο δευτερο γίνεται μέσω εξωτερικής σκάλας. πως το αντιμετωπίζω όταν έχω να κάνω πεα σε ολόκληρο το κτίριο ? βάζω δύο θερμικές ζώνες ? η κάθε μια με δικά της χαρακτηριστικά αλλά με τα ίδια συστήματα ? Ευχαριστώ!
  7. χαχα οχι, 1 υπνοδωμάτιο - wc - σαλόνι άρα δεν καλύπτεται όλη η ζώνη για το υπόλοιπο βάζω το θεωρητικό σύστημα λέβητα ?
  8. Καλησπέρα συνάδελφοι, να κάνω μια ερώτηση.. αν έχω για θέρμανση μόνο ενα κλιματιστικό 12000btu/h τι βάζω στο λογισμικό στη θέρμανση? το θεωρώ ως τοπική αερόψυκτη αθ και βάζω τις τιμές στο ταμπελάκι για τη θέρμανση, ή κάνω κάτι άλλο ? ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  9. Καλησπέρα, να κάνω μια ερώτηση, Σε κτίριο που είναι ιδιοκτήτρια η θεία μου, μπορεί να διενεργήσει ενεργειακή επιθεώρηση ο σύζυγος μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  10. Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω, για την περίπτωση κατακόρυφης διαφανής τέντας, στον υπολογισμό του πιστοποιητικού, την εντάσσω στις διαφανείς επιφάνειες σαν ανοιγόμενη πρόσοψη , και με τι U? To Το ενδεχόμενο να την αντιμετωπίσω σαν κοινή τέντα, αποκλείεται καθώς δεν συμβάλλει στη σκίαση
  11. Ευχαριστώ πολύ! Δεν λειτουργεί με Chrome
  12. Καλησπέρα, Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με την καταχώρηση γεωγραφικών δεδομένων στην πλατφόρμα? Δεν μου ανοίγει το χάρτη και φαίνεται όλο ροζ. Τυχαίνει και σε κάποιον άλλο? Ευχαριστώ πολύ!
  13. (Συγχωνεύτηκε στο το παρόν θέμα. Pavlos33) Το μηχανοστάσιο του ανελκυστήρα προσμετράται στο συντελεστή δόμησης ή όχι; Οι απαντήσεις να είναι τεκμηριωμένες με το άρθρο του ΝΟΚ που βασίζονται. Το αν οι συνάδελφοι θέλουν να απαντήσουν και με ποιο τρόπο αυτό, θα το κρίνει ο καθένας ξεχωριστά. Δεν επιβάλλουμε με το λόγο μας το πως θα μας απαντήσουν. Αφιλοκερδώς συμμετέχει ο καθένας δαπανώντας μέρος από το χρόνο του. Δείξε λίγη προσοχή στο πως διατυπώνεις τις ερωτήσεις σου διότι η διατύπωση της ερώτησης που κάνεις, δείχνει τουλάχιστον αγένεια. Pavlos33
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.