Jump to content

COSTAS T

Members
 • Content Count

  152
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

COSTAS T last won the day on August 1 2015

COSTAS T had the most liked content!

Community Reputation

86 Καλή

6 Followers

About COSTAS T

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Άντρας
 • Τοποθεσία
  Athens
 • Επάγγελμα
  Ιδιώτης-Μη μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Λογιστής

Recent Profile Visitors

2,220 profile views
 1. Ο κατασκευαστής είχε δώσει μάλιστα και δείγματα και αφού ελέχθηκαν δόθηκε εντολή να προχωρήσει η παραγωγή.
 2. Το μάρμαρο στην φωτό είναι ένα κλασικό μάρμαρο Ιωαννίνων και οποιοσδήποτε άλλος χαρακτηρισμός ως προς το χρώμα παρέλκει, όχι απλώς επειδή είναι μοναδικά αλλά και διότι δια γυμνού οφθαλμού δεν κατατάσσεται στα λευκά. Αν και δεν μπορώ να σε βοηθήσω, θα είχε ενδιαφέρον - τουλάχιστον για μένα - αν μπορούσες να βάλεις σε κύκλο στην φωτό την σταγόνα που σου δημιουργεί το αισθητικό πρόβλημα.
 3. ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 142 4 Σεπτεμβρίου 1946 Αριθμ. 21091/2990 Περί καθορισμού προσθέτου ημερησίας αποζημιώσεως διά τους εκτός έδρας απασχολουμένους μισθωτούς. ΄Εχοντες υπ΄ όψει: Τας διατάξεις τών ύπ΄ άριθ. 28/1944 καί 866/1946 `Αναγκ. Νόμων, μετά σύμφωνον γνώμην του Κυβερνητικού Οικονομικού Συμβουλίου Συντονισμού, άποφασίζομεν. ΄Οπως είς το εκτός έδρας αποστελλόμενον προσκαίρως δι΄ εργασίαν υπαλληλικόν υπηρετικόν καί εργατοτεχνικόν προσωπικόν πασών εν γένει των επιχειρήσεων και εργασιών, πλήν έκείνων περί ών προβλέπουσιν ειδικαί διατάξεις, καταβάληται, πλήν τών οδοιπορικών εξόδων καί πρόσθετος αποζημείωσις, δι΄ έκάστην έκτός έδρας διανυκτέρευσιν; ίση προς το εκάστοτε νόμιμον ημερομίσθιον ή προς το 1/25 του εκάστοτε νομίμου μηνιαίου μισθού προκειμένου περί μισθωτών αμειβομένων επί μηνιαίω μισθώ. Έν η περιπτώσει είς τον εκτός έδρας αποστελλόμενον μισθωτόν παρέχονται υπό του εργοδότου έν τω έν ώ αποστέλλεται τόπω εργασίας τροφή και κατοικία, καταβάλλεται αΰτω το 1)4 μόνον της ανωτέρω αποζημιώσεως. Έν ή περιπτώσει παρέχεται μόνον τροφή, καταβάλλεται το 1/2 αυτής, και εάν παρέχεται μόνον κατοικία καταβάλλονται τά 4/5 αυτής. Ή ισχύς της παρούσης άρχεται απο 1 Αυγούστου 1946 και καθ΄ άπασαν την χώρα. Έν Αθήναις τή 3 Αυγούστου 1946 Οι Υπουργοί Edit: Το σχετικό ΦΕΚ στον ακόλουθο σύνδεσμο http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEiJ_eYPESKJHdtvSoClrL8cHFJddP1Ek55MXD0LzQTLf7MGgcO23N88knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIudjOEZQaZKhMWrmjmxEsDCoizT093QXeyZdz1YZ4WvX7 Έπί τών Οικονομικών Υφ/γός Επί της Έργασίας Α. ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΣ Α. ΣΤΡΑΤΟΣ
 4. Αργεντινός σχεδίασε τα ελληνικά γήπεδα του μέλλοντος Τελικά στην Ελλάδα, σπίτια, διαμερίσματα, δημόσιοι χώροι, δρόμοι κ.λ.π. όλα νομίζω πως χαρακτηρίζονται από την λέξη στριμόκωλλα.
 5. Δεν γνωρίζω τι είδους έλξη με διακατέχει και όταν βλέπω μια κατασκευή αφιερώνω χρόνο για να την παρατηρήσω ή/και να την θαυμάσω. Ακόμα κι αν πρόκειται για μια γέφυρα όπως η γέφυρα του Κερίτη - που δυστυχώς έπεσε και με λύπησε - για την οποία έκανα στάση για να την παρατηρήσω ένα χρόνο πριν την απώλεια. Ως μη ειδικός λοιπόν, με το σχέδιο του Michelangelo Buonarroti δεν καταλαβαίνω που ακριβώς έγκειται η πρωτοτυπία την στιγμή που υπάρχουν πλήθος τέτοιων σχεδίων στον αρχαίο μας πολιτισμό;
 6. Όλα μαζί "κατσούλα" το γνωρίζω.
 7. Είναι ανάγκη να πας εκεί; Ή σχολιάζεις αναδρομικά από το έτος 2011; Βρες έναν πάροχο αναγνωρισμένου κύρους, παρακολούθησε την κατάρτιση και στο τέλος για να μην πάνε χαμένα τα χρήματα (αν δεν τα θέλεις) προτείνω να τα δωρίσεις στο Κέντρο βρεφών "Η ΜΗΤΕΡΑ" που είναι κοντά στην γειτονιά μου
 8. Βάσει αυτής, αν και δεν προκύπτει ανάγκη ενίσχυσης του φέροντος οργανισμού, κατά το επόμενο στάδιο μελετών, ερευνών και εργασιών, θα πρέπει να δοθεί έμφαση, μεταξύ άλλων, στις επικαλύψεις σκυροδέματος που παρουσιάζουν αποκόλληση σε πολλά σημεία του σταδίου και στη βελτίωση του τρόπου στήριξης της περιμετρικής κατακόρυφης μπετονένιας κορνίζας στην κορυφή του άνω διαζώματος.
 9. Χωρίς να έχει κάποια σημασία για το ασφαλιστικό την 01/01/1999 εντάχθηκαν μόνο 11 χώρες. Η Ελλάδα εντάχθηκε την 01/01/2001. https://el.wikipedia.org/wiki/Οικονομική_και_Νομισματική_Ένωση
 10. Η δραχμή κλείδωσε την ισοτιμία της στον ευρωπαϊκό μηχανισμό συναλλαγματικών ισοτιμιών - ο οποίος ιδρύθηκε το 1979 - την 16/03/1998 ορίζοντας ως ισοτιμία 1 ECU=340,75δρχ. τρεις μέρες μετά την τελευταία υποτίμησή της κατά 12%. Η αιτιολογική έκθεση του Νόμου Κατρούγκαλου σχετικά με την επιλογή του έτους 2002 ως έτος εκκίνησης είναι τουλάχιστον αστεία και όποιος νομίζει ότι θίγεται θα πρέπει να συνεννοηθεί με τον δικηγόρο του πριν καταθέσει την αίτηση της συνταξιοδότησής του.
 11. 40 έτη είναι 480 μήνες εισφορών. Συνεπώς μηνιαία διαφορά επί τον αριθμό μηνών που συμβαίνει το συγκεκριμένο γεγονός θα δώσει ως αποτέλεσμα την τελική διαφορά των κλάσεων. Ο Μπάρλος γράφει για μηνιαία διαφορά. Κανονικό καταβαλλόμενο vs μειωμένο κατά 25%.
 12. Για παράδειγμα κάποιος που θα συνταξιοδοτηθεί με 40 έτη ασφάλισης και του υπολείπονται 5 έως την συνταξιοδότηση, αν έχει επιλέξει την 1η κατηγορία η απώλεια στην μηνιαία σύνταξη θα είναι 0,55 ευρώ, αν έχει επιλέξει την 4η κατηγορία θα είναι 1,35 ευρώ και αν έχει επιλέξει την 6η κατηγορία θα είναι 2,25 ευρώ.
 13. Εμείς πάντως δεν έχουμε τόσο μεγάλη ενημέρωση. Υπουργείο υγείας Βελγίου: Η Μάγκι ντε Μπλοκ ενεργοποιεί απαγόρευση, βάσει της οποίας δεν θα επιτρέπονται οι σεξουαλικές επαφές στις οποίες θα συμμετέχουν από τρία και πάνω άτομα.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.