Μετάβαση στο περιεχόμενο

ioanna.d

Members
  • Περιεχόμενα

    7
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

397 profile views

ioanna.d's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπερα συναδελφοι.Θα μπορουσατε να με βοηθησετε σας παρακαλω!Εχω συγκροτημα κατοικιων κι εγω τακτοποιω το ενα διαμέρισμα απο τα 3 που εχει ο οροφος.Στο διαμέρισμα έχει κατασκευαστεί σοφίτα μεσα στη στέγη με αποτέλεσμα να εχω υπερβαση υψους. Πως το αντιμετοπιζω ως προς το ιδιοκτησιακό;Η στεγη ειναι μια και για τα 3 διαμερίσματα του ορόφου.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι.Είμαι νέα μηχανικός και μου έχει ανατεθεί να κάνω τη διαδοσία για το σήμα ΕΟΤ σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα. Σύμφωνα με το ΦΕΚ Β 3119/31-07-2018 θα πρέπει να κάνω τον έλεγχο για την κατηγορία κλειδιών.Μήπως γνωρίζει κάποιος πως γίνεται ο έλεγχος της προσαύξησης του υποχρεωτικού εμβαδού διαμερίσματος που αναγράφεται στο Παράρτημα στο Α/Α 12. Παρακαλώ οποιαδήποτε συμβουλή για τη διαδικασία είναι καλοδεχούμενη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
  3. (από μεταφορά. Pavlos33) Καλησπέρα συνάδελφοι σε κατοικία η οποία κατασκευάστηκε με οικοδομική αδεία προβλεπόταν και στέγη που δεν κατασκευάστηκε. Πρόκειται να γίνει τακτοποίηση με το Ν.4495/2017 για άλλες παραβάσεις.Γνωρίζετε αν το γεγονός ότι η στέγη δεν κατασκευάστηκε είναι παράβαση;
  4. Καλημέρα σας, μήπως έχετε υπόδειγμα της Υ.Δ. μηχανικού καθορισμού απαιτούμενων εγκρίσεων; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  5. Καλησπέρα σας, θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθεια σας. Σε αγροτεμαχιο εκτος σχεδιου εξ αδιαιρέτου κατασκευάστηκε οικοδομή με έκδοση άδειας.Καθ υπέρβαση της άδειας έγιναν προσθήκες στην οικοδομή.Εγινε καταγγελία και διαπιστώθηκαν απο την ΥΔΟΜ οι παραβάσεις με έκθεση αυτοψίας.Εχω προχωρήσει στη τακτοποίηση ήδη με τον Ν.4178.Το ΣΥΠΟΘΑ μου ζητάει συνέναιση την οποία δεν μπορώ να πάρω.... Γνώριζεται αν υπάρχει στη νομοθεσία ότι αν υπάρχει καταγγελία μπορείς να προχωρήσεις χωρίς συνέναιση και να ισχύει για τα εκτός σχεδίου.
  6. Καλησπέρα συνάδελφοι, είμαι νέα μηχανικός και δεν έχω πολύ εμπειρία... Πρόκειται να υποβάλλω άδεια στην κατηγορία 3.Τα δικαιολογητικά όσον αφορά τα οικονομικά είναι μόνο αυτά που αναφέρονται στο άρθρο 40 του Ν.4495; Στη Πολεοδομία μας ζητούσαν και αποδεικτικό πληρωμής απο το ταμείο παρακαταθηκών για τα απόβλητα της εκσκαφής. Θα μπορούσατε να με καθοδηγήσετε σχετικά με τα οικονομικά; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
  7. Καλησπέρα συνάδελφοι, θα μπορούσατε να με διαφωτίσετε σχετικά με την αλλαγή επιβλέποντα μηχανικού σε άδεια που έχει εκδοθεί το 2005. Τι δικαιολογητικά χρειάζεται;Επίσης στο σύστημα των ηλεκτρονικών αδειών στις ενημερώσεις δεν έχει την επιλογή αλλαγή επιβλέποντα. Μήπως γνωρίζετε κάτι σχετικά; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  8. Καλησπερα συναδελφοι, Εχω αυθαιρετη κατοικια σε παραδοσιακο και ιστορικο τοπο.Εχει κατασκευαστει αφου κυρηχθηκε ιστορικος και παραδοσιακος.Εχω υποβάλει φάκελο στην Νεωτερων Μνημειων για να εξεταστεί απο Τοπικο Συμβούλιο. Μου ειπαν οτι ειναι παγωμένα ολα. Γνωριζετε μηπως υπάρχει κατι νεότερο;;; Σας ευχαριστώ!
  9. Χίλια ευχαριστώ Την υπεύθυνη δήλωση στατιστικού δελτίου που επίσης ζητάει,πρέπει να γράψω κάτι συγκεκριμένο;
  10. Καλησπέρα συνάδελφοι, μήπως γνωρίζετε που μπορώ να βρω το στατιστικό δελτίο που απαιτείται για την αναθεώρηση οικοδομικής άδειας; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.