Μετάβαση στο περιεχόμενο

GMaria

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

  • Days Won

    1

GMaria last won the day on Μάρτιος 21 2018

GMaria had the most liked content!

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ.Μηχ/ος Παραγωγής και Δ/σης

GMaria's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

6

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, θα ήθελα παρακαλώ τη βοήθεια όποιου γνωρίζει σχετικά. - Αίτηση που είναι σε κατάσταση υπογραφής δανείου, υπάρχει η δυνατότητα κατά την φάση υλοποίησης των παρεμβάσεων, αυτές να τροποποιηθούν και να μην ακολουθηθεί η αρχική πρόταση? Συγκεκριμένα, πελάτης μου ήθελε να βάλουμε αντλία θερμότητας και με βάση αυτό βγήκε και το πιστοποιητικό και έγινε η πρόταση παρεμβάσεων και τώρα θέλει να βάλει λέβητα πετρελαίου επειδή είναι πιο οικονομικό. Πώς θα πρέπει να κινηθώ? Μπορεί να με κατατοπήσει κάποιος? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  2. Καλή σας ημέρα, Όσον αφορά στους προμηθευτές θα πρέπει να έχουν μπει και να έχουν κάνει εγγραφή και στη συνέχεια τους βρίσκω με το ΑΦΜ τους και τους καταχωρώ στην αίτησή μου, σωστά? Επίσης, (δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί ήδη παλιότερα), αλλά υπάρχει κάποιο νεότερο για τις αιτήσεις 03.β Ειδική περίπτωση αίτησης? - καθώς το μήνυμα που εμφανίζεται ακόμα είναι να περιμένουμε τον έλεγχο και απάντηση. Ευχαριστώ πολύ
  3. ναι αιτηση σαν πολυκατοικια απο τη στιγμη που ενας ιδιοκτητης που εχει παραπανω των 1 ακινητων στην ιδια οικοδομη μπορει να τα ενταξει στην αιτηση πολυκατοικιας (συγκεκριμενα συναδελφος εδω μεσα μου έδωσε απαντηση - συγνωμη δεν θυμαμαι ποιος)
  4. Δεν ειναι δυνατόν να λειτουργεί το σύστημα να δέχεται αιτήσεις, να κλείνουν περιφέρειες όταν πάρα πολλοί είναι με δεμένα τα χέρια λόγω προβλημάτων της πλατφόρμας. Δλδ λύσε τα προβλήματα και πριν το κάνεις μην αφήσεις και κανέναν άλλο να κάνει αίτηση. Αυτό πέραν των προβλημάτων τόσες μέρες μπαίνω-δε μπαίνω, 15 ώρες κάθε μέρα μπροστά στο PC όχι ΘΑ ανοίξει στις 8, στις 10, 2, κλπ νμζω πως ΞΕΛΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ. Στο Help Desk (κα Κουτσουλάρη Ιωάννα) που πήρα για το πρόβλημα μονοκατοικια σε αυτόματη υποβολή για πολυκατοικια, με "προώθησε" στο τεχνικό τμήμα, το οποίο λέει προσπαθεί να λύσει τα προβλήματα, αλλά λόγω υπερφόρτωσης (άκουσον άκουσον) αδυνατεί. Όταν της έθεσα το ζήτημα του first in-first out και των δέσμιων ωφελούμενων, προφανώς και δεν είχε κάτι να πει. Και ρωταω στην πράξη και νομικά τι γινεται? το ΤΕΕ προχωρησε με την καταγγελία? και αραγε οι αχρηστοι θα παραδεχτουν το λαθος τους? ΠΟΤΕ! το προγραμμα ηταν μεγαλη επιτυχια θα πουν.
  5. Ναι, εχετε δίκιο για τα πρωτόκολλα τώρα το πρόσεξα. Ευχαριστώ πολύ
  6. Πέραν όλων των άλλων να ρωτήσω κάτι.. Δεν ξερω αν εχει αναφερθει και πιο πριν (και προφανώς είναι ρητορική ερώτηση) αλλά πώς γίνεται να τελειώσαν τα χρήματα στην Ηπειρο, όταν το πρόβλημα της μονοκατοικιας που εγινε πολυκατοικια και μονο του το προγραμμα το εθεσε σε καθεστώς 03.ε Αίτηση πολυκατοικίας σε προσωρινή υποβολή δεν εχει λυθει ακόμα, όπως και άλλα θεματα όπως οι αιτήσεις που κατατέθηκαν κανονικότατα και δεν πήραν πρωτόκολλο αλλά παύλα -. Δλδ στην Ηπειρο δεν υπαρχαν τετοια προβληματα?
  7. Εσεις πώς το χειριστήκατε? γιατί προσωπικά έχω 2 περιπτώσεις, Η μία έγινε από πελάτη μου καθώς έκανε μόνος του την αρχική αίτηση και η άλλη από εμένα. Και αντε ο ένας που την εκανε μονος του ΟΚ..ο αλλος που το εκανα εγω τι του λεω τωρα?
  8. Όχι το δικό μου είναι 3α και μαλιστα απο μονοκατοικια εγινε αιτηση πολυκατοικιας, οπως διαβασα οτι συνεβη σε πολλους. Στο ιστορικο απλα φαινεται σαν 4 βημα πριν την οριστικη υποβολη. Παρ ολα αυτά και παλι δε φαινεται να υπαρχει τροπος ακυρωσης.
  9. Ευχαριστώ για την απαντηση. Αυτό σημαινει πως δε γινεται ακυρωση? γιατι ουσιαστικά εγινε μονο του πηγαινοντας στο σταδιο 3 ξαφνικα ηταν ολα μαρκαρισμενα και δεν ειχα επιλογη για οριστικη υποβολη ή όχι.
  10. Καλησπέρα σας, ξέρετε μήπως πώς γίνεται η ακύρωση αίτησης που είναι στο στάδιο 4 σε προσωρινή υποβολή?
  11. Καλή σας ημέρα, Θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις και αν μπορεί κάποιος παρακαλώ ας μου απαντήσει: 1) Την περίπτωση κτίσματος με κατοικία στον πρώτο όροφο και κατάστημα στο ισόγειο, το οποίο σήμερα είναι κλειστό και χρησιμοποιείται σαν αποθήκη (αλλά η χρήση παραμένει κατάστημα) πώς την χειρίζομαι? α) Το παίρνω σαν μονοκατοικία και δηλώνω συνολική επιφάνεια και το σπίτι και το κατάστημα και ωφέλιμη επιφάνεια μόνο το σπίτι, ενώ το κατάστημα το λαμβάνω σαν ΜΘΧ? (Στο παρελθόν ο λέβητας που υπάρχει εξυπηρετούσε και το κατάστημα και το σπίτι-σήμερα δεν το λειτουργούν καθόλου, αλλά υπάρχει ακόμα η εγκατάσταση). β) Το παίρνω σαν πολυκατοικία και λαμβάνω υπόψη μου μόνο το σπίτι? γ) Το παίρνω σαν μονοκατοικία και λαμβάνω υπόψη μου μόνο το σπίτι? - αλλά στη θέρμανση τι κάνω? 2) Δεν έχω καταλάβει που χρησιμοποιείται το όριο που μας δίνει το Pgen. Για μονοκατοικία και οικοδομή όταν η μελέτη αφορά στο σύνολο της οικοδομής δεν πρέπει να ξεπερνά το Pgen που μας δίνει ο τύπος, ενώ για μεμονωμένο διαμέρισμα δεν πρέπει να ξεπερνά το Pgen=20Kw? Ευχαριστώ πολύ, εκ των προτέρων, για το χρόνο σας.
  12. Καλημέρα σας συνάδελφοι και καλή Σαρακοστή. Θα ήθελα να κάνω και εγώ μια ερώτηση. Μια πελάτισσά μου έχει στην κατοχή της δύο διαμερίσματα σε διπλοκατοικία, ξεχωριστά το ένα με το άλλο. Και τα δύο χρησιμοποιούνται σαν κύριες κατοικίες (το ένα από την ίδια και το άλλο από το γιο της). Θα μπορούσα να το εξετάσω σαν πολυκατοικία και να μπουν και τα δύο στην αίτηση με βάση την παρ.2.3/σελ.19 του οδηγού? και αν ναι, επειδή δεν έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν αντίστοιχη περίπτωση, θα πρέπει να βγάλω ένα πιστοποιητικό με 2 ξεχωριστές θερμικές ζώνες για το κάθε διαμέρισμα ή δύο ξεχωριστά πιστοποιητικά? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.