Μετάβαση στο περιεχόμενο

Space_Traveler_

Members
  • Περιεχόμενα

    13
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Space_Traveler_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ευχαριστω ολους για τις απαντησεις, το θεμα θα το βλεπω συχνα οποτε εαν καποιος μπορει να συνεισφερει με τη γνωμη μου παρακαλω να το κανει Αλανια. Ινφο! Παμε
  2. Ευχαριστω. το θεμα βεβαια ειναι πως (ειδικα σε ελλαδα) δεν ξερω πως πηρανε εκεινα τα ατομα τις θεσεις αυτες βεβαια... δεν εννοω αναγκαστικα με δολο αλλα πχ σε πολλες εταιριες για να ανεβασουν παλιους σε ανωτερες θεσεις τους πληρωνουν το μεταπτυχιακο τους (αρα δεν εχει νοημα να το συγκρινω με τη περιπτωση μου).
  3. Σ ευχαριστω πολυ ειναι παρα πολυ χρησιμα οσα μου ειπες! Οχι δεν εχω ρητρα αποδευσμευσης, ψαξιμο σε ανταγωνιστη υπαρχει σαν ενδεχομενο το κανανε μερικοι (με αρκετα παραπανω εμπειρια αποτι εγω ομως). Αυτο το θεμα με την εμπειρια το αντιμετωπισα και εγω παρα πολυ οσο εψαχνα. γιαυτο και σκεφτομαι να κανω κατι πανω στη δουλεια που κανω τωρα, που μαρεσει. Συνεπως τι θα μου προτεινες για μεταπτυχιακο κατα τη γνωμη σου? εαν βοηθαει, ειμαι στοservice της εταιριας στο back-office χρησιμοποιώντας υπολογιστη ολη μερα, sap, servicemax (εαν σου λενε κατι) και εχω και επικοινωνια με πελατες για τα ραντεβου της εταιριας ενιοτε. Ανθρωπινοι ποροι ειναι εκτος τομεα?
  4. εξ'ου και οτι σκεφτομαι να κανω κατι πανω στη τωρινη μου δουλεια. Δηλαδη κατι αναμεσα σε δημοσιες σχεσεις/διοικηση επιχειρησεων/ανθρωπινοι ποροι.
  5. ναι δεν με πειραζει για τα ονοματα. Το μεγαλο μου προβλημα σε αυτο ειναι οτι δεν εχω εμπειρια ομως. Παραδειγμα τοσους μηνες οτι δουλειες εψαχνα στο πτυχιο μου θελουν εμπειρια να εχεις. Μιλαμε για το 95% των εταιριων (εκτος απο αυτες που σε θελανε σαν συμβουλο πωλησεων δηλαδη). Ξερεις εαν ειναι αρκετο για εταιριες το μεταπτυχιακο και ας μην εχεις εμπειρια? Εχω ακουσει παραδειγμα οτι το sustainable energy ειναι τρομερο στο εξωτερικο, το εκανε και εναν συμφοιτητης μου στη Σουηδια. Αλλα εδω δε ξερω ποσο μπορει να μετρησει οταν η μονη εμπειρια μου στο αντικειμενο ειναι σαν ηλεκτρολογος πρακτικη 6μηνες σε νοσοκομειο δημοσιο... (ο τωρινος μου εργοδοτης με ρωτησε στη συνεντευξη σου εμαθαν να πινεις καφε στη πρακτικη? και φυσικα ειχε δικιο, γαμω τους καφεδες επινα ολη μερα εκει δεν καναμε τιποτα, δημοσιαρα...).
  6. Θελεις μηπως να μου πεις παραδειγματα που θα μπορουσα να κανω αιτησεις να με παρουν για δουλεια μετα? (πχ με μεταπτυχιακο Διαχείρισης Ενεργειακών πόρων οπως ειπες)
  7. αρχηγε μου μπορω και γω να γκουγκλαρω να τα βρω αυτα. Το θεμα ομως το εκανα για πληροφοριες στα μεταπτυχιακα, οσον αφορα την αποκατασταση, τη σωστη επιλογη για την περιπτωση μου κλπ κλπ. Εαν ξερεις τιποτα και μπορεις να βοηθησεις ειμαι ολος αυτια! Αυτιαγκουρας!
  8. Βεβαίως. Δεν εχω ιδιαίτερες γνώσεις στο αντικείμενο, δεν έχω δουλέψει ποτέ στο αντικείμενο (πέραν της πρακτικής) και τέλος δεν ξέρω κατα πόσο 30 χρονών μπορώ να βρω μια δουλεια σε σχέση με ηλεκτρολογία να με καλύπτει οικονομικά. Βεβαια, ούτε τώρα με καλυπτει οικονομικα η τωρινη μου δουλεια αλλα τώρα ειμαι σε μεγάλη εταιρία που μπορεί αλλαζοντας θεση (αριστερα δεξια, σε αλλο τομεα δηλαδη οχι πανω κατω πχ προισταμενος < υποδιευθυντης < διευθυντης) η απλα με τον καιρο (οπως και αλλοι στη θεση μου εκει) να ανεβω και οικονομικά. Επισης μετράει στο βιογραφικό μου το ονομα. Τέλος να φύγω απο μια καλη entry level θεση για να μπω σε μια entry level θεση αλλου (που δεν ξερω λεφτα, προγραμμα τη δουλεια και περιβαλλον) δε ξερω κατα ποσον ειναι σωστη αυτη η επιλογη μου. Στη τωρινη μου δουλεια ειμαι ευχαριστημενος σε ολα εκτος απτο οικονομικο. Ολα ρευστα ειναι βεβαια ποτε δε ξερεις τι μπορει να γινει ειμαι ανοιχτος σε ολα τα ενδεχομενα. Επισης, ΜΠΣ τι εννοεις? (ειπαμε, ασχετος με μεταπτυχιακα τωρα μαθαινω)
  9. Σευχαριστω για την απαντηση. Ξερεις να μου πεις πιο πολλα για το πρωτο? (ανθρωπινοι ποροι/management ) οτιδηποτε θα ειναι χρησιμο (πανεπιστημιο, συγκεκριμενο μεταπτυχιακο, εταιριες οτιδηποτε ). Το logistics γιατι αδιαφορο? Μου προταθηκε γιατι "κολλαει παντου" σε επιχειρησεις, σε ναυτιλιακα σε ολα. Βεβαια προταθηκε απο φιλο μου και τι ακουσε οχι κανεναν μεσα στα πραγματα.
  10. Καλησπέρα! Χρειάζομαι βοήθεια στην επιλογή μεταπτυχιακού μου όμως δεν έχω πολλούς γνωστούς με ιδιαίτερη εμπειρία στο θέμα οπότε είμαι στο ψάξιμο για συμβουλές παντου και απο ολους. Είμαι ηλεκτρολόγος μηχανικός (ΤΕΙ Πειραιά) 29 χρονών με εμπειρία στον τομέα μόνο στην πρακτική μου. Δεν με ενδιαφέρει να κάνω κάτι πάνω στην ηλεκτρολογία (εκτός και εάν με πείσει κανείς για κάτι καλό). Δούλεψα σε εταιρία λιανικου εμποριου (5 χρόνια, πωλησεις) και τώρα εδώ και 1 χρόνο είμαι στα κεντρικά στην Ελλάδα μιας μεγάλης διεθνης εταιρίας (τύπου Sony) που απασχολεί μηχανικούς (στο τμημα μου), όμως εγώ είμαι υπάλληλος γραφείου (χρήση Servicemax, Sap κλπ) με σχεδον τον κατωτατο μισθο. Πιθανοτητες ανελιξης λιγες (λογω σταθερου αριθμου υπαλληλων, φευγουν μονο αν παραιτηθουνε ατομα και ετσι δημιουργηται αναγκη για νεα θεση, μονο μισθολογικα θα ανεβω εαν ανεβω δηλαδη τα επομενα 4-5 χρονια). Τι μεταπτυχιακο θα μου προτεινατε? Ειμαι σε σκεψη για την ωρα τριγυρω απο αυτα: 1) ανθρωπινοι ποροι/management 2) logistics 3) διοικηση επιχειρησεων 4) διοικηση ναυτιλιακων επιχειρησεων (αρκετο ρισκο πιστευω, αλλαγη καριερας) Τι απο αυτα θα με βοηθησει? Οχι αναγκαστικα στον εργοδοτη μου τωρα ισως και για μια καλη νεα δουλεια στο μελλον (για Ελλάδα κυριως, αλλα εαν μετραει και για εξωτερικο ακομα καλυτερα μπορει καποτε να πω θελω να φυγω). Θα ηθελα επισης να με βοηθησετε με προτασεις απο που να κανω ποιο μεταπτυχιακο. Ποσο μετραει αυτος ο καταραμενος μεσος ορος (εχω 6 μ.ο.)? συστατικες απο την εταιρια μετρανε? (ο τωρινος εργοδοτης μου ειναι παγκοσμιως γνωστος). Αυτα τα ολίγα, καντε ενα καλο κ βοηθήστε συναδελφοι
  11. Today felt like the passing of the torch. Loved it! Best wishes guys that was #TooSweet @FinnBalor @KarlAndersonWWE @LukeGallowsWWE

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.