Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

drkrmts

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Φύλο
    Γυναίκα
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

drkrmts's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους. Εχω τελειώσει το ΤΕΙ Δομικών Έργων και ενώ δούλεψα 3 χρόνια σε ένα γραφείο εκδόσεων οικοδομικών αδειών, εδώ και 1μιση χρόνο είμαι άνεργη. ο καιρός περνάει και δεν μπορω να βρω κάτι πάνω στο αντικείμενο μου. Η εμπειρία που έχω είναι πολύ μικρή και σκεφτόμουν μήπως έχει κάποιος να μου προτείνει κάποια σεμινάρια για να εμπλουτήσω το πτυχίο μου και να μην χάνω την επαφη με το χώρο όσο είμαι εκτός. Κάποια τεχνικά σεμινάρια ίσως ή και εκμάθησης σχεδιαστικών προγραμμάτων. Γνωρίζω μόνο autocad. Τι θα ήταν χρήσιμο να μάθω με βάση την αγορά εργασίας?? Ευχαριστώ πολύ!
  2. όχι, αλλά ανάλογα με τη μελέτη, την πολεοδομία κτλ δέχονται τη σφραγγίδα σου ή όχι. επίσημα τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο.....ακόμα τουλάχιστον. για μένα δώσε κατακτήριες αμέσως μόλις τελείωσεις!!μη χάσεις χρόνο!! μέτα δεν το αποφασίζεις τόσο εύκολα....όσο για το μεταπτυχιακό του Τει Πειραία, οι πληροφορίες μου λένε ότι το κάνεις απλά για να το κάνεις! ούτε γνώσεις παίρνεις και το χρυσοπληρώνεις....και αν σκεφτώ ότι οι καθηγητες που το διδασκουν είναι αυτόι που μου έκαναν μάθημα στη σχολή...ευχαριστώ δεν θα πάρω!!το έχει κάνει κανείς να μου τη γνώμη του?? για σεμινάρια ξέρει κανείς να μου πει αν αξίζει κάποιος να κάνει για να ενημερωθει...για μεταπτυχιακό μάλλον θα περιμένω μέχρι να με πάρουν στο ανοιχτο!!
  3. Επαγγελματικά Δικαίωματα???Αυτό είναι μεγάλη ιστορία για το τι ισχύει εκέι έξω και κυρίως έχει να κάνει με γνωριμίες στις πολεοδομίες!!! εγω δεν χρείαστηκε να μπω σε αυτη την λογική γιατι απλά έκανα δουλείες του ποδαριου και έιχα άλλον από πάνω....κυρίως τρεξιμο και σχέδια, κατί λιγες μελέτες...τετοια πράγματα!!
  4. Καλησπέρα σε όλους. Και εγω έχω τελείωσει Δομικών Έργων στο Τει Πειραία, δούλεψα τρία χρόνια και τώρα κάθομαι (οικονομική κρίση...). λέτε για μεταπτυχιακά....που όμως και τι? στο Πολυτεχνείο όσο το έψαξα δεν μας δέχονται, στο ανοιχτο πανεπιστήμιο είναι θέμα τύχης. έμενα με ενδιαφέρει να μάθω πράγματα και να εξελιχθώ αλλά δεν ξέρω το πως.....ψάχνω σεμινάρια, μεταπτυχιακά αλλά το χάος!! έχει να προτείνει κανέις κάτι??
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.