Μετάβαση στο περιεχόμενο

empire21

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

2 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

571 profile views
  • ilias

  • CostasM

  • zeys13

  1. Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μετρητής νομίζω δεν υπάρχει από ότι έχω δει στο manual της αντλίας, οπότε θα κοιτάζω τον μετρητή από το ρολόι της ΔΕΗ και θα αφαιρώ προσεγγιστικά την οικιακή κατανάλωση που θα είχα έτσι και αλλιώς. Μια δεύτερη ερώτηση είναι σχετικά με την αντλία μου είναι η εξής. Έχω την split με τις δύο μονάδες μια εσωτερική και μια εξωτερική, όμως την εσωτερική αποφασίσαμε να την βάλουμε έξω στο μπαλκόνι.Δεν βρέχεται αλλά όσο να'ναι ένα κρύο θα το τρώει και αναρωτιόμουν αν μπορούσα να την προστατέψω κάπως ώστε να έχω καλύτερα αποτελέσματα.Ίσως αν έβαζα πετροβάμβακα στο εσωτερικό του μεταλλικού κουτιού για μόνωση.Εικασίες κάνω δεν ξέρω αν χρειάζεται και αν δω αποτέλεσμα.
  2. (μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Μιας και πιάσανε τα κρύα και είναι ο πρώτος μου χειμώνας με την αντλία daikin χαμηλών θερμοκρασιών φοβάμαι λίγο την κατανάλωση που θα έχω. Εσείς που γράφετε για την κατανάλωση πως το βλέπετε; Υπάρχει κάποια επιλογή από το κεντρικό controller; Θα ήθελα να ξέρω τι καίω ώστε να μην μου έρθει απότομος ο εκκαθαριστικός της ΔΕΗ.😀
  3. Τελικά αν απορριφθεί και δεύτερη κατά σειρά αίτηση δανείου, υπάρχει δυνατότητα για τρίτη αίτηση με επιλογή άλλου εγγυητή ή στις 2 καιγόμαστε;
  4. Αναμένοντας την απάντηση από την τράπεζα έχω να ρωτήσω το εξής, σε περίπτωση που φάμε άκυρο έχουμε την δυνατότητα για νέα αίτηση σε άλλη τράπεζα ή ακόμα και στην ίδια με επιλογή άλλου εγγυητή.
  5. Σε ευχαριστώ πολύ.Λοιπόν όρισα τον εγγυητή με τους δικούς μου κωδικούς(ωφελούμενος). Στην συνέχεια που μπαίνει ξανά ο εγγυητής για να κάνει την αποδοχή, στην καρτέλα "στοιχεία αίτησης δανείου" εκεί που λέει στοιχεία ενεχόμενου εννοεί του ωφελούμενου ή του εγγυητή; Αν είναι του ωφελούμενου είναι ακριβώς τα ίδια στοιχεία που έβαλε και αυτός στην δικιά του αίτηση.Ποια η λογική να τα συμπληρώσει και ο εγγυητής; Ανεβάζω και screenshot της καρτέλας στην οποία αναφέρομαι.
  6. Με ποια ακριβώς σειρά δηλώνουμε κάποιον σαν εγγυητή; Πρώτα κάνει την αίτηση για δάνειο ο δικαιούχος με τους κωδικούς του και στην συνέχεια μπαίνει ο εγγυητής με τους δικούς του κωδικούς ή το αντίστροφο;
  7. Παιδιά δεν είμαι μηχανικός αλλά μιας και έκανα μόνος μου το πρώτο στάδιο να σας πω πως προσπέρασα το κόλλημα που λέει πως δεν έχει γίνει επιβεβαίωση με το taxis.Συγκεκριμένα μου έβγαζε σφάλμα και στην καρτέλα του ωφελούμενου αλλά και στα στοιχεία ακινήτου αν και τα είχα όλα σωστά. Η λύση δόθηκε με την συμπλήρωση της καρτέλας με τους συγκύριους. Μπήκα έβαλα το ΑΦΜ επέλεξα πλήρης κυριότητα 100% και ως δια μαγείας εξαφανίστηκαν και τα σφάλματα στις άλλες καρτέλες. Που να φανταστώ ότι με κολλάει εκεί παρόλο που δεν υπάρχουν άλλοι συγκύριοι.
  8. Καλησπέρα σε όλους.Δυο ερωτησούλες και από εμένα. 1.Στο εισόδημα συμπληρώνουμε το δηλωθέν ή το συνολικό φορολογητέο(που προκύπτει μετά από την προσθήκη των αντικειμενικών δαπανών) ; 2.Για όσους έκαναν αίτηση στο ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ Ι, τότε στο βήμα 3 θα επιλέξουν ότι ΔΕΝ έχει υποβληθεί αίτηση εξοικονομώ 2014-2020 ή ότι ΕΧΕΙ υποβληθεί; Το προφανές είναι το δεύτερο αλλά δεν είμαι σίγουρος αν αναφέρεται στο πρώτο εξοικονομώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.