Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Zxcvbnm

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Zxcvbnm

  1. Επιτέλους θα προχωρήσουν και όσοι επιθυμούν δανειοδότηση. Εμφανίστηκε στην αρχική το παρακάτω μήνυμα: "Από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου θα είναι δυνατή η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δανειοδότησης για τις εισοδηματικές κατηγορίες 2-5. Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων δανειοδότησης για την 1η εισοδηματική κατηγορία θα ενεργοποιηθεί άμεσα με την ολοκλήρωση των διαδικασιών παροχής εγγύησης στους ωφελούμενους που ανήκουν σε αυτή την εισοδηματική κατηγορία."
  2. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος αν στην κατηγορία 1.Ε2 Λοιπά Σταθερά ή Κινητά Συστήματα Σκίασης μπορούν να μπουν τα πάνελ πολυουρεθάνης;
  3. Από τη δική μου εμπειρία, ο πρώτος έλεγχος γίνεται συνήθως σε 30-40 μέρες.
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το θέμα δεν είναι το κείμενο, το θέμα είναι η ουσία της παρατήρησης. Σε τόσα έργα που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε πραγματοποιούνται τώρα με τον Α Ενεργειακό Επιθεωρητή να είναι και Προμηθευτής-Ανάδοχος του Έργου, τι θα συμβεί;;; Στο help desk που κάλεσα πριν λίγο, μου είπαν ότι δεν έχουν δει κάτι παρόμοιο και ότι δεν μπορεί να ζητάτε ασυμβίβαστο για τον Α'. Μου ανέφεραν να στείλω mail για να το προωθήσουν.
  5. Έχει επισυναφθεί υπεύθυνη δήλωση ασυμβίβαστου για τον Β' Ενεργειακό Επιθεωρητή. Σαν παρατήρηση, μου ζητούν υπεύθυνη δήλωση ασυμβίβαστου για τον Α'... Θεωρώντας ότι έχουν κάνει λάθος και δεν έχουν δει την υπεύθυνη δήλωση του Β', την ξαναέστειλα, αλλά μου απάντησαν πάλι ότι χρειάζονται από τον Α'.
  6. Μου έχουν απαντήσει σαν παρατήρηση να σταλεί υπεύθυνη δήλωση για το ασυμβίβαστο του Ά Ενεργειακού Επιθεωρητή; Έχει συναντήσει κάποιος παρόμοια περίπτωση;
  7. Σημερα κολλησε μονο στο ποσοστο συνιδιοκτησίας. Μετα απο επικοινωνια με αλλους συναδελφους συνεβη σε πολλους.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.