Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ιφιγένεια_

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Φοιτητής
  • Ειδικότητα
    Φοιτητής

Ιφιγένεια_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Όχι δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς μηχανικός στην οικογένεια, μακάρι να υπήρχε. Και εγώ σκέφτομαι πως το εξωτερικό θα είναι τελικά μονόδρομος, σαν παιδί και εγώ όμως ονειρεύομαι να είχα μέλλον στην Ελλάδα που τόσο αγαπώ. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!
  2. Γεια σας! Είμαι φοιτήτρια στο τμήμα των μηχανολόγων μηχανικών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και διανύω ηδη το 3ο έτος των σπουδών μου. Μετά από δύο ξέφρενα χρόνια έφτασε η ώρα και ήρθε και η όρεξη να σοβαρευτούμε σιγά σιγά και να ασχοληθούμε σοβαρά με αυτό που κάνουμε. Αυτό που με πρόβληματιζει και εμένα καθώς και τους περισσότερους συμφοιτητές μου είναι τι άλλο: η ανεργία. Μοιάζει σαν ένα τεράστιο μαύρο σύννεφο και προκαλεί τεράστιο φόβο και άγχος. Αυτό που θα ήθελα είναι να ζητήσω την άποψη σας και τις γνώσεις σας πάνω στο θέμα, ποιος κλάδος έχει περισσότερη ζήτηση εδώ ή στο εξωτερικό, αν υπάρχει κάποιο προσόν όπως πχ γνωση γλωσσών προγραμματισμού ή άλλων προγραμμάτων πχ 3D σχεδίασης που να έχει μεγάλη ζήτηση και να ήταν επένδυση να ασχοληθώ. Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.