Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

tfekman

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    21
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

5 Ουδέτερη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

567 profile views
  1. Ολοκληρώθηκε και σε εμένα η εκταμίευση σήμερα.Ολα καλά τελικά και μου φύγε ένα άγχος που είχα τόσο καιρό. Τα δικαιολογητικά τα ειχα αναρτήσει 19/2 και 19/4 είχε έρθει η έγκρισης τελικής εκταμίευσης. Από αυτό το βήμα θα ήθελα να ευχαριστησω όλους για τη δουλειά που κάνετε και για την τεράστια βοήθεια που μου προσφέρατε σε όλη αυτή τη διαδικασία. Αν και ιδιώτης επέλεξα εξ αρχής να κινηθώ αυτόνομα χωρίς να ζαλίσω τον μηχανικό που συνεργάζομουν με την διαδικασία της υποβολής και διαχείρισης της αίτησης παρά μόνο για θέματα που άπτονται των υποχρεώσεων του ως μηχανικός και όχι ως λογιστής,πληροφορικαριος κλπ κλπ. Να στε όλοι καλά! Υ.Γ. Με την εμπειρία που απέκτησα με βλέπω για σύμβουλο έργου στο επόμενο εξ Οικονόμω χαχαχαχαχαχα
  2. Τα δύο πεα εμένα έχουν διαφορετική τιμή για τον ίδιο λόγο που αναφέρεις. Δεν είχα κανένα θέμα στον ελεγχο.Πλεον σε κατάσταση 9α η αίτηση εν αναμονή εκταμίευσης από την τράπεζα.
  3. Το θέμα είναι ότι σε βάζει στο τριπακι να ψάχνεται χωρίς λόγο.Αυτο που όλοι μας θεωρούμε λογικό σε περίπτωση ελέγχου μπορεί να θεωρηθεί παράτυπο.
  4. Άδεια μικρής κλίμακας για αντικατάσταση του λέβητα σε μονοκατοικία με αντλία πρέπει να βγει;Αυτόνομη θέρμανση ήταν αυτόνομη θα είναι και με την αντλία. Ο νόμος λέει για εγκατάσταση αυτόνομου συστήματος θέρμανσης αλλά εννοεί γενικά ή για αυτούς που θέλουν να αυτονομηθουν στις πολυκατοικιες!
  5. Γνωρίζει κάποιος τι περιθώριο έχουμε όσον αφορά τα υλικά για τυχόν φθορές κλπ; Ενδιαφέρομαι κυρίως για τα υλικά της μόνωσης που μπορεί να υπάρχει υπέρβαση .
  6. Με τις υπόλοιπες πρέπει να πιάνω πάλι το 79 ή το 40 που είναι ο ελάχιστος με βάση τα οικονομικά κριτήρια;
  7. Καλησπέρα σε όλους.Θα ήθελα να απευθύνω μια ερώτηση σε τυχόν γνωριζοντες καθώς είμαι ιδιώτης και δεν έχω τις κατάλληλες γνώσεις .Έχω εγκριθεί στο πρόγραμμα και με βάση την αρχική πρόταση παρεμβάσεων είναι να κάνω τις εργασίες.Ποια η διαδικασία σε περίπτωση που δε θέλω να κάνω για παράδειγμα κάποιες από τις παρεμβάσεις που έχουν δηλωθεί; Πρέπει να κάνει κάποια αλλαγή στο πεα ο μηχανικός ή απλά κάνω αυτά που θέλω και σταματάω και εκδίδεται το β πεα; Ο ελάχιστος στόχος με βάση την πρόταση είναι 79% και με βάση την εισοδηματική μου κατηγορία είναι το 40. Δώστε μου τα φώτα σας παρακαλώ
  8. Τώρα μόλις είδα ότι ενημερώθηκε και λέει κάτι για τροποποίηση ή απόρριψη δανείου.Λεει να δω στην συνοπτική εικόνα και να πατήσω αποδοχή ή απόρριψη .Στην συνοπτική εικόνα δεν βρήκα κάτι διαφορετικό και πάτησα αποδοχή και πλέον με έχει πάει σε κατάσταση Τρέχουσα Κατάσταση : 95.α Αίτηση με αποδεκτή τροποποίηση χρηματοδοτικού σχήματος Ενω στην συνοπτική εικόνα δεν έχει πλέον έγγραφα σχετικά με το δάνειο.Να φανταστώ ότι απορρίφθηκε το δάνειο και πρέπει να πάω με δικά μου χρήματα; Στην αρχική οθόνη γράφει Η αίτησή σας βρίσκεται σε κατάσταση Αίτηση με αποδεκτή τροποποίηση χρηματοδοτικού σχήματος. Θα ενημερωθείτε με ηλεκτρονικό μήνυμα μόλις η αίτησή σας μεταφερθεί στην επόμενη κατάσταση Αίτηση σε υπαγωγή - καταχώρηση στοιχείων προμηθευτών.
  9. Έχει κανένας συνεργασία με Εθνική Τράπεζα ;Έχω υπογράψει εδώ και δύο εβδομάδες τη δανειακη σύμβαση αλλά το σύστημα δεν έχει ενημερωθεί ακόμη και λέει ότι πρέπει να πάω να υπογράψω.Απο το υποκατάστημα που επισκέφθηκα μου λένε ότι τα έχουν στείλει προφανώς στα κεντρικά αλλά από εκεί και πέρα άγνωστο τι γίνεται.
  10. Σύμφωνα με το b2green 13502 αιτήσεις προχωρούν στο επόμενο στάδιο...Προταιρεοτητα σε χαμηλά εισοδήματα και χαμηλή κατηγορία ενεργειακή απ ότι λέει. https://www.b2green.gr/el/post/59547/egkrithikan-oi-protes-13502-aitiseis-gia-entaxi-sto-exoikonomo-ii-•-xekinoun-ta-erga
  11. Ναι.Μεσα στην συνοπτική εικόνα γράφει και το ποσό και τον αριθμό δόσεων και ημερομηνία απόφασης προέγκρισης. Δεν έχει το iban μόνο αλλά παίζει να φταιει το ότι ο αιτών δεν έχει λογαριασμό στην συγκεκριμενη τράπεζα ακομα
  12. Εμένα μου απάντησαν (ΕΘΝΙΚΗ) χτες το απόγευμα απ' ότι βλέπω για προέγκριση και είχα κάνει αίτηση Τετάρτη αν θυμάμαι καλά. Η ενημέρωση έγινε μέσω της εφαρμογής.Καποιο mail δεν έλαβα.Πλεον πήγα στη πίστα 5 "Επιλέξιμη αίτηση προς υπαγωγή" Στην συνοπτική εικόνα έχει πλέον και ένα PDF με την επιστολή προέγκρισης.
  13. Δεν μου ζήτησε πουθενά αξία ακινήτου απ' όσο θυμάμαι. Παίζει η κάθε τράπεζα να έχει άλλη καρτέλα άραγε; Για άνεργο ανέβασα μόνο εκκαθαριστικό και ταυτότητα που ζητάτε. Στα στοιχεία δανείου δεν λέει κάπου για αξία ακινήτου.
  14. So far κατάφερα να συμπληρώσω τα στοιχεία που ζητάει για την δανειοδότηση κούτσα στραβά. Σε περίπτωση ανέργου ζητάει υποχρεωτικά πεδία για την εργασία.Περα βρέχει δηλαδή.Παυλες σε όλα και εκεί που έχει drop down μενού με το ζόρι πρέπει να βάλεις επάγγελμα και αν είσαι μόνιμος,αορίστου κλπ. Για εγγυητές δεν φαίνεται να έχει ανοίξει ακόμα η εγγραφή. Σαν αντικλητος άραγε μπορεί να μπει άραγε αυτός που θα είναι εγγυητής ή θέλει κι άλλον;
  15. Μάλλον ζωντάνεψε το πρόγραμμα πάλι.Για να δούμε από Δευτέρα τι θα γίνει. http://www.thetoc.gr/oikonomia/article/anoigei-to-eksoikonomisi-kat-oikon-ii-gia-ti-lipsi-daneiwn
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.